Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » IZA VELA TAJNI: NASA uhva─çena u la┼żi, a mi smo u ozbiljnoj nevolji!

IZA VELA TAJNI: NASA uhva─çena u la┼żi, a mi smo u ozbiljnoj nevolji!

NASA-planetGoogle Sky je nedavno otkrio prostor u svemiru koji je prethodno cenzuriran ili sakriven, a koji prikazuje Planetu X, poznatu kao Nibiru. Prema detaljnim prou─Źavanjima, ona ide ravno prema Zemlji! NASA nas je o─Źito slagala

Na web stranici NASA-e je objavljen sljede─çi ─Źlanak 7. o┼żujka 2014. godine, prenosi beforeitsnews.com

“Nakon pretra┼żivanja na stotine milijuna objekata diljem svemira, NASA-in ┼áirokopojasni infracrveni pretra┼żiva─Ź (WISE) nije prona┼íao dokaze o hipoteti─Źkom nebeskom tijelu u na┼íem solarnom sustavu koje se naziva “Planeta X”.

Istra┼żiva─Źi su do sada teoretizirali o postojanju ovog nebeskog tijela, koje se nalazi negdje iza orbite Plutona, ali ga nikada nisu vidjeli.

U najnovijoj studiji, u kojoj je WISE pretra┼żio ─Źitav nebeski prostor infracrvenim svjetlom, nije prona─Ĺen niti jedan objekt veli─Źine Saturna ili ve─çi od njega na udaljenosti od 10.000 astronomskih jedinica i niti jedan objekt ve─çi od Jupitera na udaljenosti od 26.000 astronomskih jedinica. Jedna astronomska jedinica iznosi 139,5 milijuna kilometara. Zemlja je za jednu astronomsku jedinicu udaljena od Sunca, dok je Pluton od Sunca udaljen za 40 astronomskih jedinica”.

A što je s otkrićem iz 1983. godine, kada su mediji potpuno zanijemili?

“U studenom 1983. godine, NASA-in infracrveni teleskop IRAS je otkrio nevjerojatno velik objekt, opisan kao sporo gore─ça zvijezda, koji se kretao izravno prema na┼íem solarnom sustavu iz podru─Źja Oriona”, naveo je Dr Jaysen Rand, istra┼żiva─Ź i autor knjige “Povratak Planete X”.

Nevjerojatno je kako mediji 24 sata nakon toga nisu ništa pisali o tome. Potpuno su zanijemili.

Rand je tako─Ĺer naveo da ime Planeta X nije nadenula javnost, ve─ç vlada.

Zecharia Sitchin, renomirani istra┼żiva─Ź i autor, naveo je da se Planeta X kre─çe u svemiru putem vrlo elipsoidne orbite, te da se pribli┼żava Zemlji s ju┼żne strane, izlaze─çi s druge strane Sunca izvan solarnog sustava svakih 3.600 godina.

Tako─Ĺer se navodi da je jako te┼íko uo─Źiti je sa bilo koje to─Źke na Zemlji.

 

(slika: Ono što je sada prikazano od strane Google Sky-a, a bilo je skriveno)

Zecharia Sitchin je tuma─Źio mezopotamsku ikonografiju i simbologiju i zaklju─Źio da postoji neotkrivena planeta iza Neptuna koja se kre─çe dugom, elipsoidnom orbitom. Ta planeta je nazvana Nibiru. Prema Sitchinovoj teoriji, planeta Nibiru se nekada davno sudarila sa planetom koja se nalazila na orbiti izme─Ĺu Marsa i Jupitera (Tijamat), nakon ─Źega su nastali Zemlja, Mjesec i pojas asteroida.

─îinjenica je da pribli┼żavanja nebeskih tijela Zemljinoj atmosferi uzrokuju zna─Źajne promjene u magnetnoj aktivnosti. Da li to obja┼ínjava za┼íto se vrijeme toliko mijenja i za┼íto su pove─çane vulkanske i tektonske aktivnosti?

Vlast je ve─ç godinama svjesna pribli┼żavanja ovog nebeskog tijela i njegovog ciklusa od 3.600 godina, koji se jasno spominju u drevnim sumerskim tekstovima.

─îlanak Washington Post-a iz 30. prosinca 1983. godine navodi:

“Nebesko tijelo veliko poput planeta Jupiter i unutar na┼íeg solarnog sustava prona─Ĺeno je u zvije┼ż─Ĺu Orion pomo─çu orbitiraju─çeg teleskopa na ameri─Źkom infracrvenom astronomskom satelitu. Ovaj objekt je toliko misteriozan da astronomi ne znaju da li je u pitanju planeta, d┼żinovska kometa, potencijalna zvijezda koja se nije dovoljno zagrijala ili udaljena mlada galaksija koja se tek formira.

“Znam samo da ne znamo ┼íto je to”, rekao je dr Gerry Neugebauer, direktor Palomar opservatorija.

Evo što je NASA napisala prije samo nekoliko tjedana:

“NASA ne zna ni za kakav asteroid niti kometu koja se trenutno nalazi na putu prema Zemlji, tako da je mogu─çnost udara prili─Źno mala”, naveo je glasnogovornik NASA-e. “Mo┼żemo re─çi da niti jedan ve─çi objekt ne─çe pogoditi Zemlju u narednih nekoliko stotina godina”.

Me─Ĺutim, sada je Google Sky otkrio prostor u svemiru koji je prethodno cenzuriran ili sakriven i koji prikazuje Planetu X, poznatu i kao Nibiru.

Nepoznato je zašto je Google zabranio pristup planetarnom sustavu o kojem je pokojni Zecharia Sitchin pisao više puta.

Gill Broussard je na svom ra─Źunu na YouTubeu naveo da ─çe, prema njegovim izra─Źunima, planeta Nibiru pro─çi pored Zemlje 26. o┼żujka 2016. godine.

Joel Rosenberg, prou─Źavalac biblijskih proro─Źanstava, tako─Ĺer je prije par dana na svom blogu napisao:

“Ne┼íto dolazi. Ne znam ┼íto, ali moramo biti spremni. Klju─Źno pitanje je da li je Amerika na putu ka u┼żasnom uru┼íavanju ili ka velikom prosvjetljenju?”.

Vladin du┼żnosnik u NASA-i je nedavno urgirao na Federalnu agenciju za upravljanje izvanrednim situacijama (FEMA) da poduzme neophodne mjere za nadolaze─çi apokalipti─Źni doga─Ĺaj.

U njegovom apelu se navodi da ─çe katastrofalni zemljotresi i vulkanske erupcije buti sve ─Źe┼í─çi i da se svijet trenutno nalazi u najopasnijem razdoblju u posljednjih 200 godina.

Kao da to sve nije dovoljno, sigurno ste ve─ç ─Źuli da globalna elita priprema podzemne bunkere u koje planira pobje─çi u slu─Źaju katastrofe ili nuklearnog napada.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , ,