Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Kemijska pau─Źina s neba ili ne┼íto drugo? Objavljene mikroskopske fotografije umjetne pau─Źine koja vam pada po glavama

Kemijska pau─Źina s neba ili ne┼íto drugo? Objavljene mikroskopske fotografije umjetne pau─Źine koja vam pada po glavama

nebo-kemijska-vlakna-paucinaNedavno su se stanovnici sela Mostarskog blata, izme─Ĺu ┼áirokog Brijega i Mostara, svjedo─Źili bijeloj pau─Źinastoj tvari koja je nekoliko minuta nakon chemtrails zapra┼íivanja pala po njihovim ku─çama, automobilima, vinogradima

Prema tvrdnjama svjedoka koji su svoju pri─Źu, kako su kazali, spremni ispri─Źati bilo kojem istra┼żnom tijelu u BiH i potkrijepiti fotografijama koje su napravili na licu mjesta, nai┼íla su dva zrakoplova nepoznatih oznaka na velikoj visini preko zra─Źnog prostora BiH.

Iza njih je, tvrde svjedoci, ostao bijeli trag nakon ─Źega je bijela smjesa sli─Źna pau─Źini po─Źela padati po dvori┼ítu njihovih ku─ça.

Nismo znali o ─Źemu se radi, i tvar smo izolirali kako bi je predali stru─Źnjacima na ispitivanje. S obzirom da su na internetu prona┼íli dosta podataka o tome kako se, navodno, radi o otrovnim geneti─Źkim vlaknima, mje┼ítani su tra┼żili konkretnu istragu.

Mediji su dosta pisali proteklih godina o kemijskom elementu pod nazivom chemtrails. Za razliku od kondenzacijskih tragova, chemtrails ili kemijski tragovi, prema stotinama tisu─ça o─Źevidaca i istra┼żiva─Źa ove pojave, ÔÇťnastajuÔÇŁ na puno manjim visinama. Nakon ┼íto se pojave, ostaju satima na nebu i ravnomjerno se ┼íire tako da nakon nekoliko sati tvore ne┼íto nalik na tanki sloj oblaka iznad tog podru─Źja.

Prema tvrdnjama ekologa, kemi─Źara, biologa, po rezultatima analiza ki┼ínice i uzoraka tla (koji su identi─Źni u cijelom svijetu) chemtrails se, izme─Ĺu ostalog, u najvi┼íem postotku sastoje od aluminijevog oksida, soli barija, dibrometana, kancerogenog dodatka za gorivo i insekticida i oni su vlaknaste tvari boje sli─Źne pau─Źini.


Chemtrails se pojavljuju u zemljama ─Źlanicama NATO-a, ili u zemljama potpisnicama Partnerstva za mir NATO-a. U Hrvatskoj su prvi put dokumentirani 27. svibnja 2000. – dan nakon pristupanja Partnerstvu za mir. Ne znamo o ─Źemu se konkretno radi, ali ─çemo tra┼żiti istragu, tvrde na┼íi sugovornici koji pri─Źu dokumentiraju konkretnim fotografijama.

Kemijska pau─Źina pod mikroskopom

Jedna od radosti upravljanja forenzi─Źkim laboratorijem je da mi ljudi uvijek ┼íalju tajanstvene stvari koje treba ispitati, ka┼że Mike Adams sa portala NaturalNews

Nedavno su “ljubitelji” su prikupili “─Źudne vlakna” koja padaju s neba.

Kao prvi korak u procesu analitike, objavljujemo ove fotografije, snimljene mikroskopom na digitalnim laboratorijskim mikroskopom pri razli─Źitim pove─çanjima (navedeno u svakoj fotografiji, u nastavku).

Od osobe koja ga je uzorkovala na terenu:

Ti filamenti lebde 50-100 cm iznad tla, lagano plutaju─çi u smjeru vjetra. Nebo je bilo plavo i bez oblaka, osim nekih pramenova contrailss ili polukemijskih-tragova. Prethodna 3 dana na tom podru─Źju na kojem su ova vlakna prikupljena je bilo jako chemtrails zapra┼íivanje, osobito no─çu.

Pogledajmo mikroskopske snimke kemijske pau─Źine, poklon NATO saveza u Hrvatskoj:

nebo-kemijska-vlakna-paucina-slike
 
(naturalnews.com,vecernji.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , , , , ,