Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » BOG JE MISLIO NA SVE: Korijen koji uni┼ítava stanice raka prostate i jajnika!

BOG JE MISLIO NA SVE: Korijen koji uništava stanice raka prostate i jajnika!

djumbir-slika-zdravljeIsprobajte ovu gomoljastu biljku darovanu od Boga ako imate ┼żelju uz Bo┼żju pomo─ç rije┼íiti se bolesti i tegoba!

Dokaz da je Bog mislio na sve kada je stvarao na┼í planet je pred nama. I stvaraju─çi korijenje i gomolje, Bog je mislio na ─Źovjeka, svoje ljubljeno bi─çe, ulijevaju─çi u korijenje zdravlje koje ─çe biti na usluzi ─Źovjeku za ┼żivota na Bo┼żjem planetu.

Me─Ĺu velikim Bo┼żjim lijekovima na svijetu svakako se nalazi ─Ĺumbir.

─Éumbir se dugo koristio za tretiranje upala i mu─Źnina, ali rezultati koji su prezentirani na predavanju American Assoaciation for Cancer Research otkrivaju da u svakoj instanci kada se koristio prah ─Ĺumbira za lije─Źenje stanica raka, one su sve izumrle nakon izlaganja tom sastojku.

U medicinskom ┼żargonu to se zove apopotoza (programirana smrt stanice). Kada je ─Ĺumbir prisutan, stanice raka ─Źak napadaju jedna drugu, to se zove autofagija. Dok se ─Ĺumbir smatra kao sjajan prirodni lijek za one koji prolaze kemoterapiju, (mu─Źnina) osobe koje imaju rak mogu ga koristiti na vlastitu volju u ve─çim koli─Źinama.

No za potpuno i gotovo sigurno izlije─Źenje od raka, preporu─Źa se terapija samo ─Ĺumbirom, bez kemoterapije i u kombinaciji s drugim prirodnim lijekovima, poput meda. Jedna druga studija koja pokazuje ─Ĺumbirove sposobnosti u borbi protiv raka jajnika navodi: ─Éumbir sprije─Źava rast i modulira izlu─Źivanje angiogenih faktora u stanicama raka jajnika. Kori┼ítenje dijetetskih supstanci kao ─Ĺumbir, imaju potencijal u lije─Źenju i prevenciji raka jajnika.

┼áiroki spektar lijekovitosti u lije─Źenju raznih bolesti!

Uzgaja se ve─ç tisu─çama godina, spominjan je stolje─çima prije Krista u Kini, a u srednjem vijeku je spa┼íavao od kuge, lije─Źio sr─Źane probleme. Kao i nekada, danas se najvi┼íe koristi u kuhinjama daleke Azije, a specifi─Źna egzoti─Źna orijentalnost, te globalna popularnost i dug proces zrijenja razlog su njegove malo ve─çe cijene.

Vrijednost ─Ĺumbira je u sadr┼żaju aktivnih tvari koje imaju analgetske, sedativne, antipiretske i antibakterijske u─Źinke. Konzumacija ─Ĺumbira lije─Źi ┼żelu─Źano crijevne poreme─çaje nastale putnom mu─çninom ili trudno─çom. Istovremeno ─Ĺumbir nema nepo┼żeljnih nuspojava, kao ┼íto je npr. pospanost, koje se pojavljuju uzimanjem farmaceutskih preparata.

Olak┼íava probavu (podra┼żuje peristaltiku i lu─Źenje ┼żelu─Źanog soka), djeluje protiv nadimanja i sti┼íava ┼żelu─Źano crijevne gr─Źeve. ─Éumbir se uzima i za ja─Źanje apetita.

Preventivno djeluje protiv zaraznih bolesti jer je antiseptik (uni┼ítava mikroorganizme), stimulira sekreciju mukusa i na takav na─Źin ubla┼żava ka┼íalj i olak┼íava bol u grlu. ÔÇĘDjeluje i protuupalno, ┼íto se odnosi na mnoge bolesti, uz ostalo, na reumatoidni artritis, kada uzimanje ─Ĺumbira smanjuje bolove, otekline i jutarnju uko─Źenost, a pobolj┼íava pokretnost zglobova.

Djeluje kao antikoagulans, tj. sprje─Źava zgru┼íavanje krvi i stvaranje tromba.ÔÇĘ Djeluje povoljno na rad jetre i smanjuje kolesterol. Poma┼że kod migrene i drugih vrsta glavobolja. Tako─Ĺer, ─Ĺumbir sni┼żava povi┼íenu tjelesnu temperaturu. ÔÇĘDjeluje i kao antioksidans, tj. protiv ┼ítetnog djelovanja slobodnih radikala, a uz ostalo sadr┼żi curcumin i djeluje protiv raka i ateroskleroze.

─Éumbir mo┼żete koristiti u neograni─Źenim koli─Źinama, kao za─Źin, kao sok ili ─Źaj u hrani ili u pi─çu. Kao za─Źin prisutan je u svim du─çanima a kao korijen potra┼żite ga u du─çanima organske hrane.

Isprobajte ovu gomoljastu biljku darovanu od Boga ako imate ┼żelju uz Bo┼żju pomo─ç rije┼íiti se bolesti i tegoba!
 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,