Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Ovo je Bizarno! Iluminatske karte su predvidjele masakr u Parizu? Zavirite!

Ovo je Bizarno! Iluminatske karte su predvidjele masakr u Parizu? Zavirite!

pariz-petak-13┼áto se doga─Ĺa? Izgleda kao da je netko ostavio svoju podsjetnicu na Eiffelovom toranju, jedan sat nakon Pari┼íkog masakra

Svjetla su bila uga┼íenna jedan sat radi ┼żalosti. Zatim, je sve odjednom u to─Źno vrijeme 12:14 su se Iluminati pojavili sa svojim svevide─çim okom, gore prema vrhu i u centru Eiffelovog tornja.

Tko je priznao da je kriv za to?!!

Obratimo pozornost na ove stvari koje se pojavljuju u VIDEU:

1) Film koji se promovira pod nazivom “Made in France” prikazuje doma─çi terorizam u to─Źno vrijeme masakra.

2) Sigurnosna sastanak direktora CIA-e John Brennana, Velike Britanije, Francuske i Izraela, se dogodio neposredno prije teroristi─Źkog pokolja u Parizu.

3) Iluminati karta prikazuje Eiffelov toranj u vatri i petak 13..

4) ISIS je tweetao nekoliko slika koje prikazuju Eiffelovog u vatri iako Eiffelov toranj nije imao nikakve veze sa stvarnim teroristi─Źkim napadom.

5) ─îudno, ovalna svjetlost nalik na divovsko oko se pojavila na Eiffelovom tornju 1 sat nakon masakra. To se dogodilo, iako nam mainstream mediji prenijeli da je Eiffelov toranj potpuno zamra─Źen zbog ┼żalosti za mrtvima.

Ne┼íto tu smrdi …

Youtube komentator Karolyn Roell izvela je zanimljivi video u nastavku. Ovaj bizaran incident se dogodio u 12:14 sati. Da li je ovo jo┼í jedan trag za sljede─çi napad?! Otvorite o─Źi 14. prosinca.

Stvarno je dobro razmilisti o ovome: svjetlo je upaljeno to─Źno na 12:14. Je li se to odnosi na 14. prosinca, osmi dan Hanuke?

14. prosinca je iluminatski datum ┼żrtve zapam─çen jo┼í od masakra Sandy Hook? Enterthe5t4rz na You Tubeu su dokazali da je 14. prosinca je jedan od njihovih datuma masovnog ┼żrtvovanja.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(conspiracyclub.co,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , ,