Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » DOKTORI IZ PAKLA: Bili su najbolji učenici, a postali su psihopate

DOKTORI IZ PAKLA: Bili su najbolji učenici, a postali su psihopate

doktor-pakao-lijecnikIako posao liječnika i doktora podrazumijeva plemenitost i humanost, izgleda da nije uvijek tako

Na popisu liječnika koji su zagorčali živote drugim ljudima, nalaze se psihopate koje su se slučajno bavile medicinom.

Doktor koji je sazidao “Dvorac za ubijanje”

“Rodio sam se sa vragom u sebi. Nisam se mogao obuzdati, bio sam ubojica, kao što pjesnik ne može prestati pisati.

Rodio sam se Zlim koji je stajao pored kreveta na kojem sam došao na svijet i sve od tada je sa mnom “, rekao je jedan od najgorih masovnih u ubojica u američkoj povijesti. Herman Webster Mudgett, poznatiji kao HH Holmes, ubio je veliki broj ljudi u svom dvorcu.

Studij medicine plaćao je lažiranjem police životnog osiguranja, a u mrtvačnici fakulteta ostavljao je tijela koja je predstavljao kao dokaz smrti osobe za koju je on uplatio osiguranje.

Najveći broj žrtvi je privukao nudeći im posao, ali samo ako podignu životno osiguranje, a on bio korisnik. Svoje žrtve je mučio. Tijela i kosture prodavao je medicinskim školama i fakultetima.

Uhvaćen je nekoliko godina nakon što je otišao iz Chicaga. Policija nikada nije saznala broj ubijenih ljudi, a on je priznao 27 ubojstava. Stručnjaci smatraju da je taj broj mnogo veći.

Zgodne pacijentice drogirao i iskorištavao ih

Mladen Antolić imao je uspješnu kliniku za rehabilitaciju u Americi. Našao je način kako da još više zaradi, pa je mlade i zgodne pacijentice “navlačio” na lijekove, a pri tom nije napominjao rizike.

Kada bi postale ovisne, odvodio ih je u svoj ​​dom na orgije, a za lijekove tražio je seksualne usluge. Snimao je čin čime ih ucjenjivao.

Uhićen je 2010. godine, policija je našla velike količine opijata, lascivnih fotografija. Osuđen je na 10 godina zatvora.

Namjerno dijagnosticirao rak

Farid Fata je 550 pacijenata osudio na kemoterapiju i ostale agresivne tretmane kako bi podigao novac od osiguranja. Većina pacijenata je bila zdrava. Fata morao je vratiti 17,6 milijuna dolara. Osuđen je na 45 godina zatvora.

Liječnik serijski ubojica

Joseph Michael Svango je bio najbolji učenik u srednjoj školi. Dobio je brojne stipendije, a fakultet završio s desetkom. On je postao serijski ubojica koji je trovao pacijente i kolege.

Svango je uhvaćen kako pacijentu daje injekciju, a potom se stanje pacijenta pogoršalo. Kada je osoblje upozorilo upravu bolnice, rekli su da su paranoični. Dobio je 5 godina zatvora. Kada je izašao promijenio je ime u Daniel Adams i nastavio svoj bizaran hobi.

Policija ga je konačno uhvatila u Zimababveu u bolnici luteranskih misionara.

Ginekolog silovao pacijentice

Charles Moma optužen je za silovanje i nepotrebne operacije. Neke žene su potvrdile da bi se povremeno zamijenio s bratom Denisom koji je također liječnik i zlostavljao pacijentice.

Nakon više prijava osuđen je na 20 godina zatvora.
 
(b92.net/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,