Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Ovaj ─Źovjek je prona┼íao lijek za 77 bolesti (AIDS, dijabetes, rak, infarkt.. itd.) i to dokazao na sudu (VIDEO)

Ovaj ─Źovjek je prona┼íao lijek za 77 bolesti (AIDS, dijabetes, rak, infarkt.. itd.) i to dokazao na sudu (VIDEO)

dr-sebi-lijekDr. Sebi, iscjelitelj, patolog, travar, biokemi─Źar i prirodnjak posvetio je svoj ┼żivot i svoje znanje otkrivanju lijeka koji ─çe pomo─çi ljudima da se izbore protiv ozbiljnih bolesti

┼átovi┼íe, ovaj pravi medicinski reformator se suprotstavio Ameri─Źkom medicinskom udru┼żenju na sudu, tvrde─çi da njegov “lijek za sve bolesti” mo┼że izlije─Źiti depresiju, hiperkineti─Źki poreme─çaj, HIV, AIDS, mo┼żdani udar, rak, artritis, bipolarni poreme─çaj, refluks i bolesti ovisnosti, prenosi humansarefree.com

Postoji vjerovanje da ljudsko tijelo ima veliku mo─ç samoizlje─Źenja. Ovaj amerikanac je poveo narod prema novom lije─Źenju mijenjaju─çi povijest i pro┼íiruju─çi put ka izlje─Źenju svih bolesti.

Na uvodnom su─Ĺenju, sudac je zatra┼żio od dr Sebija dovesti jednog svjedoka za kojeg je tvrdio da je izlije─Źen. Nakon toga, sudac nije imao izbora nego proglasiti da doktor nije kriv ni po jednoj to─Źki optu┼żnice, jer se 77 svjedoka pojavilo na sudu. Oni su dokazali da dr Sebi zaista ima lijek za sve bolesti navedene u novinama.

On je dokazao da je ustvari izlije─Źio sve bolesti koje su spomenute u novinama.

Ovaj naturalist je svoje otkri─çe branio je pred Vrhovnim sudom 1988. godine. Naime, on se pred Vrhovnim sudom suprotstavio optu┼żbama za la┼żno ogla┼íavanje i lije─Źenje bez dozvole do koje je do┼ílo kada je svoje otkri─çe reklamirao u velikom broju novina, uklju─Źuju─çi i New York Post.

Jedan od njegovih oglasa je glasio:

“AIDS je uspje┼íno izilje─Źen u Usha Research Institutu i mi smo specijalizirani za lijekove koji lije─Źe srpaste stanice, lupus, sljepilo, herpes, rak i druge bolesti. “

Dr. Sebi je lije─Źio nekoliko poznatih li─Źnosti uklju─Źuju─çi Eddie Murphy, John Travolta, Michael Jackson, Magic Johnson kao i iskustva preminule┬áLise ÔÇťLeft EyeÔÇŁ Lopes …┬á ─Źija skustva mo┼żete ─Źuti u prilo┼żenom snimku:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,