Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠTO SE DOGAĐA? Ovo mediji nisu prenijeli! Masovni prosvjed protiv homoseksualaca zapalio Rim

ŠTO SE DOGAĐA? Ovo mediji nisu prenijeli! Masovni prosvjed protiv homoseksualaca zapalio Rim

italy-gay-protestGotovo milijun ljudi, iz Italije i inozemstva, okupilo se u Rimu na Danu obitelji tražeći od vlade da odustane od tzv. zakona Cirinna, prema prezimenu senatorice koja ga je predložila, a kojim bi se istospolnim parovima između ostalog omogućilo i posvajanje djece

“Bez granica, naše društvo će poludjeti!”, rekao je oganizator je Massimo Gandolfini u sklopu skupa na “obiteljski dan”, dok su djedovi i bake, roditelji i djeca podignuli transparente poput “Pogrešno je pogrešno” na drevnom rimskom stadionu u glavnom gradu Italije.

Skup kojim se želi stati u obranu obitelji te proslaviti ljubav i zajedništvo, jer zajednica žene i muškarca vezanih ljubavlju i vjernošću predstavlja najbolje mjesto za podizanje djece, organizirao je Odbor Zaštitimo našu djecu, a održava se na starorimskom Circusu Maximusu.

Želimo da se cijeli prijedlog zakona povuče, bez brojnih ‘ako’ i ‘ali’ – kazao je Simone Pillon, jedan od organizatora, oštrokritiziravši odredbu zakona koja bi istospolnim parovima omogućila usvajanje biološke djece njihovih partnera.

“Ne možemo dopustiti da djeca plaćaju zbog želja ili hirova odraslih. Djeca trebaju majku i oca” – rekao je Pillon.

Talijanski premijer Matteo Renzi obećao je donošenje zakona do kraja 2015., no naišao je na oštro protivljenje i u koalicijskim redovima.

U potpunosti se slažem s ciljevima ovog okupljanja – rekao je ministar unutarnjih poslova Angelino Alfano, čelnik stranke Novi desni centar.

Prosvjed na ulici jedina je mogućnost za nas koji nemamo moćne lobije da iskažemo svoje zajednički osjećaj. Muškarac i žena čine brak, sve drugo je alkemija kazao je Massimo Gandolfini, glasnogovornik Dana obitelji, podsjetivši političare kako u Italiji oko milijun i pol obitelji živi ispod granice siromaštva dok oni razmišljaju o priznavanju prava na nasljeđivanje mirovine istospolnim partnerima.


Talijanska biskupska konferencija odlučno se izjasnila protiv prijedloga zakona, a prije tjedan dana papa Franjo je objavio snažan podsjetnik protivljenja Crkve istospolnim brakovima, poručivši da je tradicionalna obitelj “obitelj koju Bog želi”.

Talijanska organizacija “Stražari na nogama”, koja se aktivno i javno po gradskim trgovima bori protiv donošenja zakona, ističe kako tim zakonom brak postaje puko sentimentalno partnerstvo, utemeljeno na emocijama, a dijete postaje objekt – kojeg se može legalno nabaviti i posjedovati. Ovaj zakon stoga razara obitelj, osnovnu stanicu društva.

“Obitelj nije jedna od mnogih opcija dostupna za izgradnju društva, brak nije ‘način življenja ljubavi’, dijete nikada nije objekt, ljubav nije seksualni nagon i seksualna orijentacija ne određuje ljude. Ponavljamo, brak je uzajamno darivanje, isključivo muškarca i žene, koji se ostvaruje u otvorenosti u stvaranju i odgajanju novih života”, istaknuli su te pozvali sve na veliki Dan obitelji u Rimu!

Italija je pod pritiskom gay lobija već duže vrijeme te je bilo više pokušaja registriranja homoseksualnog partnerstva, do sada, bezuspješno. Vrlo je neizvjesno hoće li zakon koji bi dopuštao da jedan partner u istospolnoj vezi može usvajiti biološko dijete svoga partnera – proći. Glasovanje se očekuje idućeg utorka.

Dodajmo kako su ovaj događaj popratili kako svjetski, tako i domaći mediji pišući o desetcima tisuća, pa čak i tisućama okupljenih. Talijanska ANSA piše kako Circus Maximus prima oko 600 tisuća ljudi, dok organizatori govore o gotovo dva milijuna sudionika.

Novinske agencije govore o brojkama poput “deseci tisuća”, no stvarna brojka je bila 500.000 do 2 MILIONA LJUDI! Pogledajte u videu koliko ljudi je došlo:
 

 
(infowars.com,posusje-online.com,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,