Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » NAJVEĆA PRIJEVARA SVIH VREMENA: Zemlja i svijet u kojem živimo nisu onakvi kako mislimo da jesu – VIDEO

NAJVEĆA PRIJEVARA SVIH VREMENA: Zemlja i svijet u kojem živimo nisu onakvi kako mislimo da jesu – VIDEO

ravna-zemljaJeste li se ikada zapitali da li je ono što znamo o svijetu u kojem živimo prava istina? Kada malo bolje razmislimo o stvarima koje prihvaćamo kao bezuvjetnu istinu, postaje jasno da ima previše pitanja na koja nemamo odgovor

Pođimo od svoje planete. Mi živimo na planeti o kojoj vrlo malo znamo. Čak nam ni fotografije Zemlje iz svemira ne daju stvarnu predstavu o Zemlji. Na tim fotografijama, Zemlja je predstavljena kao savršena sfera, a ne kao sferoid.

Isto tako, nelogično je da se na slikama Zemlje koje su napravljene iz svemira vide toliko žive boje površine naše planete. Zar ne bi trebalo da su boje bljeđe zbog Zemljine atmosfere?

Postoji teorija po kojoj je Zemljina os uvijek usmjerena na vrlo udaljenu zvijezdu poznatu pod nazivom Polaris.

Ukoliko se uzme u obzir da se Zemlja vrti oko svoje osi, i oko Sunca, i da se istovremeno kreće s ostatkom Sunčevog sustava, kako je onda moguće da je Zemljina os uvijek besprijekorno usmjerena ka zvijezdi Polaris, koja se nalazi na udaljenosti od 3 kvadrilijuna kilometara?

Zatim, kada je u pitanju Mjesec, dešava se da usred dana možete vidjeti pun mjesec. Kako je to moguće? Strana Mjeseca koju Sunce tom prilikom obasjava nije okrenuta prema Zemlji, i zato bi jedino bilo logično da se vidi samo srpasti dio Mjeseca, nikako pun Mjesec.

Pogledajte priložene snimke i saznajte više o ovim i drugim dilemama.

POGLEDAJTE VIDEO:
 

 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,