Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » VAŽNO UPOZORENJE: Svijet ostaje bez pitke vode!

VAŽNO UPOZORENJE: Svijet ostaje bez pitke vode!

voda-NASAŽedan si? Plati! No nije li vam čudno da se “svemirska” agencija NASA počela baviti “ovozemaljskim” stvarima?

Naša Zemlja ostat će bez pitke vode! – uzviknuli su NASA-ini znanstvenici koji su aralmirali svijet, dodajući kako je 37 najvećih vodenih bazena na svijetu u velikom nedostatku vode zbog toga što su prošli svoju točku održivosti, odnosno iz njih je uzeto više vode nego što je prirodno moglo biti vraćeno.

Moramo priznati da puno ljudi ne zna da je NASA nastala na temeljima bivših nacističkih znanstvenika koji su preko tajne operacije “Spajalica” dovedeni nakon 2. Svjetskog rata iz Njemačke u SAD, s jednim jedinim razlogom – da ih se ne bi dokopali Rusi. Znači možemo reći da je NASA ex nacistička agencija koja inače uzgred budi rečeno nikada nije imala veze sa istraživanjem svemira već sa raketnim štitom i obranom SAD-a, i kada ona upozorava na nedostatak vode, da li joj možemo vjerovati?

Uz to, još je čak 13 bazena u kritičnom stanju, a znanstvenici upozoravaju da je ovdje riječ o dugoročnom problemu koji će se pogoršavati sve više i više, toliko da NASA upozorava da svijet ostaje bez pitke vode. Kalifornija najzagađenija GMO otrovima, ali i pogođena stravičnim sušama, kako prognoziraju znanstvenici, ostaje bez pitke vode za svega nekoliko tjedana. No, u kritičnim situacijama su i Indija, Pakistan i Sjeverna Afrika, gdje su druge opcije nabavke vode ograničene.

Znanstvenici su upozorili kako voda postaje izuzetno važan resurs za koji će se ratovati u skoroj budućnosti! Istovremeno, usporedno s upozorenjima o nestanku vode, preko bolesnog ugovora TISA-e 50 država u svijetu odriče se svojih prava na vodu, u korist raznih korporacija i moćnika poput Todorića koji u Hrvatskoj već drži šapu nad našom vodom, a da toga nismo niti svjesni.

Mogli smo postati svjesni za vrijeme poplava u Hrvatskoj kada je bilo očito da Hrvatska nema svoje vode. Umjesto donacije vode punjene na našim državnim izvorima donirala se isključivo Todorićeva Jana, a tada su nam iz ministarstva objasnili kako su zapravo svi hrvatski izvori već privatizirani, izravno ili neizravno, nije niti bitno, pored činjenice da u teškim katastrofama izlazi na vidjelo zastrašujuća istina, a to je da Hrvati, koji su među najbogatijima u svijetu što se vode tiče, vode nemaju! Tada nitko nije reagirao na ove informacije, a neće ni sada, sve dok jednoga dana bolesnici s vrha piramide ne zavrnu pipu.

S obzirom na to da se to privatiziranje sve vode svijeta odvija u potpunoj medijskoj tišini te da polako čovječanstvo ostaje na milost i nemilost elite, što se vode tiče, ovo upozorenje NASA-e uopće nije čudno!

Zapravo, sve nam se više čini kako NASA zajedno s izumiteljima TISA-e zajedno rade na pripremi terena za oduzimanje jednog od glavnih uvjeta za čovjekov opstanak – VODE. Ništa ne bismo rekli da voda nije Bogom dana čovjeku te da vlasnici vode ne postoje, kao što je nemoguće i da, osim Božjom voljom, voda ne nestane pa je sve ovo predstava za mase pored koje će se u tišini pokrasti sve što čovjeka održava na životu, kako bi čovjeka na kraju, kako oni to lijepo kažu – DEPOPULIRALI!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , ,