Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Sve njemačke tajne službe su ovo krile do danas: Adolf Hitler je bio homoseksualac!

Sve njemačke tajne službe su ovo krile do danas: Adolf Hitler je bio homoseksualac!

Hitler_gaySvjedočenja Hitlerovih bivših ljubavnika i povijesni dokumenti predstavljeni su u knjizi “Hitlerova tajna: Dvostruki život diktatora”

Prema knjizi iz 2001. godine o Adolfu Hitleru, on je bio homoseksualac, piše yournewswire.com

Poštovani njemački povjesničar Lothar Machtan čak tvrdi u svojoj knjizi da je Hitler naređivao da se neki viši nacisti pogube kako njegova tajna ne bi izašla na vidjelo.

Ernst Röhm,, lider Hitlerovih “olujnih vojnika”, pokušavao je ucjenjivati Hitlera prijeteći mu da će razotkriti njegovu seksualnost. Röhm, koji je također bio homoseksualac, ubijen je upravo zbog toga, navodi Machtan, profesor povijesti na Sveučilištu u Bremenu.

On navodi brojne povijesne dokumente koji podržavaju ovu tezu. Hitler je kao mlad, 1915. godine, bio vojni glasnik u na francuskom frontu.

Nekoliko godina kasnije, prije nego što je Hitler postao poznat, jedan od vojnika, Hans Mend, napisao je u svojim memoarima sljedeće:

“Hitler je noću išao u krevet sa Schmidlom, njegovom muškom kurvom”. Schmidl, poznatiji kao Ernest Schmitt, i Hitler su bili “nerazdvojni ljubavnici” pet godina, navodi Machtan.

U Hitlerovim podacima o službi piše da ga zbog te ljubavne afere viši časnici nisu željeli unaprijediti. Erich Ebermeier, odvjetnik i pisac koji je pregledao Hitlerove vojne podatke godinama kasnije, naveo je: “Unatoč njegovoj hrabrosti, Hitler nije mogao biti unaprijeđen u dočasnika zbog svoje homoseksualne sklonosti”.

Policijski izvještaji iz Münchena nakon Prvog svjetskog rata također upućuju na to da je policija gonila Hitlera zbog njegove seksualne orijentacije.

“Kao fašistički aktivist, Hitler je uspio namamiti mnoge mlade muškarce na svoju stranu, ali ne samo zbog političkih razloga”, rekao je Machtan.


Prema protokolu policije u Münchenu s početka 20. stoljeća, dvadesetdvogodišnji čovjek po imenu Joseph je rekao policiji:

“Proveo sam cijelu noć s njim”.

Drugi, osamnaestogodišnji momak po imenu Michael, rekao im je:

“Bio sam nezaposlen mjesecima, a moja mama i moj brat su bili gladni, pa sam pristao da odem s njim”.

Momak po imenu Franc je rekao:

“Pitao me želim li biti s njim i rekao mi je da se zove Adolf Hitler”.

Policijske izvještaje je prikupio Otto von Lossow, njemački vojni general koji je sudjelovao u suzbijanju Hitlerovog puča 1923. godine. On je čuvao podatke policije Münchena godinama kao “osobno životno osiguranje”.

Da ga je Hitler pokušao skloniti, on bi ga ucijenio ovim informacijama. Policijske dokumente je prije nekoliko godina u Rimu objavio Eugen Dollmann, blizak prijatelj Heinrich Himmlera i Hitlerov tumač. Pošto njegova knjiga nije objavljena na njemačkom jeziku, povjesničari su previdjeli ove informacije.

Maktan kaže da je Hitlera osobito privlačio Rudolf Hess, njegov zamjenik, koji je u krugovima partije bio poznat kao “crna Ema” i sa kojim je proveo nekoliko mjeseci u Landsberg zatvoru.

Zašto su onda nacisti progonili homoseksualce, šaljući na stotine tisuća homoseksualaca u koncentracijske logore i ubijajući ih u plinskim komorama?

“Sam Hitler nije osuđivao homoseksualnost, ali je odobravao progon homoseksualaca kako bi zamaskirao svoju pravu prirodu”, rekao je Machtan.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , ,