Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » MEDIJSKA BLOKADA O RUJNU: Ruski mediji govore što će se dogoditi u rujnu, američki mediji čudno šute

MEDIJSKA BLOKADA O RUJNU: Ruski mediji govore što će se dogoditi u rujnu, američki mediji čudno šute

mediji-ruja-dogadjajDa li je moguće da ruski novinari imaju veću slobodu govora o važnim pitanjima nego novinari koji rade za velike korporativne konglomerate u SAD?

Naravno da su ruski mediji daleko od savršenih, ali se mora priznati da se dotiču kontroverznih pitanja koja američki mediji potpuno ignoriraju. Među njima su i ključni događaji koji slijede u rujnu.

Iako se u alternativnim medijima pisalo mnogo o tome što će se dogoditi u rujnu, mnogi Amerikanci i dalje ignoriraju te vijesti.

Prije svega, najvažniji predložak za globalnu vladavinu UN-a bi se trebao lansirati na velikoj konferenciji koja će se održati od 25. do 27. rujna. Pokretanje ove “nove univerzalne agende” je toliko važno da će čak i Papa prisustvovati ovoj konferenciji u New York Cityju.

Ovaj novi plan je poznat kao “Agenda 2030″. To je jedan od najznačajnijih događaja u povijesti globalne vladavine, a mainstream mediji u SAD ga u potpunosti ignoriraju.

Kao drugo, poznato je da se planira veliki pomak u uspostavi palestinske države u rujnu. U svim međunarodnim medijima se prenosi da će Francuska pred Vijećem sigurnosti UN dati prijedlog rezolucije koja će službeno priznati Palestinu po prvi put. To je jedan od ključnih trenutaka za modernu povijest Bliskog istoka, ali SAD o tome ništa ne pišu.

U rujnu se također očekuju kraj godine Semiti, četvrti krvavi mjesec i kraj Jade Helm vježbi. Svuda po internetu kruže priče o krahu burze, o prirodnim katastrofama i čudnim “slučajnostima” koje upućuju na 23. rujan.

Iako američki mainstream mediji o tome ne govore ništa, postoje međunarodni novinski izvori koji se bave ovim temama, a neki od njih se nalaze u Rusiji.

Tako, na primjer, Sputnik News navodi da će ove jeseni doći do velikog financijskog kraha, te da će nastati panika na ulicama od Wall Streeta do Šangaja.

Analitičar Larry Edelson je čak naveo točan dan katastrofe: “7. listopada 2015. se navršava prvi ekonomski superciklus od 1929. godine, koji će pokrenuti financijsku krizu epskih proporcija “.

RT je potražio tragove u Bibliji i Tori. Oni navode da sedma godina biblijskog poljoprivrednog ciklusa pada točno 15. rujna 2015. godine. To će biti milenijski događaj, pošto čitava tetrada krvavih mjeseca (četiri pomrčine mjeseca) pada na židovske religijske praznike.

Svakih sedam godina nastane neka katastrofa. Tako je u rujnu 2001. SAD zadesio najgori teroristički napad u povijesti, dok je 2008. godine nastala najgora financijska kriza ikada.

Vjerovali ili ne, čak je i ruska Pravda pisala o tome što će se dogoditi u rujnu. Ova tiskovna agencija se nekada smatrala sovjetskom propagandom i to je tada bilo točno. Međutim, Pravda danas govori o mnogim pitanjima o kojima se američki mediji ne usuđuju pišu.

Pravda ukazuje na društvene konflikte i financijske probleme iz 2001. godine, kao i na pokretanje ratova u Iraku i Afganistanu koji su trajali godinama. Ona zatim ukazuje na 29. rujan 2008. godine, kada je došlo do financijske krize.

Zašto američki mainstream mediji ne govore o ovim stvarima? Da li su oni zauzeti prenošenjem važnijih vijesti?

Naravno da ne. Dovoljno je pročitati samo neke od većih naslova u ​​američkm medijima trenutno:

  • “Ekskluzivno: John Stewart će voditi WWE SummerSlam”
  • “Prijepori oko golišavih fotografija Sharon Stone”
  • “Florence Henderson će se pojaviti u posljednjoj emisiji “Ples sa zvijezdama”"
  • “Vraćaju se McManisoni i biti će veći nego ikada ranije”

S obzirom da se bave ovakvim temama, nije ni čudo što američki mediji nemaju vremena da govore o događajima koji bi mogli promijeniti svijet.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 

 
(beforeitsnews.com,endoftheamericandream.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,