Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » PROFESOR SA STANFORDA: PLANIRANA VOJSKA ZA INVAZIJU JE STIGLA! Građanski rat u Europi počinje

PROFESOR SA STANFORDA: PLANIRANA VOJSKA ZA INVAZIJU JE STIGLA! Građanski rat u Europi počinje

rat-imigranti-europaStručnjaci upozoravaju da će u Europi uskoro početi građanski rat zbog milijuna migranata koji svakodnevno pristižu na ovaj kontinent

Autor i profesor na Stanfordu, G.M.Davis, kaže da vjeruje da se rat može spriječiti samo “razvijanjem učinkovitih anti-islamističkih političkih pokreta” u Europi.

Situacija u Europi već izmiče kontroli. Austrijanci nagomilavaju oružje, dok obavještajni analitičari upozoravaju na neizbježan teroristički napad u Velikoj Britaniji, prenosi wnd.com

U međuvremenu, europske vlasti se lome jer na desetke tisuća muslimana marširaju kroz kontinent kao vojska koja se sprema na invaziju.

Davis tvrdi da će, ako mainstream političke snage ne ​​budu uspjele izboriti sa konstantnim priticanjem muslimanskih migranata u Europu, radikalne organizacije preuzeti na sebe obranu Europe.

“Oni će prkositi svojim vlastima, što bi moglo podići čitave države protiv vlasti. Vidjeli smo to u komunističkoj istočnoj Europi između 1989. i 1991. godine s jedinom razlikom što će ovoga puta biti više nasilja “, rekao je on.

Diana West, autor i kolumnist, rekla je da pravi neprijatelji Europe nisu muslimani već vlasti europskih zemalja.

“Vlasti su odbacile svoje najosnovnije odgovornosti za očuvanje svog naroda, religije, kulture, zakona, javne sigurnosti i svega ostalog zarad” multikulturalne “ideologije.

rat-imigranti-europa-nerediNevjerojatno je promatrati kako oni otvoreno napuštaju suverenost radi globalističkih ciljeva. Njihov predložak, marksistički po podrijetlu, može se najbolje opisati kao “primorana raznolikost”, objasnila je ona.

West navodi da države poput Njemačke i Švedske zapravo “svrgavaju vlastiti narod”.

Ipak, West smatra da će građanski rat biti zaustavljen pošto zapadne vlasti imaju previše represivnih alata na raspolaganju.

“Ove države su pune mehanizama ucjene i primoravanja”, rekla je ona. “Bojim se da će na kraju doći do kapitulacije država koje primaju sve veći broj muslimana”.

Ona vjeruje da su Europljani vrlo uzrujani, ali nedovoljno odlučni da reagiraju. Relativna pasivnost je rezultat krvave povijesti Europe i kršćanske religije, rekla je ona.

“U prirodi je kršćana i posthrišćanskih Europljana da budu miroljubivi. Upravo zato se oni ne mogu suočiti s novom realnošću.

“Pošto nitko neće iskoristiti silu kako bi se suzbila ideologija, nitko neće priznati prirodu samog problema. Isto tako je došlo do uspona komunizma i nacizma”, rekao je profesor Davis.

Kao rezultat svega toga, Europi će odzvoniti zbog njenih demokratskih shvaćanja.
 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,