Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » STRAVA U NORVEŠKOJ: “UMJERENI MUSLIMANI” PODRŽAVAJU KAMENOVANJE ŽENA ZBOG PRELJUBA I POGUBLJENJE HOMOSEKSUALACA (VIDEO)

STRAVA U NORVEŠKOJ: “UMJERENI MUSLIMANI” PODRŽAVAJU KAMENOVANJE ŽENA ZBOG PRELJUBA I POGUBLJENJE HOMOSEKSUALACA (VIDEO)

islam-predavanje“Svaki musliman vjeruje u te stvari”

Video snimka iz Norveške dokazuje da je pojam “umjereni islam” kompletan mit, no daleko i od toga da malena manjina muslimana podržava nasilne, netolerantne i ekstremističke stavove.

Tijekom konferencije održane u svibnju 2013. godine, Norveški Islamski lider Fahad Qureshi žalio se da mediji često okviruju stavove poput “smrtna kazna za homoseksualce” ili podređenosti žena jer to samo podržavaju radikalni muslimani, piše infowars.com

“Ja uvijek pokušavam im reći da … su to opći stavovi u koje svaki musliman zapravo … vjeruje”, kaže Qureshi.

Qureshi zatim pita publiku muslimanskih sudionika u dvorani – crnce, bijelce i arape – da podignu ruku ako se slažu sa spolnom segregacijom i kamenovanje žena za preljub, kao što poučava Kur’an.

Gotovo svaki ‘umjereni’ musliman u toj dvorani podiže svoju ruku te se slaže s tim pitanjem.

Qureshi onda ponovo pita publiku da li oni idu u “normalne sunitske džamije u Norveškoj.” Gotovo svatko nakon tog pitanja podiže svoju ruku ponovno kao znak potvrde.

“Što će političari sada reći? Što jće mediji reći sada? Da smo svi ekstremisti? Da smo svi radikali? Da nas moraju deportirati sve iz ove zemlje?”, navodi se Qureshi u govoru.


Najjezivija ironična stvar je, naravno, da u pokušaju potvrde da većina muslimana nisu “radikalni ekstremisti”, Qureshi samo dokazuje smisao da takozvani “umjereni” muslimani zapravo drže radikalne, nasilne i ekstremne stavove o “tretiranju” žena i homoseksualaca.

Isječak potvrđuje činjenicu da – kao što je dokumentirano u ostatku videa – netolerantno stajalište i stajalište mržnje nema samo manjina “radikalnih” muslimana, takve stavih stavova se pridržava većina muslimana, i oni ti uzimaju izravno iz Kurana.

Ako se takvi stavovi razotkriju od strane ekstremnih desničara, liberali će biti u problemima, ali zato muslimani u Norveškoj su na daleko boljoj poziciji od ugnjetavanja, jer onaj tko kritizira islam to ne radi zbog straha da će biti označen politički nekorektan ili rasistički (bez obzira na činjenicu da islam nije rasa).

“S čim se ti muslimani u ovom videu ne slažu? Rečeno im je da su ekstremni sa svojim stavovima. Oni žele da svijet zna da je “umjeren”, najrašireniji islam ima iste stavove kao i radikalni islamisti koji su spremni se dići u zrak.

Ljudi u ovom videu (nismo vidjeli niti jedne žene, ali možda su one tamo, u leđa, gdje su “pripadaju”) poslali su poruku medijskim apologetima i političarima. Tko nakon ovoga nije shvatio što imigranti donose u Europu, nikad niti neće.Poruka: ne postoji takva stvar kao što je “ekstremni” islam”.
 
Premotajte do 3:45 min – *stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(IZVOR: infowars.com, preveo:mag.A.B.,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , ,