Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Kemijska paučina s neba ili nešto drugo? Objavljene mikroskopske fotografije umjetne paučine koja vam pada po glavama

Kemijska paučina s neba ili nešto drugo? Objavljene mikroskopske fotografije umjetne paučine koja vam pada po glavama

nebo-kemijska-vlakna-paucinaNedavno su se stanovnici sela Mostarskog blata, između Širokog Brijega i Mostara, svjedočili bijeloj paučinastoj tvari koja je nekoliko minuta nakon chemtrails zaprašivanja pala po njihovim kućama, automobilima, vinogradima

Prema tvrdnjama svjedoka koji su svoju priču, kako su kazali, spremni ispričati bilo kojem istražnom tijelu u BiH i potkrijepiti fotografijama koje su napravili na licu mjesta, naišla su dva zrakoplova nepoznatih oznaka na velikoj visini preko zračnog prostora BiH.

Iza njih je, tvrde svjedoci, ostao bijeli trag nakon čega je bijela smjesa slična paučini počela padati po dvorištu njihovih kuća.

Nismo znali o čemu se radi, i tvar smo izolirali kako bi je predali stručnjacima na ispitivanje. S obzirom da su na internetu pronašli dosta podataka o tome kako se, navodno, radi o otrovnim genetičkim vlaknima, mještani su tražili konkretnu istragu.

Mediji su dosta pisali proteklih godina o kemijskom elementu pod nazivom chemtrails. Za razliku od kondenzacijskih tragova, chemtrails ili kemijski tragovi, prema stotinama tisuća očevidaca i istraživača ove pojave, “nastaju” na puno manjim visinama. Nakon što se pojave, ostaju satima na nebu i ravnomjerno se šire tako da nakon nekoliko sati tvore nešto nalik na tanki sloj oblaka iznad tog područja.

Prema tvrdnjama ekologa, kemičara, biologa, po rezultatima analiza kišnice i uzoraka tla (koji su identični u cijelom svijetu) chemtrails se, između ostalog, u najvišem postotku sastoje od aluminijevog oksida, soli barija, dibrometana, kancerogenog dodatka za gorivo i insekticida i oni su vlaknaste tvari boje slične paučini.


Chemtrails se pojavljuju u zemljama članicama NATO-a, ili u zemljama potpisnicama Partnerstva za mir NATO-a. U Hrvatskoj su prvi put dokumentirani 27. svibnja 2000. – dan nakon pristupanja Partnerstvu za mir. Ne znamo o čemu se konkretno radi, ali ćemo tražiti istragu, tvrde naši sugovornici koji priču dokumentiraju konkretnim fotografijama.

Kemijska paučina pod mikroskopom

Jedna od radosti upravljanja forenzičkim laboratorijem je da mi ljudi uvijek šalju tajanstvene stvari koje treba ispitati, kaže Mike Adams sa portala NaturalNews

Nedavno su “ljubitelji” su prikupili “čudne vlakna” koja padaju s neba.

Kao prvi korak u procesu analitike, objavljujemo ove fotografije, snimljene mikroskopom na digitalnim laboratorijskim mikroskopom pri različitim povećanjima (navedeno u svakoj fotografiji, u nastavku).

Od osobe koja ga je uzorkovala na terenu:

Ti filamenti lebde 50-100 cm iznad tla, lagano plutajući u smjeru vjetra. Nebo je bilo plavo i bez oblaka, osim nekih pramenova contrailss ili polukemijskih-tragova. Prethodna 3 dana na tom području na kojem su ova vlakna prikupljena je bilo jako chemtrails zaprašivanje, osobito noću.

Pogledajmo mikroskopske snimke kemijske paučine, poklon NATO saveza u Hrvatskoj:

nebo-kemijska-vlakna-paucina-slike
 
(naturalnews.com,vecernji.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , , , , ,