Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Snažan sok koji ubija stanice raka, a pije se ujutro na prazan želudac

Snažan sok koji ubija stanice raka, a pije se ujutro na prazan želudac

sok-rak-jutroUmjesto da uzimate skupocjene lijekove i idete na kemoterapiju, okrenite se prirodi i istražte sve mogućnosti koje pomažu u liječenju i borbi protiv raka

Ono što jedemo utječe na naše zdravlje, tako da je od vitalnog značaja da se zna razlika između kisele i alkalne hrane, jer to utječe na tijelo i njegovo funkcioniranje, piše healthyfoodstyle.com

Kisela sredina u organizmu je magnet za bolesti, poput raka, i starenje. To znači da rak može rasti samo u kiseloj sredini. Na drugoj strani, bazna hrana stvara uvjete za zdravlje i pH ravnotežu.

Uvođenje alkalne hrane u vašu prehranu je najbolji način da se zaštitite od ove izuzetno opasne bolesti. Pristup alkalnoj dijeti može uspješno dovesti čak i do izlječenja raka u naprednoj fazi.

Kisele namirnice povećavaju rizik od raka i stvaraju neravnotežu u tijelu izazivajući mnoge bolesti. Kisela hrana može promijeniti pH ravnotežu u tijelu i uzrokovati rak, ali stanice raka ne mogu preživjeti u alkalnom (visokom pH) okruženju.

Redovita konzumacija soka od lisnatog zelenila je najbrži način da se povrati zdravlje i ubiju stanice raka.

Izbjegavajte konzumiranje hrane bogate šećerom jer je takva hrana jedan od vodećih krivaca za razvoj raka. Fokusirajte se na donošenje odluka u prehrani koje mogu imati dubok utjecaj na vaše cjelokupno zdravlje i spriječite mnoge vrste raka i mnoge kronične bolesti.

Jedite širok spektar povrća, voća, žitarica i graha, i ograničite potrošnju crvenog i prerađenog mesa.

Za tretman protiv raka pijte ovaj sok jednom dnevno rano ujutro na prazan želudac, a ako je rak već dijagnosticiran, konzumirajte ga 3 puta dnevno na prazan želudac.

Sastojci:

  • 3 lita kelja
  • 1 limun
  • šaka špinata
  • ½ šalice vode

Uputstvo:

Izblendirajte (smiksajte) sastojke za sok i odmah popijte napitak.
 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,