Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » DONALD TRUMP: Protiv islama ćemo se samo moći boriti uz pomoć totalitarne i nadzorne države! Nadgledanjem džamija i posebnim osobnim iskaznicama

DONALD TRUMP: Protiv islama ćemo se samo moći boriti uz pomoć totalitarne i nadzorne države! Nadgledanjem džamija i posebnim osobnim iskaznicama

alex-jones-trump-dzamijaTijekom intervjua za Yahoo News, predsjednički favorit Donald Trump izjavio je bude li izabran da će pojačati nadzor mreža za borbu protiv islamskog terorizma u Americi

Trump je rekao, “sigurnost će vladati” pod njegovom upravom.

“Mi ćemo morati raditi stvari koje nikada nismo imali prije”, odgovorio je na pitanje hoće li dopustiti upotrebu naloga za pretraživanja na račun četvrtog amandmana, prenosi infowars.com

“Neki ljudi će biti uznemireni u svezi toga, ali mislim da sada svatko osjeća da sigurnost mora vladati. I neke stvari će biti učinjene koje nikada nismo mislili da će se u ovoj zemlji u pogledu informacija i učenja o neprijatelju. I tako ćemo morati napraviti neke stvari koje su bile iskreno nezamislivo prije godinu dana.”

On je tada bio pitan da li će pojačani nadzor zahtijevati registraciju muslimana u bazu podataka i potreba za posebnom identifikacijom.

“Mi ćemo morati gledati na puno stvari vrlo temeljito od sada. Mi ćemo morati nadgledati džamije. Mi ćemo morati nadgledati, vrlo pažljivo.”

Trump je također pohvalio bivšeg povjerenika policije New Yorka, Ray Kellya, arhitekta muslimanskog nadzornog programa u New Yorku.

Pod Kellyem, Odjel NYPD inteligencije je proveo program nadzora muslimana diljem New Yorka i svake džamije u krugu od 160 kilometara od New Yorka. Program proširen do Pennsylvanije, Connecticuta, New Jerseya, i drugih država.

Program ima obilježja napredne policijske države i mapira muslimanske zajednice, a to uključuje foto i video nadzor, policijske doušnike, policijske “poturice” (etničke policajace koji su uklopljeni u muslimanskim zajednicama), rašireno praćenje pojedinaca i obavještajne bazame podataka te vrste, potvrdio je Trump.

Muslimani su tužili policiju u New Yorku uzbo ovog programa nadzora. U listopadu je područni sud odbacio slučaj.

Drugi su pak otišli dalje od Trumpa u pozivanju drakonskih mjera usmjerenih na muslimane. Na primjer, David Bowers, demokrat, gradonačelnik u Virginiji.

“Ja bih podsjetio da je predsjednik Franklin D. Roosevelt osjetno bio primoran izdvojiti japanske strane državljane nakon bombardiranja Pearl Harbora, a čini se da je opasnost štete po Ameriku od ISIS-a jednako stvarna i ozbiljna kao što je bila i tada”, izjavio je Bowers.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , ,