Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ŠTO SE DOGAĐA? OVO SE KRIJE SE U JAVNOSTI: U Njemačkoj nestaje na tisuće izbjeglica

ŠTO SE DOGAĐA? OVO SE KRIJE SE U JAVNOSTI: U Njemačkoj nestaje na tisuće izbjeglica

azilanti-imigrantiFederalna uprava policije u Münchenu prijavila je u utorak kako je u taj grad pristiglo 11.000 izbjeglica koje su doputovale preko zelene granice u Bavarskoj. Dan kasnije, objavljuju kako je pristiglo navodno samo 2.300 izbjeglica

Službenik policije, koji je imao hrabrosti objaviti broj od 11.000 izbjeglica, je bio udaljen sa radnog mjesta do daljnjeg. A policija više ne smije iznositi stvaran broj izbjeglica pristiglih preko tzv. zelene granice.

Policija u Passau u Münchner Merkuru pokušala je objasniti razliku između stvarno pristiglih izbjeglica i naknadno objavljenog broja od 2300, tvrdeći kako može biti da vlakovi i autobusi voze bez registracije izbjeglica te da vlakovi s izbjeglicama iz Salzburga preko Münchena i iz države preko Passau vodi izravno u Düsseldorfu, Leipzig, Kölnu, Uelzen i Mannheim. – “Putnici tih vlakova i autobusa samo se broje, ne uzimaju im se osobni podaci na granici”, tvrde u policiji.

U vrijeme rasta prosvjeda građana u Njemačkoj zbog izbjeglica i anketa koje potvrđuju kako su građani protiv dolaska izbjeglica, vlada Njemačke nada se statističkim manipulacijama kupiti malo vremena prebacujući temu na skandal s ispušnim plinovima VW grupacije. Stavljajući u drugi plan problem kako se na tisuće izbjeglica koristeći priliku uspjelo sakriti. Vlak iz Münchena dovezao je 800 izbjeglica iz Bangladeša, Indije, Eritreja i balkanskih zemalja, a samo 386 izbjeglica stigao je u grad Dortmund.

200 izbjeglica nestalo je iz Dresdenske škole časnika gdje su bili prihvaćeni na kolektivni smještaj. Glasnogovornik MUP-a u Saskoj potvrdio je da izbjeglice nisu registrirane i “njihov cilj i boravište je nepoznato”. Iz skloništa u Oberpfalzu nestalo je također 100 izbjeglica iz Sirije, Irana i Iraka.

Iz posebnog vlaka München-Berlin nekoliko puta u noći izbjeglice su iskakale na lokalne pašnjake. Vlak je pošao sa 518 ljudi, a samo 339 je pristiglo do odredišta u Berlin-Schönefeldu.

U Alfred-Delp-Kasarne u Bavarskoj, 44 izbjeglice su se pojavile preko noći, upravo na cijepljenje protiv vodenih kozica koje su izbile među izbjeglicama. Doktori upozoravaju na opasnost od tuberkoloze tvrdeći kako se zaraza izbjeglica od tuberkoloze u javnosti skriva.

Nitko ne zna zašto se toliki broj izbjeglica skriva i zašto se ne žele registrirati. Možda žele slobodno ići u neke druge zemlje. Ovdje se javlja opasnost npr. od kriminalaca, koji su već u svojim matičnim zemljama počinili kaznena djela. Možda se u Njemačku ubrizgavaju teroristi Islamske države, koji su najavili nekoliko puta kako će iskoristiti izbjeglica kako bi se uvukli u Njemačku.
 
(hrnews.hr/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , ,