Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RAZOTKRIVENA TEORIJA ZAVJERE: NLO sru┼íen nad Mongolijom bila je samo ameri─Źka tajna vojna raketa

RAZOTKRIVENA TEORIJA ZAVJERE: NLO sru┼íen nad Mongolijom bila je samo ameri─Źka tajna vojna raketa

NLO-mongolijaValjak promjera 7,5 metara i manja kugla pali su s neba u zaba─Źenu mongolsku stepu 19. velja─Źe. Prva slu┼żbena reakcija o tome ima nadnevak 1. o┼żujka

Valjkasti ─Źeli─Źni predmet promjera 7,5 metara i manji kuglastoga oblika pali su s neba u mongolskom predjelu Buren soum u pokrajini Tuv jo┼í 19. velja─Źe.

Mongolska glasila o tome izvje┼ítavaju s nadnevkom 1. o┼żujka. Vijest je donio tim stru─Źnjaka iz Ulan Batora zajedno s ostacima predmeta.

Na oplati se razabire broj 02728 pa u Mongoliji pretpostavljaju da je to jedan od 9000 satelita izvan uporabe koji nekontrolirano orbitiraju.

Predmet je pao u pusti stepski predio kroz koji povremeno prolaze nomadski sto─Źari.

Za razliku od Mongolaca, globalna amaterska mre┼ża Satsee, koja prati poznate satelite i vrlo je djelotvorna u otkrivanju vlasnika (i svrhe) nepoznatih orbitera koje uo─Źe, jo┼í su u subotu objavili da je vi┼íe ─Źlanova pratilo letjelice 09052C i 35939 nekoliko sati prije nego su nestali nad Mongolijom i predvidjeli su da ─çe “orbitalno ┼żeljezo” ondje pasti.

Oni tvrde da su to dijelovi ameri─Źke rakete nosa─Źa Boeing Delta-2 ispaljene lani 24. rujna iz Cape Canaverala.

Rakete su nosile pokusne ure─Ĺaje vojne Agencije za raketnu obranu tzv. sustava STSS (Space Tracking and Suveillance System) za nadzor i pra─çenje balisti─Źkih projektila.

Ostaci su to druge od dvije rakete koje su u orbitu postavile instrumente koji se trebaju dokazati u budu─çim satelitima za nadzor potencijalno neprijateljskih arsenala i omogu─çiti njihovo pravodobno presretanje, ako budu ispaljene.

Pentagon nije komentirao doga─Ĺaj u Mongoliji koji su neki bili prenapuhali sve do toga da je ondje sru┼íen NLO. To je, u osnovi i to─Źno, sve dok nije razotkriveno o ─Źemu je rije─Ź.

NLO navodno stalno nadlije─çe Mongoliju, ovo je jedan od starijih snimaka:
 

 
(vecernji.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,