Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » IMIGRANTI SILUJU I NA BAZENIMA: MUŠKARCIMA ZABRANJEN ULAZ (VIDEO)

IMIGRANTI SILUJU I NA BAZENIMA: MUŠKARCIMA ZABRANJEN ULAZ (VIDEO)

imigranti-bazenU Bоrnheimu, grаdu nа zаpаdu Nеmаčkе, izbеglicаmа muškоg spоlа је zаbrаnjеn dоlаzаk nа bаzеn pоštо su sе žеnе kоје sе tu kupајu i žеnski člаnоvi оsоblја žаlilе dа ih uznеmirаvајu

Šef gradskog odjela za socijalnu zaštitu Markus Schnapka je izjavio da su se posjetitelji bazena žalili da ih muškarci, koji žive u obližnjem centru za azilante, seksualno uznemiravali.

Markus Schnapka je rekao da pritužbe nisu bile na kaznenom razini i da se zbog toga uprava bazena složila da se zabrana ukine kada socijalni radnici potvrde da su muškarci “shvatili poruku”.

Bornheim se nalazi na nekoliko kilometara južno od Kölna, gdje je u novogodišnjoj noći prijavljeno na stotine slučajeva pljačke i seksualnih napada za što su, prema navodima policije, većinom odgovorni stranci.

Prema najnovijim anketama, sve je više Nijemaca zabrinuto za mogućnost zemlje da integrira ogroman broj azilanata koji su došli prošle godine.

Kako je prenijela agencija AP, 66 posto od 1.203 ispitanika smatra da se Njemačka ne može izboriti s priljevom migranata, što je za 20 posto više u odnosu na prosinac.

Broj onih koji misle da to država može je opao sa 51 na 37 posto.

Ispitivanje je obavljeno u razdoblju od 12. do 14. siječnja za televiziju ZDF.

Čak 70 posto Nijemaca misli da će kriminal biti u porastu, što je za osam više u odnosu na anketu iz listopada.

Anketa pokazuje i da je podrška njemačkoj vladajućoj koaliciji kancelarke Angele Merkel pala za dva posto nakon dešavanja u Kölnu.
 

 
(tanjug,vestinet.rs,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,