Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » ISLAMSKI FILOZOF NAZAR: Desit će se lažni napad na Amerikance, i za to će biti optuženi Rusi, a onda će početi nuklearni rat!

ISLAMSKI FILOZOF NAZAR: Desit će se lažni napad na Amerikance, i za to će biti optuženi Rusi, a onda će početi nuklearni rat!

ISLAMSKI-FILOZOF-NAZARIslam i pravoslavlje, koje predvodi Rusija, moraju zajedno da se zaštite od napada moćnih imperijalističkih krugova Zapada, smatra teoretičar religije šejh Imran Nazar Hosein

Istaknuti islamski filozof i teolog šejh Imran Nazar Hosein, koji se posebno zalaže za bliske odnose islama i pravoslavlja, održao je nedavno predavanje u Srpskoj akademiji nauka i umjetnosti. Tema je bila Islam i budućnost novca. Nimalo slučajno.

Nazar je upozorio da je budućnost novca u nuklearnom ratu koji prijeti čovječanstvu, a koji Izrael preko moćnih zapadnih krugova pokušava izazvati između Rusije i SAD. Nakon međusobnog uništenja njihovih blokova, prema proročanstvu, u Jeruzalemu bi jedan čovjek objavio da je on mesija. Ali i islam i pravoslavlje – upozorava šejh – znaju da je to antikrist. Ključna Hosein poruka je zato: islam i pravoslavlje, koje predvodi Rusija, moraju zajednički da se zaštite od agresivnih napada moćnih imperijalističkih krugova sa Zapada!

Polazeći od tih zalaganja, on je ostvario bliske odnose sa znanstvenim i pravoslavnim krugovima u Rusiji, gdje povremeno gostuje. U NATO zemljama, kaže, ne gostuje nikada – u znak prosvjeda zbog agresivne politike te organizacije.

Inače, on često kritizira ponašanje Otomanskog carstva tijekom povijesti, smatrajući da je njegova ekspanzivna politika suprotna islamu. Posebno kritizira – pretvaranje Aja Sofije u džamiju. I naročito se protivi zloupotrebi islama i ekstremizmu koji se ogleda u vehabizmu.

DVE VRSTE NOVCA

Predavanje je Hosein počeo ocjenom da je novac depresivna tema. “Jer postoje dvije vrste novca: onaj sa integritetom i prevarantski. Kad koristimo prvi, ne postavlja se pitanje njegove budućnosti, jer je on uvijek isti i ne može ‘iscuri’. Ali, ako se od takvog novca okrenemo ka prevarantskom, otkrivamo opasan alat u rukama opasnih ljudi, koji ga koriste za svoje nepravedne ciljeve, profit i da bi porobili druge.

Novac s integritetom ima vrijednost u samom sebi: to su zlatnici i srebrenjaci, i oni imaju istu vrijednost kroz cijelu ljudsku povijest. Međutim, kod takvog novca, cijene ne rastu. One su uvijek iste i ne mijenjaju se spram potražnje i ponude. E, takvog tržišta danas – nema!

Znamo što je Isus učinio s trgovcima prevarantima u hramu: prevrnuo je stolove, prokleo ih i izbacio iz hrama. Zato i danas jedva čekamo da dođe Isus i da otjera trgovce prevarante.

Oružje kojim nas pljačkaju zove se – inflacija. Bog tu pljačku zabranjuje. Ni Bruxelles, ni Washington, ni London ne mogu promijeniti to što piše u Kuranu. A tamo se kaže: “Ne kradi!” Inflacija upravo krade ljude. I upravo je ucjena sredstvo koje bijeli zapadnoeuropski čovjek – pravoslavci nikada nisu bili dio te agende – koristi nad ostatkom svijeta da ga ‘civilizirati’.

Svoju tehnološku nadmoć su iskoristili da koloniziraju ostatak svijeta, ali ne da bi u kolonijama zauvijek ostali, nego da bi tamo postavili svoje institucije preko kojih bi kontrolirali te zemlje, i da potom izvrše dekolonizaciju. Da smo samo shvatili na vrijeme što rade: mijenjati zlatni i srebrni novac prijevarnim novcem od zraka. Tu zamjenu nisu učinili prije dekolonizacije, već poslije – kada su preko pravila MMF zabranili uporabu zlatnog novca. Tako danas imamo situaciju da zakon zabranjuje onaj novac koji će i Isus koristiti kad se vrati (novac s integritetom, a ne prijevarni novac).

Osigurali su bili i ‘smokvin list’ – rekli su da je vrijednost jedne valute (odakle im uopće ta riječ), dolara, 35 dolara za uncu zlata. Ali ponavljam da je to smokvin list. Zašto? Zato što su ovi bezbožnici, koji ne osjećaju nikakvu odgovornost i ne strahuju od Sudnjeg dana, dali tu riječ s namjerom da je ne održe.

Amerikanci su Vijetnamski rat koristili kao ‘smokvin list’ da naštampaju silne dolare, a Nixon se nakon povlačenja u Camp David obratio svijetu objavom: dali smo riječ, ali ne moramo je održimo. Poderao je Bretonski sporazum, a sa dolara je skinut i onaj ‘smokvin list’, iza koga se sakrivao.

RUSKO SRCE NIJE BARBARSKO

Od 1971. sustav je kolabirao, da bi 1973. bila izvedena najveća prijevara u povijesti čovječanstva: kada je cijena nafte skočila 400 posto, a dolar pao za tih 400 posto (umjesto 40 USD za uncu zlata, bio je 160 dolara), Kissinger je otišao u Rijad i napravio “deal”. Rekao im je da će biti mnogo, mnogo bogatiji, samo ako ga poslušaju i pristanu da naftu prodaju isključivo za američke dolare. Nitko na svijetu ne smije kupovati naftu u drugoj valuti. OPEC je zato stvoren. Dolar leti u visine do kojih nikada nije stizao. Rođen je petrodolar. I danas imamo to: petrodolarski monetarni sustav.

Što sada? Prorok je rekao da će se pojaviti izazov tom sustavu i da će to voditi u nuklearni rat. Taj izazov se zove: BRIKS. Pojavio se zahvaljujući pravoslavlju, zahvaljujući pravoslavnoj, a ne sovjetskoj Rusiji. Zahvaljujući Rusiji, kojoj srce nije varvarsko. Rusija predvodi ovaj izazov, Kina je prati, Brazil i Južna Afrika su se pridružili. Ali Rusija je vođa. Oni drugi ne smiju dozvoliti da im sustav kolabira, ne smiju izgubiti vlast nad novcem, jer će onda izgubiti vlast u svijetu. Zato znamo da dolazi nuklearni rat – a pravoslavni i islamski vjernici nikada ne mogu biti na strani agresora u tom ratu. I znamo da je budućnost novca u tom ratu, kojim će prevaranti htjeti zaštite svoju planinu zlata, i da, kako mislim, imamo još oko godinu dana …

Rusija nikako ne može povući iz Sirije, a ovi ne mogu dozvoliti da im Rusi ubiju čedo Islamsku državu, koje su hranili i naoružali. Vjerujem da obje strane ne žele nuklearni rat, ali ima drugih koji ga žele i koji će probati da ga pokrenu operacijom pod lažnom zastavom. Desiće se napad na Amerikance, a za to će biti optuženi Rusi, ili obratno …

Međutim, mi smo ponosni na pravoslavnu Rusiju. Ona se ne boji rata. Znate, kada su Rusi povratili Krim, koji Rusiji s pravom pripada, to je bio najznačajniji gubitak cionističkog pokreta, jer i u svijetu poslije nuklearnog rata Krim osigurava Rusiji biti pomorska sila.

Koji je plan onih koji hoće da izazvati taj rat? Pa, da Pax Americana bude zamijenjen sa Pax Judeica. Izrael želi zamijeniti SAD u ulozi vladara svijeta i da se u Jeruzalemu pojavi jedan koji će reći da je on vladar – mesija, a mi znamo da je to antikrist. Za to je potrebno ili da se oni rašire ili da se svijet smanji. Da se smanji – nuklearnim ratom.

A što je s novcem? Pa, Izrael već sada – dok mi ispijamo tursku kavu – lije zlatnike i srebrnjake, jer će se svijet vratiti takvom novcu. Pravoslavci imaju Bibliju, mi imamo Kuran, zajedno imamo Isusa i nadam se da neću doživjeti taj dan!”, Rekao je u svom jednosatnom izlaganju šejh Imran Nazar Hosein.
 
(kurir.rs/uredio:nsp)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,