Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DONALD TRUMP: Ispri─Źavam se zbog bombardiranja Srbije, to je bila velika gre┼íka Clintonovih koji su napravili kaos na Balkanu 1990.

DONALD TRUMP: Ispri─Źavam se zbog bombardiranja Srbije, to je bila velika gre┼íka Clintonovih koji su napravili kaos na Balkanu 1990.

trump-donald-amerikaAmeri─Źki biznismen Donald Trump i predsjedni─Źki kandidat izjavio je, gostuju─çi kod Larry Kinga tko je napravio kaos na Balkanu 1990. godine i da Srbiju nije trebalo bombardirati jer su, kako je rekao, ti isti Srbi su spa┼íavali Amerikance u Drugom svjetskom ratu

Donald Trump je kod Larryja Kinga, a povodom godi┼ínjice bombardiranja Srbije izjavio: “Clintonovi su napravili kaos na Balkanu i na Kosovu.”

Pogledajte ┼íto smo napravili Srbiji zra─Źnim bombardiranjem sa sigurne visine. Velika je gre┼íka ┼íto smo bombardirali narod koji je bio na┼í saveznik u oba svjetska rata”.

Trump je dodao da bombardiranje Srbije Clintonovi smatraju za uspjeh, a da je njega osobno sramota.

“Upu─çujem ispriku Srbima za sve pogre┼íke ameri─Źke politike, a prije svega Clitonovih.”

Nama u borbi protiv islamskog terorizma trebaju saveznici koji imaju ratno iskustvo borbe s ovim zlom – a to su u Europi Rusi i Srbi.

“Ako ja budem na ─Źelu Amerike biti ─çe promijenjen vanjskopoliti─Źki smjer koji je do sada ─Źesto bio pogre┼ían”, rekao je Trump.
 
(vestinet.rs/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,