Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Sve njema─Źke tajne slu┼żbe su ovo krile do danas: Adolf Hitler je bio homoseksualac!

Sve njema─Źke tajne slu┼żbe su ovo krile do danas: Adolf Hitler je bio homoseksualac!

Hitler_gaySvjedo─Źenja Hitlerovih biv┼íih ljubavnika i povijesni dokumenti predstavljeni su u knjizi “Hitlerova tajna: Dvostruki ┼żivot diktatora”

Prema knjizi iz 2001. godine o Adolfu Hitleru, on je bio homoseksualac, piše yournewswire.com

Po┼ítovani njema─Źki povjesni─Źar Lothar Machtan ─Źak tvrdi u svojoj knjizi da je Hitler nare─Ĺivao da se neki vi┼íi nacisti pogube kako njegova tajna ne bi iza┼íla na vidjelo.

Ernst R├Âhm,, lider Hitlerovih “olujnih vojnika”, poku┼íavao je ucjenjivati Hitlera prijete─çi mu da ─çe razotkriti njegovu seksualnost. R├Âhm, koji je tako─Ĺer bio homoseksualac, ubijen je upravo zbog toga, navodi Machtan, profesor povijesti na Sveu─Źili┼ítu u Bremenu.

On navodi brojne povijesne dokumente koji podr┼żavaju ovu tezu. Hitler je kao mlad, 1915. godine, bio vojni glasnik u na francuskom frontu.

Nekoliko godina kasnije, prije nego što je Hitler postao poznat, jedan od vojnika, Hans Mend, napisao je u svojim memoarima sljedeće:

“Hitler je no─çu i┼íao u krevet sa Schmidlom, njegovom mu┼íkom kurvom”. Schmidl, poznatiji kao Ernest Schmitt, i Hitler su bili “nerazdvojni ljubavnici” pet godina, navodi Machtan.

U Hitlerovim podacima o slu┼żbi pi┼íe da ga zbog te ljubavne afere vi┼íi ─Źasnici nisu ┼żeljeli unaprijediti. Erich Ebermeier, odvjetnik i pisac koji je pregledao Hitlerove vojne podatke godinama kasnije, naveo je: “Unato─Ź njegovoj hrabrosti, Hitler nije mogao biti unaprije─Ĺen u do─Źasnika zbog svoje homoseksualne sklonosti”.

Policijski izvje┼ítaji iz M├╝nchena nakon Prvog svjetskog rata tako─Ĺer upu─çuju na to da je policija gonila Hitlera zbog njegove seksualne orijentacije.

“Kao fa┼íisti─Źki aktivist, Hitler je uspio namamiti mnoge mlade mu┼íkarce na svoju stranu, ali ne samo zbog politi─Źkih razloga”, rekao je Machtan.


Prema protokolu policije u M├╝nchenu s po─Źetka 20. stolje─ça, dvadesetdvogodi┼ínji ─Źovjek po imenu Joseph je rekao policiji:

“Proveo sam cijelu no─ç s njim”.

Drugi, osamnaestogodišnji momak po imenu Michael, rekao im je:

“Bio sam nezaposlen mjesecima, a moja mama i moj brat su bili gladni, pa sam pristao da odem s njim”.

Momak po imenu Franc je rekao:

“Pitao me ┼żelim li biti s njim i rekao mi je da se zove Adolf Hitler”.

Policijske izvje┼ítaje je prikupio Otto von Lossow, njema─Źki vojni general koji je sudjelovao u suzbijanju Hitlerovog pu─Źa 1923. godine. On je ─Źuvao podatke policije M├╝nchena godinama kao “osobno ┼żivotno osiguranje”.

Da ga je Hitler poku┼íao skloniti, on bi ga ucijenio ovim informacijama. Policijske dokumente je prije nekoliko godina u Rimu objavio Eugen Dollmann, blizak prijatelj Heinrich Himmlera i Hitlerov tuma─Ź. Po┼íto njegova knjiga nije objavljena na njema─Źkom jeziku, povjesni─Źari su previdjeli ove informacije.

Maktan ka┼że da je Hitlera osobito privla─Źio Rudolf Hess, njegov zamjenik, koji je u krugovima partije bio poznat kao “crna Ema” i sa kojim je proveo nekoliko mjeseci u Landsberg zatvoru.

Zašto su onda nacisti progonili homoseksualce, šaljući na stotine tisuća homoseksualaca u koncentracijske logore i ubijajući ih u plinskim komorama?

“Sam Hitler nije osu─Ĺivao homoseksualnost, ali je odobravao progon homoseksualaca kako bi zamaskirao svoju pravu prirodu”, rekao je Machtan.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , ,