Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Tragovi zrakoplova: “Zapra┼íuju” li nas otrovima ili je sve vi┼íe (opasnih) paranoika?

Tragovi zrakoplova: “Zapra┼íuju” li nas otrovima ili je sve vi┼íe (opasnih) paranoika?

chemtrails-dalmacijaListe teoreti─Źara zavjere su gotovo beskona─Źne, od infantilnih i fizi─Źki nemogu─çih, do potpuno osnovanih sumnji

Jedna od “vje─Źnih” borbi izme─Ĺu dviju strana jesu i tragovi iza zrakoplova na nebu. Za njih je glavno pitanje kriju li gotovo bezopasni contrailsi i zloslutne ÔÇô chemtrailse.

Zapravo ludih teoreti─Źara zavjere nikad nije nedostajalo. A nije manjkalo ni osoba koje su progla┼íavane “ludim” od dr┼żavnih establi┼ímenta, samo da i se desetlje─çima kasnije pokazalo kako su bili u ÔÇô pravu.

Jack Trbosjek, ubojstvo J.F.K.-a, Staljinovi dvojnici, tajnoviti NLO dokumenti, slijetanje na Mjesec, ─Źudovi┼íte iz Loch Nessa,…, popis doista “fishy” doga─Ĺaja ili onih samo pacijentima sumnjivih mo┼że se nabrajati unedogled.

Ovih dana se i nad nebom iznad Dalmacije, Splita, mogu vidjeti tragovi kondenzacije na nebu od prolaze─çih aviona, takozvani “contrailsi”.

E, tu smo vas ─Źekali, to nas zanima! Jesu li u pitanju (na─Źelno bezopasni, jer neki ekolozi smatraju da sve vi┼íe zrakoplova i njihovih tragova vidljivih iz svemira ugro┼żava okoli┼í i pridonosi globalnom zagrijavanju) contrailsi ili kamuflirani “chemtrailsi”?

Kao mali uvod, navest ─çemo argumente obje strane, vi procijenite… Slu┼żbeno stajali┼íte dr┼żava i pripadaju─çih ministarstava s brojnim znanstvenicima i stru─Źnjacima je jednostavno: svi ti tragovi na nebu su “condensation trails”, dakle iz motora zrakoplova izlazi vru─çi i vla┼żan zrak (koji sadr┼żi i druge nusproizvode iz ispuha motora, CO2, Nox,…) u okolnu super hladnu i suhu atmosferu, formiraju─çi kapljice vode koje se smrzavaju. I to su ti tragovi!


Sve ostale dvojbe poput tragova neobi─Źnih oblika, dugotrajnosti (i ┼íirenju) pojedinog contraila ili formiranja “gridova” otklanjaju brojno┼í─çu komercijalnih letova zrakoplova, razli─Źitim visinama na kojima lete, druga─Źijim atmosferskim uvjetima…

Teoreti─Źari zavjere sla┼żu se s contrailsima. Smatraju, me─Ĺutim, da se me─Ĺu tim pojavama kriju mnogo zloslutnije namjere dr┼żavnih ili vojnih vrhu┼íki – chemtrails. Ukratko, u tragove zrakoplova se ubacuju razne supstance ili kemikalije. To─Źnije, da nas zapra┼íuju… Za┼íto? Razli─Źiti su argumenti.

Od onih rubnih, prema kojem se otrovi ispu┼ítaju kako bi se “eliminirali” najslabiji ili najbolesniji iz populacije (u prilog tome, recimo, dodaju “─Źeste pojave zaraza ili infekcija nakon pojava chemtrailsa” ili misteriozni manjak “protuotrova” u ljekarnama, poput magnezija), preko “obi─Źnih” testiranja raznih patogena nad vlastitim stanovni┼ítvom (u slu─Źaju stvarnog kemijskog napada) pa do puno realnijih verzija poku┼íaja kontrole vremena…

Nepobitno je utvr─Ĺeno (uz pomo─ç BBC-a i Guardiana koji su o tome izvje┼ítavali) kako je 15. kolovoza 1952. godine smrtonosna poplava u Lynmouthu, u Engleskoj odnijela 35 ┼żivota zahvaljuju─çi RAF-ovim zrakoplovima koji su izazvali oborine.

U to vrijeme pak, to─Źnije sve do 2001. godine, britansko Ministarstvo obrane nijekalo je bilo kakvu povezanost s tim doga─Ĺajem sve dok s “Operacije Cumulus” nije skinuta oznaka tajnosti.

Dakle, jesu li tragovi iza zrakoplova contrailsi ili chemtrailsi? Da li vjerujete zdravom razumu i svojoj prosudbi ili vjerujete korumpiranim znanstvenicima, dr┼żavnim slu┼żbenicima i propagandistima?
 
(dalmacijanews.hr/uredio:nsp)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , , ,