Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak » POVIJESNI POSJET PAPE UJEDINJENIM NARODIMA: Ovog mjeseca UN pokreće plan za Novi svjetski poredak uz pomoć Pape

POVIJESNI POSJET PAPE UJEDINJENIM NARODIMA: Ovog mjeseca UN pokreće plan za Novi svjetski poredak uz pomoć Pape

un-konferencija-papaJeste li znali da UN planira pokrenuti “novu univerzalnu agendu” čovječanstva u rujnu 2015. godine?
Niti jedan Papa do danas nije bio u UN-u, a ovaj će 25. rujna otputovati u New York kako bi održao govor na otvaranju UN konferencije na kojoj će biti pokrenuta Agenda 2030. On će urgirati na čitavo čovječanstvo podrži UN u onome što pokušavaju učiniti.

Upravo se fraza “nova univerzalna agenda” nalazi u prvom pasusu službenog dokumenta koji će sve zemlje članice UN službeno prihvatiti krajem ovog mjeseca na konferenciji.

Čitava planeta će se posvetiti ostvarivanju 17 ciljeva održivog razvoja i dostizanju 169 specifičnih meta održivog razvoja, a u medijima o tome nema ni govora. Dokument UN obećava da će ovaj plan “transformirati naš svijet nabolje do 2030. godine”, a i unatoč tome još uvijek nitko nije ni čuo za to, prenosi zerohedge.com.

Agenda 2030 je u stvari nadogradnja Agende 21. Za razliku od Agende 21, koja se fokusira na okoliš, Agenda 2030 predstavlja predložak za upravljanje svijetom.

Krajem mjeseca će skoro svaka nacija na planeti potpisati ovu novu agendu. Čovječanstvu će se reći kako je cilj ove agende da se “okonča siromaštvo” i da se “riješi problem klimatskih promjena”, ali to nije cijela priča.

Predstavljamo vam izvadak teksta koji je 2. rujna objavljen na službenim stranicama UN:

“Generalna skupština UN je danas odobrila rezoluciju po kojoj će se nacrt” Agenda 2030 za održivi razvoj “dati na usvajanje krajem mjeseca, čime će međunarodna zajednica dobiti priliku da ostvari san o svijetu punom mira i dostojanstva za sve, naveo je glavni tajnik Ban Ki Mun.

“Danas je početak nove ere. Mnogo toga smo prošli da bismo došli do ovog trenutka “, rekao je Ban Ki-moon.

Očekuje se da će svjetski lideri usvojiti nacrt na summitu u New Yorku koji će se održavati 25-27. rujna”.

Postoji li netko tko ne sanja o “svijetu punom mira i dostojanstva za sve”?

Kada to tako kažu, to zvuči skroz sjajno i bajno, gotovo kao globalna utopija u kojoj siromaštvo i nejednakost više ne postoje.

U predgovoru dokumenta piše sljedeće:

“Ova agenda je plan djelovanja za ljude, planet i prosperitet. Ona također treba ojačati univerzalni mir u sve većoj slobodi. Jasno je da je iskorjenjivanje siromaštva u svim oblicima i dimenzijama najveći globalni izazov i obveza zahtjev za održivi razvoj.

Sve države i svi dioničari koji sudjeluju u ovoj suradnji će primjenjivati ​​ovaj plan. Odlučni smo oslobodimo ljudsku rasu od tiranije siromaštva i želimo izliječiti i osigurati našu planetu.

Odlučni smo preuzeti mudre i značajne korake koji su hitno potrebni kako bi se svijet vratio na održiv put. Polazeći na ovo kolektivno putovanje, zaklinjemo se da nitko neće ostati iza nas.

Veličinu i ambiciju nove univerzalne Agende demonstrira 17 ciljeva održivog razvoja i 169 drugih ciljeva. Ovi ciljevi trebaju ispuniti ono što dosadašnji nisu uspjeli. Oni trebaju podupirati “ljudska prava” svih i ostvariti jednakost spolova “.

Ako je to zaista “univerzalna agenda”, što će biti s onima koji ne žele biti njezin dio? Kako će oni točno osigurati da “nitko neće ostati iza njih” ako bude naroda ili skupina koje ne žele sudjelovati u planu?

papa-fanjo-UNSrž čitavog plana predstavlja sljedećih 17 ciljeva:

Cilj 1: Okončati siromaštvo svuda i u svim oblicima


Cilj 2: Okončati glad, ostvariti sigurnost hrane, poboljšati prehranu i poboljšati održivu poljoprivredu

Cilj 3: Osigurati zdrav život svih ljudi u svim životnim dobima

Cilj 4: Osigurati sveobuhvatno i jednako obrazovanje i dati priliku za učenje svima u svim dobima života

Cilj 5: Ostvariti jednakost spolova i dati moć ženama i djevojkama

Cilj 6: Osigurati dostupnost vode svima i održivo upravljanje njenim izvorima i sanitacijom

Cilj 7: Osigurati pristup jeftinoj, pouzdanoj i modernoj energiji svima

Cilj 8: Osigurati održivi i sveobuhvatni gospodarski rast, produktivno zapošljavanje i pristojan posao za sve

Cilj 9: Napraviti otpornu infrastrukturu i promovirati sveobuhvatnu i održivu industrijalizaciju i inovacije

Cilj 10: Smanjiti nejednakost među državama

Cilj 11: Učiniti da gradovi i naselja budu sveobuhvatni, otporni i održivi

Cilj 12: Osigurati održiv predložak potrošnje i proizvodnje

Cilj 13: Hitno djelovati protiv klimatskih promjena i njihovog utjecaja

Cilj 14: Održavati i održivo koristiti oceane, mora i morske resurse pri održivom razvoju

Cilj 15: Zaštititi, povratiti i poboljšati održivu uporabu ekosustava na kopnu, održivo upravljati šumama, boriti se protiv nastanka pustinja i zaustaviti i preokrenuti propadanje zemlje i gubitak biološke raznolikosti

Cilj 16: Promovirati mirna i sveobuhvatna društva za održivi razvoj, omogućiti pristup pravdi za sve i izgraditi učinkovite, pouzdane i sveobuhvatne institucije na svim razinama

Cilj 17: Ojačati načine primjene i revitalizirati globalno partnerstvo za održiv razvoj.

Mnogi od ovih ciljeva zvuče prilično dobro, zar ne?

Ipak, što ako sve te riječi imaju neko skriveno značenje za elitu?

Na primjer, što zapravo znači “održivi razvoj” i kako UN planiraju osiguraju da se on ostvari globalno?

Patrik Wood, ekonomist i pisac, navodi da UN i njihovi podržavatelji gledaju na održivi razvoj kao na sredstvo za stvaranje dugo očekivanog međunarodnog ekonomskog poretka ili takozvanog “Novog svjetskog poretka”.

Oni planiraju ograničiti gotovo svaku ljudsku aktivnost koja utječe na okoliš kako bi mogli kontrolirati sve što radimo, a reći će nam da jednostavno “spašavaju planet”.

Oni nikada neće to nazvati “Novi svjetski poredak” jer “održivi razvoj” mnogo ljepše i prihvatljivije zvuči.

Bespotrebno je reći da ćemo moći se pozdraviti s pojedinačnim slobodama, a UN je i sam priznao da im je glavni zadatak da namjerno transformiraju model ekonomskog razvoja po prvi put u povijesti čovječanstva.

Kako li će izgledati taj novi sustav? Kako će oni ostvariti tu “utopiju” koju nam obećavaju?

Babilon je bio prvi takav pokušaj stvaranja “globalne vlasti”, a od tada pa nadalje globalna elita pokušava ponovno stvoriti ono što je Babilon započeo.

Papa će 25. rujna otputovati u New York kako bi održao govor na otvaranju konferencije na kojoj će biti pokrenuta Agenda 2030. On će urgirati na čitavo čovječanstvo da podrži UN u onome što pokušavaju učiniti.

Ne dozvolite da vas ovaj fini jezik prevari. Agenda 2030 je samo plan za Novi svjetski poredak.

Globalisti žele u potpunosti transformirti sve vezano za današnje društvo. To uključuje ekonomiju, vladu, zabavu, društvene interakcije, obitelji, pa čak i religijska vjerovanja.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(Michael Sneijder (endoftheamericandream.com),webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,