Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Tragovi zrakoplova: “Zaprašuju” li nas otrovima ili je sve više (opasnih) paranoika?

Tragovi zrakoplova: “Zaprašuju” li nas otrovima ili je sve više (opasnih) paranoika?

chemtrails-dalmacijaListe teoretičara zavjere su gotovo beskonačne, od infantilnih i fizički nemogućih, do potpuno osnovanih sumnji

Jedna od “vječnih” borbi između dviju strana jesu i tragovi iza zrakoplova na nebu. Za njih je glavno pitanje kriju li gotovo bezopasni contrailsi i zloslutne – chemtrailse.

Zapravo ludih teoretičara zavjere nikad nije nedostajalo. A nije manjkalo ni osoba koje su proglašavane “ludim” od državnih establišmenta, samo da i se desetljećima kasnije pokazalo kako su bili u – pravu.

Jack Trbosjek, ubojstvo J.F.K.-a, Staljinovi dvojnici, tajnoviti NLO dokumenti, slijetanje na Mjesec, čudovište iz Loch Nessa,…, popis doista “fishy” događaja ili onih samo pacijentima sumnjivih može se nabrajati unedogled.

Ovih dana se i nad nebom iznad Dalmacije, Splita, mogu vidjeti tragovi kondenzacije na nebu od prolazećih aviona, takozvani “contrailsi”.

E, tu smo vas čekali, to nas zanima! Jesu li u pitanju (načelno bezopasni, jer neki ekolozi smatraju da sve više zrakoplova i njihovih tragova vidljivih iz svemira ugrožava okoliš i pridonosi globalnom zagrijavanju) contrailsi ili kamuflirani “chemtrailsi”?

Kao mali uvod, navest ćemo argumente obje strane, vi procijenite… Službeno stajalište država i pripadajućih ministarstava s brojnim znanstvenicima i stručnjacima je jednostavno: svi ti tragovi na nebu su “condensation trails”, dakle iz motora zrakoplova izlazi vrući i vlažan zrak (koji sadrži i druge nusproizvode iz ispuha motora, CO2, Nox,…) u okolnu super hladnu i suhu atmosferu, formirajući kapljice vode koje se smrzavaju. I to su ti tragovi!

Sve ostale dvojbe poput tragova neobičnih oblika, dugotrajnosti (i širenju) pojedinog contraila ili formiranja “gridova” otklanjaju brojnošću komercijalnih letova zrakoplova, različitim visinama na kojima lete, drugačijim atmosferskim uvjetima…

Teoretičari zavjere slažu se s contrailsima. Smatraju, međutim, da se među tim pojavama kriju mnogo zloslutnije namjere državnih ili vojnih vrhuški – chemtrails. Ukratko, u tragove zrakoplova se ubacuju razne supstance ili kemikalije. Točnije, da nas zaprašuju… Zašto? Različiti su argumenti.

Od onih rubnih, prema kojem se otrovi ispuštaju kako bi se “eliminirali” najslabiji ili najbolesniji iz populacije (u prilog tome, recimo, dodaju “česte pojave zaraza ili infekcija nakon pojava chemtrailsa” ili misteriozni manjak “protuotrova” u ljekarnama, poput magnezija), preko “običnih” testiranja raznih patogena nad vlastitim stanovništvom (u slučaju stvarnog kemijskog napada) pa do puno realnijih verzija pokušaja kontrole vremena…

Nepobitno je utvrđeno (uz pomoć BBC-a i Guardiana koji su o tome izvještavali) kako je 15. kolovoza 1952. godine smrtonosna poplava u Lynmouthu, u Engleskoj odnijela 35 života zahvaljujući RAF-ovim zrakoplovima koji su izazvali oborine.

U to vrijeme pak, točnije sve do 2001. godine, britansko Ministarstvo obrane nijekalo je bilo kakvu povezanost s tim događajem sve dok s “Operacije Cumulus” nije skinuta oznaka tajnosti.

Dakle, jesu li tragovi iza zrakoplova contrailsi ili chemtrailsi? Da li vjerujete zdravom razumu i svojoj prosudbi ili vjerujete korumpiranim znanstvenicima, državnim službenicima i propagandistima?
 
(dalmacijanews.hr/uredio:nsp)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , , ,