Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ─îudesna imunolo┼íka bomba: Ova gljiva lije─Źi i najte┼że bolesti

─îudesna imunolo┼íka bomba: Ova gljiva lije─Źi i najte┼że bolesti

puranov-repGljiva po imenu “Puranov rep” mogu pove─çati va┼í imunolo┼íki sustav tako zna─Źajno, da ─çe ─Źak izlije─Źiti tumor dojke

Ova gljiva koja je izuzetno ljekovita, po svom obliku i bojama podsje─ça na rep divljeg purana koji vodi porijeklo iz Turske

Sedam godina klini─Źkih studija financira se sa 2 milijuna dolara iz Nacionalnog instituta za zdravlje i zajedni─Źki se provode od strane Sveu─Źili┼íta u Minnesoti i Bastir Sveu─Źili┼íta.

Studija je pokazala da gljiva u liofiliziranoj formi dramati─Źno pobolj┼íava funkciju imunolo┼íkog sustava ┼żenama koje su ─Źak u tre─çem stadiju raka dojke, pi┼íe NaturalHealth365.

Gljiva “Puranov rep” ispravlja imune nedostatke

Istra┼żiva─Źi su otkrili da se imunolo┼íki sustav poja─Źava poslije kori┼ítenja dnevne doze. Oni tako─Ĺer nisu uo─Źili nikakve ┼ítetne, sporedne efekte po ┼żene.

Nalazi su mo┼żda najva┼żnije zdravstveno otkri─çe za mikolo┼íke i zdravstvene istra┼żiva─Źe od pronalaska penicilina (koji je izveden iz gljive Penicillium), te su informacije od vitalnog zna─Źaja za oboljele od raka dojke.

“Rak je poznat po svojoj sposobnosti da izbjegne imuno detekciju”, ka┼że pionirski mikolog Paul Stamets, koji je tako─Ĺer bio direktor istra┼żivanja.

On dalje ka┼że: “Jedna teorija je da kada pacijenti uzimaju na┼íe gljive, imunolo┼íki sustav pove─çava populaciju NK stanica i u njima odgovaraju─çi CD8 glikoprotein, pobolj┼íavaju─çi njihove sposobnosti da otkriju i da se ve┼żu za mjesta receptora na stromi tumora, ┼íto omogu─çuje NK invaziju. Ako je to to─Źno, onda upotreba ove ljekovite gljive kao dodatak terapiji ili preventiva mo┼że pomo─çi mnogim pacijentima i zna─Źajno pove─çati ┼íansu da se izbore sa ovom opakom bole┼í─çu “.


Tvrtka “Stamets”, ustupila je gljive koje ─çe poslu┼żiti za dalje istra┼żivanje. Stamets je svjetski poznat edukator koji godinama govori o mo─çnim ljekovitim svojstvima gljiva, ali je postao posebno zainteresiran za “Purnov rep” gljive, kada je njegova majka bila u IV fazi raka dojke dijagnosticiranog 2009 godine.

Jedan napredni onkolog je obavijestio Stametsa i njegovu majku o istra┼żivanju u vezi sa gljivom i rakom dojke.

“A ve─ç od velja─Źe 2010, bila je prakti─Źno izlije─Źena od raka,” ponosno je priop─çio Stamets sedam mjeseci kasnije.

Ova ─Źudotvorna gljiva je super-punja─Ź za imunolo┼íki sustav

S rezultatima studije nih, turske gljive su ozbiljno uzete u obzir kao prirodan lijek. Me─Ĺutim, one se ve─ç dugo koriste u Kini i Japanu. U Kini ih zovu Yun Zhi, a u Japanu su poznate kao Kavaratake. Neke od prednosti gljiva su:

  • Pobolj┼íanje gornjih infekcija respiratornog trakta
  • Pomo─ç u lije─Źenju plu─çnih bolesti
  • Eliminacija infekcija urinarnog trakta
  • Olak┼íanje za iritacije probavnog trakta
  • Lijek za op─çi nedostatak energije i malaksalosti

“Dugo sam preporu─Źivao turske gljive i druge medicinske gljive osobama s rakom,” ka┼że dr Andrew Wail, direktor i profesor medicine i javnog zdravlja, osniva─Ź centra za integriranu medicinu na Sveu─Źili┼ítu u Arizoni.

Obe─çavaju─çi rezultati nedavnog istra┼żivanja turskih gljiva u odnosu na rak dojke samo su jo┼í jedan dokaz prirodnog lije─Źenja. Tijelo ima nevjerojatnu sposobnost za izlje─Źenje i balans kada se nalazi u pravom okru┼żenju i uz malu pomo─ç prirode.
 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,