Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Božić Poruka 2015. Kraljice Majke: “Uživajte u Vašem Poslijednjem Božiću”

Božić Poruka 2015. Kraljice Majke: “Uživajte u Vašem Poslijednjem Božiću”

kraljica-bozicKraljica je ispustila “bombu” u javnost dok je snimala svoju godišnju Božićnu poruku za BBC, aludirajući na duboko osobno žaljenje za ubojstvom princeze Diane. Da li nam je kraljica ovom božićnom čestitkom pokušala nešto reći?

Očito uznemirena, kraljica je izjavila, da je “Znala previše.”

Kraljica zamolila svoje podanike da shvate da ono što je kraljevska obitelj jednostavno učinila je bilo potrebno kako bi se osigurala svoj ​​opstanak.

Visoko pozicionirano BBC snimateljsko osoblje i savjetnici iz palače su zakazali u zaustavljanju božićne čestitke, prije nego što je kraljica izrazila tamne strahove da će to biti zadnji Božić na Zemlji, jer su zlonamjerni snage, mnogo jače od nje, i rastu u cijeloj Europi, pridobivajući teritorij svaki dan.

“Nadam se da ćete uživati ​​svojem poslijednjem Božiću”, rekla je s gorčinom, prije nego što je osoblje BBC-a, pod strogim naredbama savjetnika iz palaće, otkazao poslati poslati radnike BBC-a na pauzu. Radnici su naravno čuli kraljičin prvi govor.

Kasnije tijekom dana božićna poruka je ponovno snimljena, ali promjenjena i manje problematičnija za kraljevski establišment.

U Velikoj Britaniji i na internetu, emitiranje kraljičine božićne poruke je bilo zaustavljeno do 15:00 sati na Božić.

U drugim dijelovima Commonwealtha, na Novom Zelandu poruka je emitirana na televiziji tek u 18:50 sati po lokalnom vremenu Novom Zelandu, u Australiji od strane Australian Broadcasting Corporation u 19:20 sati po lokalnom vremenu, a u Kanadi kanadske Broadcasting Corporation u 22 sata po IST, koje je isto vrijeme kao 15:00 sati u Velikoj Britaniji.

Kako je popularna kraljičina čestitka?

Prošle godine, 7,8 milijuna gledatelja se uključilo u gledanje božićnog emitiranja samo u Velikoj Britaniji. Poruka je bila tada posvećena Prvm svjetskom ratu, mirovnom procesu Sjeverne Irske i škotskom referendumu.

Tema ovogodišnjeg govora, kojeg je kraljica izabrale, je prema njenim službenim stranicama, odražavao njzine vlastite interese, ali će uvijek biti “motiviran suosjećanjem i brigom za njezine ljude.”

Podsjetimo se da je papa Franjo to isto rekao na svojem božićnom obraćanju vjernicima, da će ovo biti posiljednji Božić za čovječanstvo.

Kraljičina čestitka ima smisla, jer je nedavno britanska državna institucije objavila da je kršćanstvo od sada u manjini u Velikoj Britaniji. Povjerenstvo za religiju i vjeru šokiralo javnost – Velika Britanija više nije kršćanska nacija!

Donosimo vam ovogodišnju kraljičinu čestitku, ali koja je prepravljena i ponovo snimljena, iako niti ovaj govor nije baš čisto pozitivan.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(conspiracyclub.co,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , ,