Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Stručnjak potvrdio da je migrantska kriza u Europi režiran događaj pod lažnom zastavom

Stručnjak potvrdio da je migrantska kriza u Europi režiran događaj pod lažnom zastavom

imigranti-izbjegliceDr. Mark Christian, stručnjak za Muslimansko bratstvo, kaže da je trenutna migrantska kriza u Europi “vrlo organiziran događaj” koji je isplanirao Zapad kako bi svrgnuo predsjednika Bashar al-Asada u Siriji

“Sve se nakuplja kako bi stvari na Bliskom istoku mogle ubrzati. Svrha migranata je da Zapad osjeti bol”, rekao je on, prenosi yournewswire.com

Dr. Christian kaže da je glavni cilj migrantske krize da se SAD i Europa primoraju na uključenje u građanski rat u Siriji, da svrgnu predsjednika Bashar al-Asada i da ga zamijene vladom sunitskih muslimana.

“Nastavlja se takozvano Arapsko proljeće”, rekao je on. “Svi moraju osjetiti bol preko regrutacije za ISIS, obezglavljivanja, pa sve do slanja džihadista s izbjeglicama. Zapad mora dospjeti pod još veći pritisak”.

Christian je rekao da je pod američkim vodstvom, počevši od invazije Iraka od strane predsjednika George W. Busha, svaki sekularni muslimanski diktator na Bliskom istoku mora biti zamijenjen religioznim muslimanskim režimom.

U Iraku je svrgnut Sadam, a postavljene su šiitske mule. U Egiptu je Hosni Mubarak zamijenjen Muslimanskim bratstvom, što je zatim dovelo do vojnog prevrata. U Libiji je Moamer Gadafi ubijen i zamijenjen radikalnim Sunitima, a kaos nije zaobišao ni Jemen.

Jedini kamen spoticanja je Sirija, koja ima podršku Rusije i Irana i u koju sada pristiže ruska vojska s teškim naoružanjem.

Prije dvije godine, kada su američki predsjednik Obama i vlada Velike Britanije na čelu s David Cameronom pokušali intervenirati u građanskom ratu u Siriji, Kongres i Britanski parlament su bili neodlučni.

“Zato su dali zeleno svjetlo za poplavu izbjeglicama, kako bi Europa i Amerika osjetili bol. To se nije dogodilo spontano. U Europu ne dolaze žene i kršćani, već muslimani stari između 18 i 40 godina. Što kriza bude gora, to će Europa i Amerika sve više moliti svoju vlast da rješavaju stvari u Siriji i okončati sve to”, rekao je Christian.

U međuvremenu, predsjednik Obama je rekao da će primiti još 10.000 izbjeglica, a iscurila je i informacija da se planira primanje 85.000 migranata u fiskalnoj 2016. godini koja počinje od 1. listopada. Dakle, do 2017. godine, SAD bi mogao primiti i do 100.000 izbjeglica.
 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,