Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » ┼áef UN-a Ban Ki-moon pozvao iskorjenjivanje svih terorista i onih koji druga─Źije razmi┼íljaju

┼áef UN-a Ban Ki-moon pozvao iskorjenjivanje svih terorista i onih koji druga─Źije razmi┼íljaju

Ban_Ki-Moon-UNGlavni tajnik UN-a Ban Ki-moon pozvao je u nedjelju Rusiju i SAD na suradnju u iskorjenjivanju terorizma i kazao da ─çe po─Źetkom sljede─çe godine predstaviti sveobuhvatni plan borbe protiv ekstremizma

┼áto je to ekstremizam? To ─çe uskoro biti ono ┼íto ne─çe pasati vladama dr┼żava i globalnoj vladi u cjelini, a pojavljivat ─çe se kod svjesnih i kriti─Źki nastrojenih gra─Ĺana.

U Americi ve─ç postoji plan koji ─çe se uskoro uvesti, koji uklju─Źuje pritvaranje “ekstremista” protiv svoje volje i pravne pomo─çi.

Globalna vlada ve─ç sada misli da su ekstremisti svi oni koji ne vjeruju u globalno zatopljenje, klimatske promjene, teroristi─Źke napade, masovne medije i spu┼ítanje na Mjesec.

“Sve te teroriste i idelo┼íke ekstremiste treba poraziti u ime ─Źovje─Źanstva“, izjavio je Ban na godi┼ínjem summitu Saveza dr┼żava jugoisto─Źne Azije (ASEAN) koji se odr┼żava u Maleziji.

“S tim u vezi, moramo se ujediniti. Moramo pokazati globalnu solidarnost u su─Źeljavanju sa zajedni─Źkim neprijateljem, Islamskom dr┼żavom ili nekim drugim ekstremisti─Źkim i teroristi─Źkim skupinama”, rekao je prvi ─Źovjek UN-a.

Ne bi vjerovali, ali prate─çi poteze UN-a u zadnje vrijeme, razotkrivaju se planovi za uvo─Ĺenje globalne svjetske diktature od strane UN-a preko AGENDE 21. Klimatske diktature, prehrambene diktature (iskorjenjivanje siroma┼ítva o kojem pri─Źaju ve─ç 50 godina), a sada i vojne diktature.


Medvedov: Potrebna zajedni─Źka borba zemalja s velikim brojem muslimana

Ruski premijer Dimitrij Medvedov rekao je da se zemlje s velikim brojem muslimanskog stanovništva moraju ujediniti u borbi protiv IS-a.

“Potrebna nam je konsolidirana protuteroristi─Źka opredijeljenost zemalja s brojnom muslimanskom zajednicom, a Rusija je jedna od tih zemalja”, rekao je Medvedov na summitu u Kuala Lumpuru.

Prema njegovim rije─Źima, “sada je jasno da se protiv te prijetnje mo┼żemo boriti samo ako udru┼żimo snage i zajedni─Źki djelujemo kroz me─Ĺunarodne institucije poput UN-a”.

Zemlje ASEAN-a su u nedjelju osim o terorizmu raspravljale i o gospodarstvu te su uspostavile slu┼żbenu zajednicu u cilju omogu─çavanja slobodnijeg protoka trgovine i kapitala u podru─Źju od 625 milijuna ljudi, sa zajedni─Źkom gospodarskom proizvodnjom od 2,6 bilijuna ameri─Źkih dolara.

Razak: Ukinute carine

“U praksi smo u stvari ukinuli carine. Sada moramo osigurati jo┼í slobodnije kretanje roba i kapitala te ukloniti zapreke koje ko─Źe rast i investicije”, kazao je malezijski premijer Najib Razak. Ovo zna─Źi da ─çe uskoro GMO hrana preko TTIP-a do─çi u Europu, bez ikakvih restrikcija.

Deklaraciju novouspostavljene zajednice potpisalo je 10 ─Źlanica ASEAN-a (Brunej, Indonezija, Kambod┼ża, Laos, Malezija, Mianmar, Filipini, Singapur, Tajland, Vijetnam).

Nakon potpisivanja deklaracije, ─Źelnici ASEAN-a sastali su se s osam ostalih lidera iz Azije i Pacifika na redovitom skupu isto─Źne Azije, tj. s ─Źelnicima SAD-a, Kine, Japana, Ju┼żne Koreje, Indije, Rusije, Australije i Novog Zelanda.

Sljede─çi summit ASEAN-a odr┼żat ─çe se u SAD-u.
 
(index.hr/uredio:nsp)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,