Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERIKANCI NA APARATMA! TRUMP: Ako ja budem predsjednik SAD – zbližit ću Moskvu i Washington

AMERIKANCI NA APARATMA! TRUMP: Ako ja budem predsjednik SAD – zbližit ću Moskvu i Washington

TRUMP-RUSIJAU RAZGOVORU SA BIRAČIMA U MICHIGANU OCIJENIO JE DA SU KRITIKE U SAD NA PUTINOV RAČUN NEUTEMELJENE

Vodeći predsjednički kandidat među republikancima milijarder Donald Trump ponovno je svojim biračima rekao da mu je drago što Vladimir Putin o njemu lijepo misli i naglasio da računa – ako on uđe u Bijelu kuću – da će doći do zbližavanja Washingtona i Moskve.

Trump je ovo izgovorio za vrijeme svog predizbornog nastupa u državi Michigan. Tom prilikom je rekao da su pohvale ruskog predsjednika na njegov račun bile “neočekivane, ali ugodne”:

“On je o meni rekao nešto dobro. A neki su odjednom počeli tvrde da je to užasno. To nije užasno, to je baš zdravo “.

Trump je posebno naglasio da je kritika na Putinov račun u SAD neutemeljena.

“Zar ne bi bilo odlično ako bismo uspostavili dobre odnose? Po mom mišljenju, bilo bi zdravo ako bi se Rusija našla na našoj strani, ako bi i druge države bile na našoj strani – da bismo udarili po Islamskoj državi”- rekao je Trump.

Da podsjetimo, Putin je za vrijeme svoje prednovogodišnje velike konferencije za medije javno pozdravio Trampovu spremnost za uspostavljanje dubljih odnosa s Rusijom i pritom naglasio:

“Trump govori da želi višu razinu odnosa. Zar možemo to ne pozdraviti? Naravno, mi to pozdravljamo. Nije na Rusiji da ocjenjuje kvalitete Donald Trumpa, ali on je nesumnjivo talentirani čovjek, koloritna osoba i apsolutni lider američke predsjedničke utrke”, rekao je Putin.
 
(fakti.org/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,