Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » O OVOME SE NE SMIJE PRIČATI: Njemačka šokirana! Pljačke i silovanja tijekom dočeka Nove godine

O OVOME SE NE SMIJE PRIČATI: Njemačka šokirana! Pljačke i silovanja tijekom dočeka Nove godine

kolodvor-koln-muslimani“Bilo je strašno, bilo ih je na stotine, opkolili su nas i seksualno napastovali”, izjavila je jedna od žrtava. Zašto imigranti toliko mrze Europu i njezine građane, te da li se ovakav skup desio slučajno?

Skupina od preko tisuću imigranata iz arapskog, tj. sjevernoafričkog područja, divljala je na Glavnoj željezničkoj stanici u Kölnu. Da li su to bilo organizirano okupljanje imigranata radi stvaranja kaosa?

Njemačke vlasti su optužene za prikrivanje masovnog seksualnog zlostavljanja u Kölnu na željezničkoj stanici u Novogodišnjoj noći, tijekom koje su arapski i sjevernoafrički imigranati zlostavljali desetke žena nakon vatrometa koji je bacan u gomilu, prenosi Infowars.

“Incident je započeo kada se pod utjecajem alkohola okupilo se oko 500 mladih arapskih i sjevernoafričkih muškaraca na gradskom poznatom trgu između glavnog željezničkog kolodvora i gotičke katedrale” i “počeli bacati petarde i vatromet kada je Nova godina stigla.”

Njemačka javnost je u šoku nakon otkrića da je u novogodišnjoj noći u nekoliko većih gradova došlo do više seksualnih napada, silovanja i pljačkanja žena.

Kako navode, počinitelji su uglavnom bili muškarci iz sjeverne Afrike.

“Potpuno je neprihvatljivo da naši gradovi postanu zone bezakonja. Naši građani i naši gosti se moraju osjećati sigurno”, rekla je gradonačelnica Kölna Henrietta Reker.

Tim povodom gradski dužnosnici i policija u Kölnu održali su hitan krizni sastanak zbog serije seksualnih napada u tom njemačkom gradu u noći između 31. prosinca i 1. siječnja.

Prema sadašnjim saznanjima, skupina od preko tisuću imigranata iz arapskog, tj. sjevernoafričkog područja, divljala je na Glavnoj željezničkoj stanici u Kölnu i oko nje.

Ističe se da je tada u okolici željezničke stanice, a u blizini čuvene gradske katedrale, počinjena serija seksualnih napada.

Tom prilikom je došlo do masovnog seksualnog zlostavljanja žena, pljački, a prijavljen je i jedan slučaj silovanja. Policija je priopćila da je do sada podneseno oko 60 kaznenih prijava, uključujući jednu za silovanje, prenosi AP.

“Bilo je strašno, bilo ih je na stotine, opkolili su nas i seksualno napastovali”, svjedočila je jedna od stotinjak osoba koje su podnijele kaznenu prijavu.

Ministar unutarnjih poslova Sjeverne Rajne – Westfall Ralf Jaeger najavio je da će policija “sistematski” obraditi svaki slučaj i da će ubuduće biti pojačano prisutna na osjetljivim mjestima.

“Mi ne možemo prihvatiti da se grupe muškaraca iz sjeverne Afrike organiziraju kako bi bespomoćne žene ponižavali drskim seksualnim napadima”, rekao je Jeger. I savezni ministar pravosuđa Heiko Mas je najavio kažnjavanje počinitelja “do zadnjeg”.

Prema aktualnim saznanjima policije, među počiniteljima su tražitelji azila iz sjevernoafričkih zemalja dobi od 15 do 35 godina koji, s obzirom na to da nemaju izgleda za stjecanje trajnog izbjegličkog statusa, u Njemačku ciljano dolaze kako bi se za vrijeme dok im traje proces obrade zahtjeva za azilom bavili kriminalom, prenosi Hina.

Nakon što su mediji počeli pisati o događajima u Kölnu, i iz drugih gradova poput Hamburga i Stuttgarta pristigle su vijesti o sličnim slučajevima.

Prema pisanju online portala Huffington post, trgovina drogom u Kölnu i drugim većim njemačkim gradovima je “čvrsto u rukama “sjevernoafričkih bandi koje u prihvatilištima za izbjeglice regrutiraju nove kriminalce.

Ali napadi koji su se u novogodišnjoj noći odigrali na željezničkim stanicama njemačkih gradova predstavljaju, kako je rekao predsjednik policijske uprave Keln Wolfgang Albers,” novu dimenziju “nasilja.

Njemački ministar pravde Heiko Mas pozvao je na što hitnije pronalaženje odgovornih i nazvao je napadače “podlim i kukavicama”.

Predsjednica partije Zelenih upozorila je da se izbjeglice ne smiju optuživati ​​za napad, nakon što je policija opisala da su napadači “izgledali kao da su arapskog ili sjevernoafričkog podrijetla”.

Ta ista predsjednica bi sigurno izjavila da se ne radi niti o muslimanima, i kada bi izvikivali “Allahu Agbar”.

No očita je jedna činjenica, a to je da što su Nijemci tolerantniji prema ovakvim stvarima, te se stvari dešavaju sve češće i ćešće. Očito je da se ovaj skup nije desio slučajno i da je moguće bio jako dobro organiziran. Postavlje se pitanje, kako dalje?

Detalji strašnog zlostavljanja u Koelnu: Ubacili su mi petarde u kapuljaču, imat ću ožiljke zauvijek

Seksualni napadi i zlostavljanja koja su se događala u novogodišnjoj noći u Koelnu zaprepastili su Njemačku i svijet. Javljaju se žrtve sa ispovijestima, a stvari koje su ispričale lede krv u žilama.

Jedna od njih predstavila se kao Jenny, a zadobila je teške opekline kad joj je skupina muškaraca u kapuljaču, dok su je zlostavljali, ubacila pirotehnička sredstva, piše Independent.

“Čula sam pucketanje u kapuljači, pokušala sam izvući petarde iz nje, ali upale su mi u jaknu i tad se sve zapalilo. Imat ću ožiljke zauvijek“, rekla je žrtva napada.

Druga je djevojka ispričala kako ih je okružila skupina od 40 muškaraca.

“Dirali su me, hvatali za međunožje, a isto su doživjele i moje prijateljice. Dečko me pokušao izvući iz tog klinča”, ispričala je djevojka.

Policija je objavila kako su napade izvele strane skupine Arapa ili muškaraca iz Sjeverne Afrike u centru grada te dodaju kako nema indikacija da se radi o izbjeglicama.

Pogledajte kako je izgledao novogodišnji kaos:
 

 

 

 
(b92.rs,hina.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,