Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » IZA VELA TAJNI: NASA uhvaćena u laži, a mi smo u ozbiljnoj nevolji!

IZA VELA TAJNI: NASA uhvaćena u laži, a mi smo u ozbiljnoj nevolji!

NASA-planetGoogle Sky je nedavno otkrio prostor u svemiru koji je prethodno cenzuriran ili sakriven, a koji prikazuje Planetu X, poznatu kao Nibiru. Prema detaljnim proučavanjima, ona ide ravno prema Zemlji! NASA nas je očito slagala

Na web stranici NASA-e je objavljen sljedeći članak 7. ožujka 2014. godine, prenosi beforeitsnews.com

“Nakon pretraživanja na stotine milijuna objekata diljem svemira, NASA-in Širokopojasni infracrveni pretraživač (WISE) nije pronašao dokaze o hipotetičkom nebeskom tijelu u našem solarnom sustavu koje se naziva “Planeta X”.

Istraživači su do sada teoretizirali o postojanju ovog nebeskog tijela, koje se nalazi negdje iza orbite Plutona, ali ga nikada nisu vidjeli.

U najnovijoj studiji, u kojoj je WISE pretražio čitav nebeski prostor infracrvenim svjetlom, nije pronađen niti jedan objekt veličine Saturna ili veći od njega na udaljenosti od 10.000 astronomskih jedinica i niti jedan objekt veći od Jupitera na udaljenosti od 26.000 astronomskih jedinica. Jedna astronomska jedinica iznosi 139,5 milijuna kilometara. Zemlja je za jednu astronomsku jedinicu udaljena od Sunca, dok je Pluton od Sunca udaljen za 40 astronomskih jedinica”.

A što je s otkrićem iz 1983. godine, kada su mediji potpuno zanijemili?

“U studenom 1983. godine, NASA-in infracrveni teleskop IRAS je otkrio nevjerojatno velik objekt, opisan kao sporo goreća zvijezda, koji se kretao izravno prema našem solarnom sustavu iz područja Oriona”, naveo je Dr Jaysen Rand, istraživač i autor knjige “Povratak Planete X”.

Nevjerojatno je kako mediji 24 sata nakon toga nisu ništa pisali o tome. Potpuno su zanijemili.

Rand je također naveo da ime Planeta X nije nadenula javnost, već vlada.

Zecharia Sitchin, renomirani istraživač i autor, naveo je da se Planeta X kreće u svemiru putem vrlo elipsoidne orbite, te da se približava Zemlji s južne strane, izlazeći s druge strane Sunca izvan solarnog sustava svakih 3.600 godina.

Također se navodi da je jako teško uočiti je sa bilo koje točke na Zemlji.

 

(slika: Ono što je sada prikazano od strane Google Sky-a, a bilo je skriveno)

Zecharia Sitchin je tumačio mezopotamsku ikonografiju i simbologiju i zaključio da postoji neotkrivena planeta iza Neptuna koja se kreće dugom, elipsoidnom orbitom. Ta planeta je nazvana Nibiru. Prema Sitchinovoj teoriji, planeta Nibiru se nekada davno sudarila sa planetom koja se nalazila na orbiti između Marsa i Jupitera (Tijamat), nakon čega su nastali Zemlja, Mjesec i pojas asteroida.

Činjenica je da približavanja nebeskih tijela Zemljinoj atmosferi uzrokuju značajne promjene u magnetnoj aktivnosti. Da li to objašnjava zašto se vrijeme toliko mijenja i zašto su povećane vulkanske i tektonske aktivnosti?

Vlast je već godinama svjesna približavanja ovog nebeskog tijela i njegovog ciklusa od 3.600 godina, koji se jasno spominju u drevnim sumerskim tekstovima.

Članak Washington Post-a iz 30. prosinca 1983. godine navodi:

“Nebesko tijelo veliko poput planeta Jupiter i unutar našeg solarnog sustava pronađeno je u zviježđu Orion pomoću orbitirajućeg teleskopa na američkom infracrvenom astronomskom satelitu. Ovaj objekt je toliko misteriozan da astronomi ne znaju da li je u pitanju planeta, džinovska kometa, potencijalna zvijezda koja se nije dovoljno zagrijala ili udaljena mlada galaksija koja se tek formira.

“Znam samo da ne znamo što je to”, rekao je dr Gerry Neugebauer, direktor Palomar opservatorija.

Evo što je NASA napisala prije samo nekoliko tjedana:

“NASA ne zna ni za kakav asteroid niti kometu koja se trenutno nalazi na putu prema Zemlji, tako da je mogućnost udara prilično mala”, naveo je glasnogovornik NASA-e. “Možemo reći da niti jedan veći objekt neće pogoditi Zemlju u narednih nekoliko stotina godina”.

Međutim, sada je Google Sky otkrio prostor u svemiru koji je prethodno cenzuriran ili sakriven i koji prikazuje Planetu X, poznatu i kao Nibiru.

Nepoznato je zašto je Google zabranio pristup planetarnom sustavu o kojem je pokojni Zecharia Sitchin pisao više puta.

Gill Broussard je na svom računu na YouTubeu naveo da će, prema njegovim izračunima, planeta Nibiru proći pored Zemlje 26. ožujka 2016. godine.

Joel Rosenberg, proučavalac biblijskih proročanstava, također je prije par dana na svom blogu napisao:

“Nešto dolazi. Ne znam što, ali moramo biti spremni. Ključno pitanje je da li je Amerika na putu ka užasnom urušavanju ili ka velikom prosvjetljenju?”.

Vladin dužnosnik u NASA-i je nedavno urgirao na Federalnu agenciju za upravljanje izvanrednim situacijama (FEMA) da poduzme neophodne mjere za nadolazeći apokaliptični događaj.

U njegovom apelu se navodi da će katastrofalni zemljotresi i vulkanske erupcije buti sve češći i da se svijet trenutno nalazi u najopasnijem razdoblju u posljednjih 200 godina.

Kao da to sve nije dovoljno, sigurno ste već čuli da globalna elita priprema podzemne bunkere u koje planira pobjeći u slučaju katastrofe ili nuklearnog napada.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , ,