Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » IMIGRANTIMA OBEĆALI: Lagodan život i besplatne plave šveđanke kao nagradu za dolazak

IMIGRANTIMA OBEĆALI: Lagodan život i besplatne plave šveđanke kao nagradu za dolazak

izbjeglice-sirija-imigrantiPrema istrazi koju su provele švedske novine Dala-Demokraten, arapskim migrantima su obećane “slobodne švedske plavuše” i luksuzni tretman koji plaćaju poreznici, ako plate švercerima ljudi da ih odvedu do Skandinavije

U izvješću je objašnjeno da mnogi od migranata koji ulaze u Europu čak nisu ni iz Sirije i da se ne mogu smatrati izbjeglicama, pošto ne dolaze iz države koja je u ratu, prenosi infowars.com

Na stranicama koje vode krijumčari se tvrdi da migranti mogu brzo dobiti azil u Švedskoj i da će biti smješteni u luksuznim hotelima dok im vlada ne pronađe besplatan smještaj o trošku poreznika.

“U reklamama na sajtu ima i seksualnih konotacija”, navodi se u Dala-Demokraten. “Između ostalog, imigrantima sa Bliskog Isoka se obećavaju mlade plavuše koje bi mogle biti samo njihove, ako uspiju ilegalno doći do obećane zemlje u sjevernoj Europi”.

“Može se reći da mladi Sirijci idu u Švedsku upravo zbog novca i djevojaka. Objavljuju se slike lijepih plavuša i navodi se kako su Šveđankama potrebni pravi muškarci “, piše Dala-Demokraten.

Izgleda da se danas “pravim muškarcima” smatraju oni migranti koji putuju u Švedsku kako bi živjeli na račun vlade.

imigranti-svedskaObzirom na činjenicu da je broj silovanja u Švedskoj porastao za 1400 % posto otkad je ta država otvorila vrata imigrantima i da su većina krivaca identificirani kao “stranci”, može se vjerovati da neće svi susreti između migranata i “slobodnih švedskih plavuša” biti sporazumni.

Činjenica da sajtovi izravno vrbuju muškarce ponovo ukazuje na to da mediji lažno predstavljaju migrante kao očajne izbjegličke obitelji.

Prema podacima UN, 72% migranata koji su došli u Europu su muškarci, dok su samo 13% žene, a 15% djeca.

Inače, jedan muslimanski vjerski vođa je izjavio kako muslimani trebaju iskoristiti migrantsku krizu da bi se razmnožavali s Europljanima i “osvojili njihove države”.
 
Video pogledajte ovdje:

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,