Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RAZOTKRIVENA TEORIJA ZAVJERE: NLO srušen nad Mongolijom bila je samo američka tajna vojna raketa

RAZOTKRIVENA TEORIJA ZAVJERE: NLO srušen nad Mongolijom bila je samo američka tajna vojna raketa

NLO-mongolijaValjak promjera 7,5 metara i manja kugla pali su s neba u zabačenu mongolsku stepu 19. veljače. Prva službena reakcija o tome ima nadnevak 1. ožujka

Valjkasti čelični predmet promjera 7,5 metara i manji kuglastoga oblika pali su s neba u mongolskom predjelu Buren soum u pokrajini Tuv još 19. veljače.

Mongolska glasila o tome izvještavaju s nadnevkom 1. ožujka. Vijest je donio tim stručnjaka iz Ulan Batora zajedno s ostacima predmeta.

Na oplati se razabire broj 02728 pa u Mongoliji pretpostavljaju da je to jedan od 9000 satelita izvan uporabe koji nekontrolirano orbitiraju.

Predmet je pao u pusti stepski predio kroz koji povremeno prolaze nomadski stočari.

Za razliku od Mongolaca, globalna amaterska mreža Satsee, koja prati poznate satelite i vrlo je djelotvorna u otkrivanju vlasnika (i svrhe) nepoznatih orbitera koje uoče, još su u subotu objavili da je više članova pratilo letjelice 09052C i 35939 nekoliko sati prije nego su nestali nad Mongolijom i predvidjeli su da će “orbitalno željezo” ondje pasti.

Oni tvrde da su to dijelovi američke rakete nosača Boeing Delta-2 ispaljene lani 24. rujna iz Cape Canaverala.

Rakete su nosile pokusne uređaje vojne Agencije za raketnu obranu tzv. sustava STSS (Space Tracking and Suveillance System) za nadzor i praćenje balističkih projektila.

Ostaci su to druge od dvije rakete koje su u orbitu postavile instrumente koji se trebaju dokazati u budućim satelitima za nadzor potencijalno neprijateljskih arsenala i omogućiti njihovo pravodobno presretanje, ako budu ispaljene.

Pentagon nije komentirao događaj u Mongoliji koji su neki bili prenapuhali sve do toga da je ondje srušen NLO. To je, u osnovi i točno, sve dok nije razotkriveno o čemu je riječ.

NLO navodno stalno nadlijeće Mongoliju, ovo je jedan od starijih snimaka:
 

 
(vecernji.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,