Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » SVI MEDIJI OVO NAMJERNO ZATAŠKAVAJU: Indija tuži Bill Gatesa jer ‘cjepivom ubija indijsku djecu’!

SVI MEDIJI OVO NAMJERNO ZATAŠKAVAJU: Indija tuži Bill Gatesa jer ‘cjepivom ubija indijsku djecu’!

cijepljenje-indija-bill-gatesIndija ne želi šutjeti, ali zato cijeli svijet i dalje prešućuje Indiju!

Dok se korupcija i prijevare unutar industrije cjepiva otkrivaju gotovo svakodnevno masovni mediji svijeta uglavnom ignoriraju takve priče, ponajviše zbog toga jer su plaćeniji ako šute i šutnjom podupiru masovno procjepljivanje čovječanstva.

Međutim, izvan izvan SAD-a, izvan cenzure zapada to veliko carstvo cjepiva lagano se počinje raspadati. Zanimljivo je da ovu vijest nećete lako pronaći nigdje u zapadnim masovnim medijima iako nije riječ o nekoj maloj stvari.

Naime, Indija je tužila Bill Gatesa i njihovo Bill & Melinda Gates Foundation carstvo cjepiva zbog toga što cjepiva koja ova fondacija masovno širi i testira po Indiji zapravo ubijaju ljude.

U Indiji je u tijeku proces protiv odgovornih za neetično i protuzakonito provođenje ispitivanja cjepiva Gardasil i Cervarix na tisućama djevojčica u dobi od 9 do 15 godina. Neetična i protuzakonita ispitivanja na djevojčicama financirala je Zaklada Bill i Melinda Gates.

Ispitivanja su provođena na curicama iz indijskih plemena; oko 16 000 njih je cijepljeno Gardasilom, a oko 14 000 djevojčica je cijepljeno Cervarixom. Nakon mnogih smrtnih slučajeva i teških zdravstvenih posljedica koje su uslijedile nakon cijepljenja otkriveno je da većina djevojčica i njihovih roditelja nije bila upoznata s informacijama u kakvom ispitivanju sudjeluju.

Suglasnost za cijepljenje su umjesto roditelja najčešće davali nadzornici hostela u kojima su boravile djevojčice iz indijskih plemena dok su bile na školovanju. Istražitelji su također otkrili kako od 9 543 obrazaca suglasnosti roditelja 1 948 suglasnosti u potpisu sadrži samo otisak prsta, a 2763 obrazaca potpis nadzornika hostela.

Podaci otkrivaju kako su u velikom broju roditelji cijepljenih djevojčica bili nepismeni i nisu znali pisati čak ni na lokalnim jezicima svojih plemena. Bill Gates to je dobro iskoristio a sada se zbog toga nalazi pred Vrhovnim sudom Indije.


No, to očito nikome nije važno, kao što nije važno da se istim cjepivima procjepljuje cijeli svijet. Koliko je mrtvih? Koliko je mrtve djece? Nije bitno dok god čitav svijet šuti i na samu činjenicu da Bill Gates ništa ne skriva. On je priznao da cjepiva služe za usmrćivanje stanovništva, piše kopp.online.

“Bill Gates protiv dječje paralize”, “Bill Gates daje deset milijardi dolara za cjepivo”, “Cjepivo i za siromašne” – samo su neki od naslova ispod kojih se “kriju” tekstovi o velikom “filantropu” Billu Gatesu, osnivaču “Microsofta” i, po “Forbesu”, drugom najbogatijem čovjeku planete (s 56 milijardi dolara imovine).

Zaista zanimljiv čovjek, i zaista zanimljivi napisi ako je upravo taj čovjek javno priznao da će cjepivima vršiti depopulaciju (lijepa riječ za ubijanje ljudi), a što možete pogledati ovdje!

„Današnji svijet ima 6,8 milijardi stanovnika. Tendencija je ka 9 milijardi. Ako budemo dobro radili na novim cjepivima, uslugama u reproduktivnoj medicini i zdravstvenoj brizi, možda bismo mogli da smanjimo taj broj za 15 posto” rekao je Gates i nikome ništa.

Bill Gates jedan je od onih ljudi koji javno priznaju svoj đavolji plan istrebljenja čovjeka i to tehnikama i cjepivima koje sam financira! No, masovni mediji umjesto da javnosti prezentiraju zastrašujuću istinu Bill Gatesa slave i časte kao “spasitelja”, a što je samo dokaz da su mediji zapleteni u igru obmane cjelokupne javnosti. Indija eto ne želi šutjeti, ali zato cijeli svijet i dalje prešućuje Indiju!

VIDEO: Priznnje Bill Gatesa da će cjepivima reducirati populciju, na televiziji CNN
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,