Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Mike Adams: NASA je priznala vodu na Marsu, ali ne i ┼żivot poznat jo┼í od 1976.

Mike Adams: NASA je priznala vodu na Marsu, ali ne i ┼żivot poznat jo┼í od 1976.

NASA-MarsPoslije dugogodi┼ínjeg prikrivanja istine o teku─çoj vodi na Marsu, NASA je napokon priznala ono ┼íto vam mi na Natural Newsu govorimo ve─ç godinama: Na Marsu te─Źe voda!

O tome sam govorio mnogo puta u radio-intervjuima, ─Źlancima i raspravama na temu ┼żivota u svemiru, ali NASA je namjerno skrivala dokaze o vodi na Marsu i ┼żivotu na Marsu iz politi─Źkih razloga.

U ─Źlancima objavljenim na Natural Newsu napisao sam, izme─Ĺu ostalog: ‘Na Marsu ima i teku─çe vode, ┼íto je jo┼í jedna ─Źinjenica koju NASA nastoji prikriti na sve mogu─çe na─Źine., pi┼íe naturalnews.com.

Danas NASA je okon─Źala svoje zata┼íkavanje istine o vodi na Marsu, priznaju─çi u prijelomnoj objavi da ‘na dana┼ínjem Marsu, tu i tamo, te─Źe voda’. Ma da. Stvarno? Pa to smo ve─ç znali!

Tako─Ĺer znamo da je NASA-in modul Viking otkrio mikropski ┼żivot na Marsu jo┼í 1976., ali NASA i dalje pori─Źe vlastite znanstvene dokaze na tom frontu. (Tijekom 1970-ih NASA se silno trudila negirati vlastita otkri─ça, tvrde─çi da je mjerni instrument bio neispravan.)

U stvarnosti dokaz o ┼żivu─çim mikrobima potvrdio je plinski kromatografski instrument na tom modulu, u eksperimentu ┼íto ga je osmislio Gilbert V. Levin. Na internetu postoji i videozapis u kojem je prikazano kako je NASA ‘zaribala’ vlastitog znanstvenika ne bi li prikrila dokaz o ┼żivotu na Marsu.

Sada se pak ─Źini da NASA daje naznake u smjeru priznavanja, jednoga dana u budu─çnosti, da na Crvenom planetu ┼żivot ipak postoji. Iz dana┼ínjeg NASA-inog priop─çenja:

‘Da bismo razrije┼íili taj misterij onamo smo tijekom godina morali slati velik broj svemirskih letjelica, i danas znamo da na povr┼íini tog hladnog, pustog planeta ima teku─çe vode’ – rekao je Michael Meyer, vode─çi znanstvenik NASA-inog Programa istra┼żivanja Marsa, u sjedi┼ítu te agencije u Washingtonu.


‘Po svemu sude─çi, ┼íto vi┼íe prou─Źavamo Mars, to vi┼íe saznajemo kako bi mogao biti podr┼żavan ┼żivot i gdje su resursi koji bi mogli podr┼żavati ┼żivot u budu─çnosti’.

NASA-u ne zanima znanstvena ISTINA… ona provodi svoju politi─Źku agendu

Sada kada je NASA ‘slu┼żbeno’ prestala skrivati dokaze o postojanju vode na Marsu, ne o─Źekujte da ─çe se pokajni─Źki ispri─Źati svima nama koji smo godinama iznosili tu istinu.

Do ju─Źer svi mi koji smo otvoreno govorili o teku─çoj vodi na Marsu smatrani smo ‘lu─Ĺacima’. Sada smo odjednom uskla─Ĺeni sa slu┼żbenim znanstvenim stajali┼ítima NASA-e. ┼áto se to promijenilo unutar posljednja 24 sata? Samo NASA-ina spremnost da dobrovoljno okon─Źa svoje vlastito, protuznanstveno zata┼íkavanje nepobitnih dokaza koji su dostupni godinama.

Naime, NASA je vi┼íe nekakva politi─Źka skupina negoli znanstvena. Zato se ona i nadalje zdu┼íno trudi prikrivati dokaze o mikropskom ┼żivotu na Marsu (da ne spominjemo mogu─çe artefakte od drevnih izvanzemaljaca koji su ranije posjetili Crveni planet).

A ako je NASA skrivala o─Źigledne dokaze o tamo┼ínjoj teku─çoj vodi posljednjih nekoliko desetlje─ça, svi mi moramo postaviti logi─Źno pitanje: ┼áto nam jo┼í skriva NASA?

Evo ┼íto: upravo sada, na Marsu postoji ┼żivot. ┼Żivu─ç, di┼íu─ç, razmno┼żavaju─ç i evoluiraju─ç ┼żivot. Mars vrvi ‘eksremofilnim’ mikrobima koji ┼żive u tlu i vodenim tokovima. Ustvari, ┼żivot je izobilan ┼íirom na┼íeg kozmosa, ┼íto zna─Źi da nismo sami. Ako upravo sada na Marsu te─Źe voda gotovo je besmisleno tvrditi da na Marsu nema ┼żivota.

A ako na Marsu ima ┼żivota, tada je ┼żivot gotovo sigurno uobi─Źajena pojava diljem kozmosa, na svakom planetu s uvjetima pogodnim za ┼żivot tj. toplinom i atmosferom.

NASA duguje golemu ispriku Gilbertu Levinu. Vrijeme je da prestane sa skrivanjem dokaza i da javno prizna da se upravo sada NA MARSU ODVIJA ┼ŻIVOT.
 
(nexus-svjetlost.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,