Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ROBERTS: U Americi sve ide ka tome da će svatko drukčije mišljenje postati – zločin

ROBERTS: U Americi sve ide ka tome da će svatko drukčije mišljenje postati – zločin

paul-craig-roberts“PUTIN SE ZNATNO RAZLIKUJE OD LAŽOVA IZ VLADA PO ZEMLJAMA ZAPADA”

Paul Craig Roberts: Vladimir Putin vodi čovječanstvo ka miru, dok neokonzervativci koji kontroliraju Washington vode svijet ka ratovima, a “međunarodna suradnja” u shvaćanju SAD samo je – pokornost Bijeloj kući

Svjetski poznati američki politički analitičar Paul Craig Roberts ocijenio je da se predsjednik Rusije Vladimir Putin znatno razlikuje od “lažova” koji sjede u vladama zemalja Zapada iu zapadnim medijima.

Po njegovom mišljenju, Putin vodi čovječanstvo ka miru, dok neokonzervativci koji kontroliraju Washington vode svijet ka ratovima, a “međunarodna suradnja” u shvaćanju SAD samo je – pokornost Bijeloj kući.

“Rusija teži održavanju mira i međunarodnoj suradnji u uvjetima vladavine prava. Dok su namjere Washingtona usmjerene na svjetsku hegemoniju”- piše Roberts u svom blogu.

On ističe da je predsjednik Rusije više puta stvaljao naglasak na to vlada svake zemlje treba biti u suglasnosti sa svojim narodom. Po Robertsoviom mišljenju, građani u SAD nemaju nikakav utjecaj na politiku Washingtona.

Pri tomr, piše analitičar, Washington prijeti vladama zemalja kao što su Venezuela, Ekvador, Bolivija i Argentina zbog toga što štite interese svojih građana, a ne Bijele kuće.

“Vlada SAD je uništila  građanske slobode u zemlji pomoću masovnog praćenja i nadzora suprotnog ustavu, neopravdanih uhićenja i pritvaranja na neodređeno i ubijanja građana SAD bez poštovanja pravne procedure. Sve ide prema tome da će svako drugačije razmišljanje postati zločin “- rezimirao je Roberts.
 
(fakti.org/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,