Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » NAJVE─ćA PRIJEVARA SVIH VREMENA: Zemlja i svijet u kojem ┼żivimo nisu onakvi kako mislimo da jesu – VIDEO

NAJVE─ćA PRIJEVARA SVIH VREMENA: Zemlja i svijet u kojem ┼żivimo nisu onakvi kako mislimo da jesu – VIDEO

ravna-zemljaJeste li se ikada zapitali da li je ono ┼íto znamo o svijetu u kojem ┼żivimo prava istina? Kada malo bolje razmislimo o stvarima koje prihva─çamo kao bezuvjetnu istinu, postaje jasno da ima previ┼íe pitanja na koja nemamo odgovor

Po─Ĺimo od svoje planete. Mi ┼żivimo na planeti o kojoj vrlo malo znamo. ─îak nam ni fotografije Zemlje iz svemira ne daju stvarnu predstavu o Zemlji. Na tim fotografijama, Zemlja je predstavljena kao savr┼íena sfera, a ne kao sferoid.

Isto tako, nelogi─Źno je da se na slikama Zemlje koje su napravljene iz svemira vide toliko ┼żive boje povr┼íine na┼íe planete. Zar ne bi trebalo da su boje blje─Ĺe zbog Zemljine atmosfere?

Postoji teorija po kojoj je Zemljina os uvijek usmjerena na vrlo udaljenu zvijezdu poznatu pod nazivom Polaris.

Ukoliko se uzme u obzir da se Zemlja vrti oko svoje osi, i oko Sunca, i da se istovremeno kre─çe s ostatkom Sun─Źevog sustava, kako je onda mogu─çe da je Zemljina os uvijek besprijekorno usmjerena ka zvijezdi Polaris, koja se nalazi na udaljenosti od 3 kvadrilijuna kilometara?

Zatim, kada je u pitanju Mjesec, de┼íava se da usred dana mo┼żete vidjeti pun mjesec. Kako je to mogu─çe? Strana Mjeseca koju Sunce tom prilikom obasjava nije okrenuta prema Zemlji, i zato bi jedino bilo logi─Źno da se vidi samo srpasti dio Mjeseca, nikako pun Mjesec.

Pogledajte prilo┼żene snimke i saznajte vi┼íe o ovim i drugim dilemama.

POGLEDAJTE VIDEO:
 

 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,