Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Ovo je Bizarno! Iluminatske karte su predvidjele masakr u Parizu? Zavirite!

Ovo je Bizarno! Iluminatske karte su predvidjele masakr u Parizu? Zavirite!

pariz-petak-13Što se događa? Izgleda kao da je netko ostavio svoju podsjetnicu na Eiffelovom toranju, jedan sat nakon Pariškog masakra

Svjetla su bila ugašenna jedan sat radi žalosti. Zatim, je sve odjednom u točno vrijeme 12:14 su se Iluminati pojavili sa svojim svevidećim okom, gore prema vrhu i u centru Eiffelovog tornja.

Tko je priznao da je kriv za to?!!

Obratimo pozornost na ove stvari koje se pojavljuju u VIDEU:

1) Film koji se promovira pod nazivom “Made in France” prikazuje domaći terorizam u točno vrijeme masakra.

2) Sigurnosna sastanak direktora CIA-e John Brennana, Velike Britanije, Francuske i Izraela, se dogodio neposredno prije terorističkog pokolja u Parizu.

3) Iluminati karta prikazuje Eiffelov toranj u vatri i petak 13..

4) ISIS je tweetao nekoliko slika koje prikazuju Eiffelovog u vatri iako Eiffelov toranj nije imao nikakve veze sa stvarnim terorističkim napadom.

5) Čudno, ovalna svjetlost nalik na divovsko oko se pojavila na Eiffelovom tornju 1 sat nakon masakra. To se dogodilo, iako nam mainstream mediji prenijeli da je Eiffelov toranj potpuno zamračen zbog žalosti za mrtvima.

Nešto tu smrdi …

Youtube komentator Karolyn Roell izvela je zanimljivi video u nastavku. Ovaj bizaran incident se dogodio u 12:14 sati. Da li je ovo još jedan trag za sljedeći napad?! Otvorite oči 14. prosinca.

Stvarno je dobro razmilisti o ovome: svjetlo je upaljeno točno na 12:14. Je li se to odnosi na 14. prosinca, osmi dan Hanuke?

14. prosinca je iluminatski datum žrtve zapamćen još od masakra Sandy Hook? Enterthe5t4rz na You Tubeu su dokazali da je 14. prosinca je jedan od njihovih datuma masovnog žrtvovanja.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(conspiracyclub.co,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , ,