Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, MEDIJI » Njihove smrti kriju mračne tajne – sklopili su ugovor s vragom i za to platili životom

Njihove smrti kriju mračne tajne – sklopili su ugovor s vragom i za to platili životom

illuminati-okoZvijezde uvijek privlače pozornost kako za života, tako i nakon smrti. Neke su celebrity smrti zauvijek ostale misterij dok su za druge pronalaženi najluđi razlozi

Teorije zavjere nekom su tek zabavno štivo za kraćenje vremena, ali puno je onih koji vjeruju kako su te teorije, ma koliko sulude bile, prava i jedina istina.

Kada su smrti velikih zvijezda u pitanju jasno je da se oko njih često stvaraju misterije, ali i teorije zavjere. Donosimo samo neke koje zvuče prilično hrabro.

2013. vijest o smrti velike filmske zvijezde Paul Walkera šokirala je svijet. Film “Brzi i žestoki” kao da je predvidjeo njegovu preranu smrt. Teoretičari zavjere brzo su zaključila kako njegova smrt krije neku dublju tajnu. Poznato je da je Paul nesebično pomagao prikupljajući pomoća za žrtve tajfuna Haiyan.

Teorije su se vrtile oko toga kako je glumac otkrio neku strašnu tajnu vezanu za korištenje novca u neke druge svrhe, sjeo u auto i pojurio svijetu otkriti o čemu se radi i, na žalost, tom prilikom izgubio život. Scenarij za film da, stvarna situacija jako teško.

11. kolovoza 2014. život si je oduzeo jedan od najvećih glumaca našeg doba, Robin Williams. Čovjek koji je nasmijavao cijeli svijet svojim fantastičnim ulogama, završio je tužno. Iako je istragom utvrđeno kako se radilo o samoubojstvu, pogađate, teoretičari zavjere imaju potpuno drugo objašnjenje. Samo nekoliko sati nakon objave o glumčevoj smrti, pojavile su se tvrdnje kako u pitanju nije samoubojstvo već planirano, hladnokrvno ubojstvo.

Robina Williamsa ubili su Illuminati u svrhu svojih sotonističkih obreda. Na Twitteru su se pojavile tvrdnje kako je epizoda ‘Family Guy’ predvidjela i najavila glumčevu smrt, jedino što nitko nije mogao objasniti je povezanost ‘Family Guya’ i tajnog društva kao što su Illuminati.I za kraj još jedna nevjerojatna teorija.

Jedna od najvećih glazbenih diva svih vremena Whitney Houston, svoju blistavu karijeru i bogatstvo može zahvaliti ugovoru s vragom i članstvom u Illuminatima. Ne samo da je bila članica tajnog društva, ona je bila ni više ni manje nego boginja. Zbog svog razuzdanog života i prekomjernog konzumiranja droga, Whitney je izgubila podršku kulta i poslužila je u ritualnom žrtvovanju. Očito je kako se neposluh skupo plaća, posebno kada imate posla s vragom i Illuminatima.

Ovo su tek neke u moru nevjerojatnih teorija zavjera vezanih uz poznate i slavne osobe. Tvrdnja teoretičara je da su baš svi uspješni ljudi iz svijeta filma ili glazbe dio Illuminata, točnije, Illuminati upravljaju njihovim životima i sudbinama. Na internetu postoji na tisuće videa koja objašnjavaju ovu povezanost. Vrlo često se spominju imena Beyonce, Katy Perry, Madonna, Britney Spears..
 

 
(dnevnik.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Illuminati, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , ,