Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » PROIZVODNJA MLIJE─îNIH PROIZVODA: Zastra┼íuju─ça istina o mlijeku obja┼ínjena u 5 minuta

PROIZVODNJA MLIJEČNIH PROIZVODA: Zastrašujuća istina o mlijeku objašnjena u 5 minuta

mlijeko-objasnjenjeMi smo to ve─ç odavno rekli, i ponovit ─çemo to re─çi jednom: na─Źin na koji se odnosimo prema ┼żivotinjama na ovoj planeti je uistinu srceparaju─ç

Mo┼że se ─Źiniti da je lak┼íe jednostavno ignorirati te u┼żase kojim se tretiraju ta stvorenja, ali neznanje nije odgovor.

Kada je u pitanju uzgajanje ┼żivotinja za klanje – ne┼íto ┼íto se doga─Ĺa s milijardama ┼żivotinja svake godine – rije─Ź ‘zastra┼íuju─çe’ je blaga rije─Ź.

Ve─çina ljudi ni ne ┼żeli znati o uvjetima u kojima je njihovo meso bilo uzgajano, ali to je odgovornost svakog i svatko od nas mora biti obavje┼íten.

Bacanje vi┼íe svjetla na na┼íu “modernu” prehrambenu industriju mo┼że pomo─çi promijeniti ovaj sustav i potaknuti druge da tra┼że zdravije i ekolo┼íki opcije.

Ispod je video kojeg je objavila Erin Janus, aktivistica za prava ┼żivotinja i za┼ítite okoli┼ía koja radi na podizanju svijesti ┼íto se ti─Źe raznih pitanja.

U svom novom svideu ona iznosi velike ─Źinjenice o modernoj mlije─Źnoj industriji.

Pogledajte video, ako mo┼żete do kraja:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.A.B./uredio:NSP)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , ,