Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Mike Adams: NASA je priznala vodu na Marsu, ali ne i život poznat još od 1976.

Mike Adams: NASA je priznala vodu na Marsu, ali ne i život poznat još od 1976.

NASA-MarsPoslije dugogodišnjeg prikrivanja istine o tekućoj vodi na Marsu, NASA je napokon priznala ono što vam mi na Natural Newsu govorimo već godinama: Na Marsu teče voda!

O tome sam govorio mnogo puta u radio-intervjuima, člancima i raspravama na temu života u svemiru, ali NASA je namjerno skrivala dokaze o vodi na Marsu i životu na Marsu iz političkih razloga.

U člancima objavljenim na Natural Newsu napisao sam, između ostalog: ‘Na Marsu ima i tekuće vode, što je još jedna činjenica koju NASA nastoji prikriti na sve moguće načine., piše naturalnews.com.

Danas NASA je okončala svoje zataškavanje istine o vodi na Marsu, priznajući u prijelomnoj objavi da ‘na današnjem Marsu, tu i tamo, teče voda’. Ma da. Stvarno? Pa to smo već znali!

Također znamo da je NASA-in modul Viking otkrio mikropski život na Marsu još 1976., ali NASA i dalje poriče vlastite znanstvene dokaze na tom frontu. (Tijekom 1970-ih NASA se silno trudila negirati vlastita otkrića, tvrdeći da je mjerni instrument bio neispravan.)

U stvarnosti dokaz o živućim mikrobima potvrdio je plinski kromatografski instrument na tom modulu, u eksperimentu što ga je osmislio Gilbert V. Levin. Na internetu postoji i videozapis u kojem je prikazano kako je NASA ‘zaribala’ vlastitog znanstvenika ne bi li prikrila dokaz o životu na Marsu.

Sada se pak čini da NASA daje naznake u smjeru priznavanja, jednoga dana u budućnosti, da na Crvenom planetu život ipak postoji. Iz današnjeg NASA-inog priopćenja:

‘Da bismo razriješili taj misterij onamo smo tijekom godina morali slati velik broj svemirskih letjelica, i danas znamo da na površini tog hladnog, pustog planeta ima tekuće vode’ – rekao je Michael Meyer, vodeći znanstvenik NASA-inog Programa istraživanja Marsa, u sjedištu te agencije u Washingtonu.

‘Po svemu sudeći, što više proučavamo Mars, to više saznajemo kako bi mogao biti podržavan život i gdje su resursi koji bi mogli podržavati život u budućnosti’.

NASA-u ne zanima znanstvena ISTINA… ona provodi svoju političku agendu

Sada kada je NASA ‘službeno’ prestala skrivati dokaze o postojanju vode na Marsu, ne očekujte da će se pokajnički ispričati svima nama koji smo godinama iznosili tu istinu.

Do jučer svi mi koji smo otvoreno govorili o tekućoj vodi na Marsu smatrani smo ‘luđacima’. Sada smo odjednom usklađeni sa službenim znanstvenim stajalištima NASA-e. Što se to promijenilo unutar posljednja 24 sata? Samo NASA-ina spremnost da dobrovoljno okonča svoje vlastito, protuznanstveno zataškavanje nepobitnih dokaza koji su dostupni godinama.

Naime, NASA je više nekakva politička skupina negoli znanstvena. Zato se ona i nadalje zdušno trudi prikrivati dokaze o mikropskom životu na Marsu (da ne spominjemo moguće artefakte od drevnih izvanzemaljaca koji su ranije posjetili Crveni planet).

A ako je NASA skrivala očigledne dokaze o tamošnjoj tekućoj vodi posljednjih nekoliko desetljeća, svi mi moramo postaviti logično pitanje: Što nam još skriva NASA?

Evo što: upravo sada, na Marsu postoji život. Živuć, dišuć, razmnožavajuć i evoluirajuć život. Mars vrvi ‘eksremofilnim’ mikrobima koji žive u tlu i vodenim tokovima. Ustvari, život je izobilan širom našeg kozmosa, što znači da nismo sami. Ako upravo sada na Marsu teče voda gotovo je besmisleno tvrditi da na Marsu nema života.

A ako na Marsu ima života, tada je život gotovo sigurno uobičajena pojava diljem kozmosa, na svakom planetu s uvjetima pogodnim za život tj. toplinom i atmosferom.

NASA duguje golemu ispriku Gilbertu Levinu. Vrijeme je da prestane sa skrivanjem dokaza i da javno prizna da se upravo sada NA MARSU ODVIJA ŽIVOT.
 
(nexus-svjetlost.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,