Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DONALD TRUMP: Ispričavam se zbog bombardiranja Srbije, to je bila velika greška Clintonovih koji su napravili kaos na Balkanu 1990.

DONALD TRUMP: Ispričavam se zbog bombardiranja Srbije, to je bila velika greška Clintonovih koji su napravili kaos na Balkanu 1990.

trump-donald-amerikaAmerički biznismen Donald Trump i predsjednički kandidat izjavio je, gostujući kod Larry Kinga tko je napravio kaos na Balkanu 1990. godine i da Srbiju nije trebalo bombardirati jer su, kako je rekao, ti isti Srbi su spašavali Amerikance u Drugom svjetskom ratu

Donald Trump je kod Larryja Kinga, a povodom godišnjice bombardiranja Srbije izjavio: “Clintonovi su napravili kaos na Balkanu i na Kosovu.”

Pogledajte što smo napravili Srbiji zračnim bombardiranjem sa sigurne visine. Velika je greška što smo bombardirali narod koji je bio naš saveznik u oba svjetska rata”.

Trump je dodao da bombardiranje Srbije Clintonovi smatraju za uspjeh, a da je njega osobno sramota.

“Upućujem ispriku Srbima za sve pogreške američke politike, a prije svega Clitonovih.”

Nama u borbi protiv islamskog terorizma trebaju saveznici koji imaju ratno iskustvo borbe s ovim zlom – a to su u Europi Rusi i Srbi.

“Ako ja budem na čelu Amerike biti će promijenjen vanjskopolitički smjer koji je do sada često bio pogrešan”, rekao je Trump.
 
(vestinet.rs/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,