Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Najveće zataškavanje u povijesti SAD: Što Obama i NASA ne žele da vi znate!

Najveće zataškavanje u povijesti SAD: Što Obama i NASA ne žele da vi znate!

planetx-nasaŽivimo u vremenu kada je zdrav razum je postao vrlo rijetka roba

Isto tako, glas razuma je pobjegao od čovječanstva. Iz tih razloga sljedeći esej će biti vrlo teško razumljiv za mnoge, ili vjerujeti u to ili usvojiti.

Kontemplacija:

Ako vi upravljate svijetom tijekom ovih burnih vremena, a znte da su događaji bili na vidiku koji bi zauvijek promijenili cijelu planetarnu civilizaciju, biste li koristiti globalne mainstream medija da to ispričate svima?

Ako bi ti veliki događaji bili nezaustavljivi kao što bi bili sudbonosni, bi li vi širili ovu informaciju?

Ako je vaš odgovor “DA”, što će 7 milijardi ljudi koji žive na planeti Zemlji učiniti slijedeći dan? Zapravo, nakon što ćete im reći da je njihovom svijetu uskoro doći kraj.

Hoćete li i dalje ići na posao?

Hoćete li i dalje podupirati potrošačko društvo?

Hoće li mnogi od njih čak i željeti ustati iz kreveta ponovo nakon što su čuli što dolazi?

U tome leži izazov s kojim se suočavaju strane Svjetske vlade u sjeni (World Shadow Government WSG).

Imajte na umu da oni točno znaju što je iza ugla. Njihovi strateški smještene zvjezdarnice i visoko sofisticirani teleskopi daju im pristup znanstvenim podacima i astronomskim pojavama koje su toliko uvjerljive da osjećaju da nemaju izbora nego:

• omesti nas
• zavesti nas
• odvratiti pozornost

Sa ovim razumijevanjem čovjek može bolje razumjeti mnoge nerazumna i iracionalna, bezumna i glupa, luda i šašava postupanja Svjetske vlade u sjeni. Očito su znali da im je vrijeme isteklo. Prema tome, oni imaju sve manje i manje kontrole – iz dana u dan – oko toga kako će se stvari odigrati.

Da, oni mogu imati plan A, plan B, i plan C. Međutim, postoje mnoge eventualnosti u nastajanju na koje imaju daleko manje utjecaja nego što su navikli.

Njihovi bunkeri su zakopani duboko pod zemljom ne moraju biti u zaštićenim područjima kao što su nekoć mislili. Niti su njihova sastajališna mjesta van Zemlje sigurna od solarnih nesreća kao što su nekad vjerovali.

Naravno, njihovi eksperimenti putovanja u vremenu i međuzvjezdanog putovanja, crvotočine i paralelni svemiri, tehnologije umjetne inteligencije i nevidljivosti, su se već pokazale katastrofalnim.

Prije nego što nastavimo razotkrivati njihov master plan, i kako to osujetiti na svakom koraku, što je točno to “Vlada u sjeni” i zašto smo zabrinuti?

Da li se nešto skrivaju daleko u Sunčevom sustavu što je privuklo njihovu nepodijeljenu pozornost? Vi budite sudac!

Sljedeći Video može biti jedan od onih koji će vam najviše otkriti ikada. On također informira o tome zašto se donose toliko očajni potezi na samom vrhu, sveprisutno institucionalno ludilo nekako postaje fantomsko.
 

 
Mi ne upućujemo na to da su sva znanstvena predviđanja Carlos Muñoz Ferrade u potpunosti točna. Proročanstva ove prirode su rijetko savršena. Međutim, ono što je ovaj vrlo intuitivni i daroviti astronom i seizmolog rekao ne možemo ignorirati.

* Carlos Muñoz Ferrada je predvidio sa izvanrednom točnošću brojne potrese u Južnoj Americi tijekom prošlog stoljeća. On je to učinio tako što je izravno povezao korelacije između specifičnih astronomskih pojava i raznih katastrofalnih potresa i vulkanskih erupcija. Njegovo najznačajnije predviđanje se tiče “budućeg dolaska velikog kometa-Planete”.

Za one koji nisu pogledali prethodni videozapis, Ferrada ga naziva Komet-Planet, jer ima veličinu i masu planeta, te brzinu i eliptičnu putanju kometa.

Bilo da vjerujete ili ne u ono što ovaj video prikazuje, to nije bitno. Ono što je važno je da je tisućljećima bilo brojnih proricanja ove prirode koja se jednostavno više ne mogu ignorirati zbog uvjerljivih dokaza.

Kakav dokaz? Prije nego odemo tamo, važno je istaknuti da je Latinska Amerika imala druge nadarene vidioce poput Carlos Muñoz Ferrade. Navest ćemo tri pojedinaca koji su samostalno opisali buduće događaje.

(1) VM Rabolu (1926 – 2000) rođen je u Tolima u Kolumbiji.

“Godine 1998. napisao je “Hercolubus ili Crveni Planet“. Na temelju njegove izravnog i svjesnog iskustva, VM Rabola opisuje strašne događaje koji će se dogoditi na našem planetu u kratkom roku i objašnjava put koje ljudsko biće može slijediti kako bi se postigla duboka transformacija”.

“Hercolubus, planet tako nazvan od strane antičkih mudraca, približava se našem Sunčevom sustavu i to je uzrok velikog interesa za one koji znaju o tim kozmičkim pojavama. U našem bivšem susretu, Hercolubus je okončao civilizaciju Atlantide. Ove činjenice su ispisane kroz različite religijae i kulture.”

“Posljedica vrlo neposredne blizine Hercolubusa bi bila preokret u svim područjima našeg planeta.”
– “Hercolubus ili Crveni planet” od strane VM Rabolu; Diana Pub (1. listopada 2002)

(2) Benjamín Solari Parravicini (1898-1974), rođen je u Buenos Airesu, u Argentini 8. kolovoza

“Benjamin Solari Parravicini, veliki argentinski prorok, koji je dobio nadimak “južnoamerički Nostradamus”, napisao je prije nekoliko desetljeća: “Sat sati vremena će stići i u svojoj tami će se dositi slom velikog planeta. Zemlja će biti preokrenuta. Sve će pasti”.

(3) Samael Aun Weor (6 ožujka 1917 – 24. prosinca 1977) je rođen kao Victor Manuel Gómez Rodriguez u Bogoti, Kolumbija

“Samael Aun Weor, veliki učitelj Gnostike koji je održao brojna predavanja u Meksiku tijekom 70-ih godina. On je govorio o Hercolubusu i objasnio da će se u vrijeme kraja, on približiti Zemlji. Zbog svoje velike elektromagnetske sile, on je rekao da će destabilizirati Zemljinu koru uzrokujući velike potrese, plimne valove, vulkanske erupcije i prirodne katastrofe.

Hercolubus bse približio našem Sunčevom sustavu u više navrata te je napravio kataklizmu koja je zbrisala Lemurijsu i Atlantidsku civilizaciju. Sada, rekao je, ponovno će doći na kraju naše civilizacije i omogućiti novu eru za početak”.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,