Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VAN SVAKOG RAZUMA: ŽENE U KÖLNU SE ISPRIČAVALE IMIGRANTIMA ZBOG ‘KSENOFOBIJE’ POKLANJAJUĆI IM RUŽE, NAKON MASOVNOG SILOVANJA NA NOVU GODINU

VAN SVAKOG RAZUMA: ŽENE U KÖLNU SE ISPRIČAVALE IMIGRANTIMA ZBOG ‘KSENOFOBIJE’ POKLANJAJUĆI IM RUŽE, NAKON MASOVNOG SILOVANJA NA NOVU GODINU

imigranti-njemackaFeministice su više zabrinute za pojavljivanje “islamofobije” u Njemačkoj nego da se štiti sigurnost žena

Žene u Kölnu su odgovorile na masovno zlostavljanje dominantno muslimanskih migranata koje se dogodilo na Silvestrovo, posjetom najvećeg izbjegličkog centra u gradu i dijelile ruže kao “gestu protiv ksenofobije”.

Njemačke televizijske vijesti izvjestile su prikazivajući žene koje daju cvijeće imigrantima, od kojih su većina od njih mladići i možda čak koji su bili uključeni u seksualno zlostavljanje stotine žena 31. prosinca, prenosi Infowars.

Isječak je zabrinjavajući podsjetnik kako politička ljevica reagira na napade koje su organizirano proveli muslimani na novogodišnjoj noći u Kölnu.

Umjesto zahtijeva da migranti promijene ponašanje koje je dovelo do epidemije silovanja koje je pregazilo Njemačku, oni se sada ispričavaju što si bile silovane.

Očigledno, ove feministkinje su više zabrinute na pojavljivanje “islamofobije” nego za sigurnost žena na ulicama Kölna.

Kao što smo izvijestili u razdoblju nakon napada u Kölnu, koje su proveli gotovo isključivo stranci rođeni izvan Njemačke, imigranati i azilanati, neke feministice su odgovorile okrivljujući “domicilne muškarce rođene u Njemačkoj”.

Njemački ministar unutarnjih poslova Ralf Jaeger je također ustvrdio da su konzervativci koji su kritizirali val poplave imigranata u zemlju na internetskim chatovima su “jednako strašni” kao migranati koji seksualno zlostavljali žene.

Čin predaje iz ruža je slične prirode kao što je bila akcija Parižana pod imenom “zagrli muslimana”, štos masovnih medija neposredno nakon masakra u Parizu.

Ironično, još jedan musliman u Londonu koji je nosio transparent ispred parlamenta “vjeruješ li mi dovoljno da me zagrliš?”, i tvrdeći da nepravedno bio “označen teroristom”, kao rezultat njegove vjere, zapravo se ispostavilo da je terorist.

MuslimSignTerrorist-Link23-godišnji Craig Wallace potom zaprijetio da će bombardirati kuću konzervativnog zastupnika nakon što je odobrio vojne zračne udare protiv ISIS-a u Siriji.
 

 
(infowars.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,