Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » IMIGRANTIMA OBE─ćALI: Lagodan ┼żivot i besplatne plave ┼íve─Ĺanke kao nagradu za dolazak

IMIGRANTIMA OBE─ćALI: Lagodan ┼żivot i besplatne plave ┼íve─Ĺanke kao nagradu za dolazak

izbjeglice-sirija-imigrantiPrema istrazi koju su provele ┼ívedske novine Dala-Demokraten, arapskim migrantima su obe─çane “slobodne ┼ívedske plavu┼íe” i luksuzni tretman koji pla─çaju poreznici, ako plate ┼ívercerima ljudi da ih odvedu do Skandinavije

U izvje┼í─çu je obja┼ínjeno da mnogi od migranata koji ulaze u Europu ─Źak nisu ni iz Sirije i da se ne mogu smatrati izbjeglicama, po┼íto ne dolaze iz dr┼żave koja je u ratu, prenosi infowars.com

Na stranicama koje vode krijum─Źari se tvrdi da migranti mogu brzo dobiti azil u ┼ávedskoj i da ─çe biti smje┼íteni u luksuznim hotelima dok im vlada ne prona─Ĺe besplatan smje┼ítaj o tro┼íku poreznika.

“U reklamama na sajtu ima i seksualnih konotacija”, navodi se u Dala-Demokraten. “Izme─Ĺu ostalog, imigrantima sa Bliskog Isoka se obe─çavaju mlade plavu┼íe koje bi mogle biti samo njihove, ako uspiju ilegalno do─çi do obe─çane zemlje u sjevernoj Europi”.

“Mo┼że se re─çi da mladi Sirijci idu u ┼ávedsku upravo zbog novca i djevojaka. Objavljuju se slike lijepih plavu┼ía i navodi se kako su ┼áve─Ĺankama potrebni pravi mu┼íkarci “, pi┼íe Dala-Demokraten.

Izgleda da se danas “pravim mu┼íkarcima” smatraju oni migranti koji putuju u ┼ávedsku kako bi ┼żivjeli na ra─Źun vlade.


imigranti-svedskaObzirom na ─Źinjenicu da je broj silovanja u ┼ávedskoj porastao za 1400 % posto otkad je ta dr┼żava otvorila vrata imigrantima i da su ve─çina krivaca identificirani kao “stranci”, mo┼że se vjerovati da ne─çe svi susreti izme─Ĺu migranata i “slobodnih ┼ívedskih plavu┼ía” biti sporazumni.

─îinjenica da sajtovi izravno vrbuju mu┼íkarce ponovo ukazuje na to da mediji la┼żno predstavljaju migrante kao o─Źajne izbjegli─Źke obitelji.

Prema podacima UN, 72% migranata koji su do┼íli u Europu su mu┼íkarci, dok su samo 13% ┼żene, a 15% djeca.

Ina─Źe, jedan muslimanski vjerski vo─Ĺa je izjavio kako muslimani trebaju iskoristiti migrantsku krizu da bi se razmno┼żavali s Europljanima i “osvojili njihove dr┼żave”.
 
Video pogledajte ovdje:

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,