Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ┼áTO SE DOGA─ÉA? OVO SE KRIJE SE U JAVNOSTI: U Njema─Źkoj nestaje na tisu─çe izbjeglica

┼áTO SE DOGA─ÉA? OVO SE KRIJE SE U JAVNOSTI: U Njema─Źkoj nestaje na tisu─çe izbjeglica

azilanti-imigrantiFederalna uprava policije u M├╝nchenu prijavila je u utorak kako je u taj grad pristiglo 11.000 izbjeglica koje su doputovale preko zelene granice u Bavarskoj. Dan kasnije, objavljuju kako je pristiglo navodno samo 2.300 izbjeglica

Slu┼żbenik policije, koji je imao hrabrosti objaviti broj od 11.000 izbjeglica, je bio udaljen sa radnog mjesta do daljnjeg. A policija vi┼íe ne smije iznositi stvaran broj izbjeglica pristiglih preko tzv. zelene granice.

Policija u Passau u M├╝nchner Merkuru poku┼íala je objasniti razliku izme─Ĺu stvarno pristiglih izbjeglica i naknadno objavljenog broja od 2300, tvrde─çi kako mo┼że biti da vlakovi i autobusi voze bez registracije izbjeglica te da vlakovi s izbjeglicama iz Salzburga preko M├╝nchena i iz dr┼żave preko Passau vodi izravno u D├╝sseldorfu, Leipzig, K├Âlnu, Uelzen i Mannheim. ÔÇô “Putnici tih vlakova i autobusa samo se broje, ne uzimaju im se osobni podaci na granici”, tvrde u policiji.

U vrijeme rasta prosvjeda gra─Ĺana u Njema─Źkoj zbog izbjeglica i anketa koje potvr─Ĺuju kako su gra─Ĺani protiv dolaska izbjeglica, vlada Njema─Źke nada se statisti─Źkim manipulacijama kupiti malo vremena prebacuju─çi temu na skandal s ispu┼ínim plinovima VW grupacije. Stavljaju─çi u drugi plan problem kako se na tisu─çe izbjeglica koriste─çi priliku uspjelo sakriti. Vlak iz M├╝nchena dovezao je 800 izbjeglica iz Banglade┼ía, Indije, Eritreja i balkanskih zemalja, a samo 386 izbjeglica stigao je u grad Dortmund.


200 izbjeglica nestalo je iz Dresdenske ┼íkole ─Źasnika gdje su bili prihva─çeni na kolektivni smje┼ítaj. Glasnogovornik MUP-a u Saskoj potvrdio je da izbjeglice nisu registrirane i ÔÇťnjihov cilj i boravi┼íte je nepoznatoÔÇŁ. Iz skloni┼íta u Oberpfalzu nestalo je tako─Ĺer 100 izbjeglica iz Sirije, Irana i Iraka.

Iz posebnog vlaka M├╝nchen-Berlin nekoliko puta u no─çi izbjeglice su iskakale na lokalne pa┼ínjake. Vlak je po┼íao sa 518 ljudi, a samo 339 je pristiglo do odredi┼íta u Berlin-Sch├Ânefeldu.

U Alfred-Delp-Kasarne u Bavarskoj, 44 izbjeglice su se pojavile preko no─çi, upravo na cijepljenje protiv vodenih kozica koje su izbile me─Ĺu izbjeglicama. Doktori upozoravaju na opasnost od tuberkoloze tvrde─çi kako se zaraza izbjeglica od tuberkoloze u javnosti skriva.

Nitko ne zna za┼íto se toliki broj izbjeglica skriva i za┼íto se ne ┼żele registrirati. Mo┼żda ┼żele slobodno i─çi u neke druge zemlje. Ovdje se javlja opasnost npr. od kriminalaca, koji su ve─ç u svojim mati─Źnim zemljama po─Źinili kaznena djela. Mo┼żda se u Njema─Źku ubrizgavaju teroristi Islamske dr┼żave, koji su najavili nekoliko puta kako ─çe iskoristiti izbjeglica kako bi se uvukli u Njema─Źku.
 
(hrnews.hr/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , ,