Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Ovaj čovjek je pronašao lijek za 77 bolesti (AIDS, dijabetes, rak, infarkt.. itd.) i to dokazao na sudu (VIDEO)

Ovaj čovjek je pronašao lijek za 77 bolesti (AIDS, dijabetes, rak, infarkt.. itd.) i to dokazao na sudu (VIDEO)

dr-sebi-lijekDr. Sebi, iscjelitelj, patolog, travar, biokemičar i prirodnjak posvetio je svoj život i svoje znanje otkrivanju lijeka koji će pomoći ljudima da se izbore protiv ozbiljnih bolesti

Štoviše, ovaj pravi medicinski reformator se suprotstavio Američkom medicinskom udruženju na sudu, tvrdeći da njegov “lijek za sve bolesti” može izliječiti depresiju, hiperkinetički poremećaj, HIV, AIDS, moždani udar, rak, artritis, bipolarni poremećaj, refluks i bolesti ovisnosti, prenosi humansarefree.com

Postoji vjerovanje da ljudsko tijelo ima veliku moć samoizlječenja. Ovaj amerikanac je poveo narod prema novom liječenju mijenjajući povijest i proširujući put ka izlječenju svih bolesti.

Na uvodnom suđenju, sudac je zatražio od dr Sebija dovesti jednog svjedoka za kojeg je tvrdio da je izliječen. Nakon toga, sudac nije imao izbora nego proglasiti da doktor nije kriv ni po jednoj točki optužnice, jer se 77 svjedoka pojavilo na sudu. Oni su dokazali da dr Sebi zaista ima lijek za sve bolesti navedene u novinama.

On je dokazao da je ustvari izliječio sve bolesti koje su spomenute u novinama.

Ovaj naturalist je svoje otkriće branio je pred Vrhovnim sudom 1988. godine. Naime, on se pred Vrhovnim sudom suprotstavio optužbama za lažno oglašavanje i liječenje bez dozvole do koje je došlo kada je svoje otkriće reklamirao u velikom broju novina, uključujući i New York Post.

Jedan od njegovih oglasa je glasio:

“AIDS je uspješno izilječen u Usha Research Institutu i mi smo specijalizirani za lijekove koji liječe srpaste stanice, lupus, sljepilo, herpes, rak i druge bolesti. “

Dr. Sebi je liječio nekoliko poznatih ličnosti uključujući Eddie Murphy, John Travolta, Michael Jackson, Magic Johnson kao i iskustva preminule Lise “Left Eye” Lopes …  čija skustva možete čuti u priloženom snimku:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,