Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Panika u Teksasu: Oblaci u obliku NLO-a iznad gradova

Panika u Teksasu: Oblaci u obliku NLO-a iznad gradova

HAARP-oblaciFotografije objavljene online u svibnju 2015. prikazuju rijetke oblake u obliku le─ça na nebu iznad isto─Źnog Teksasa, a napravljene su nakon ┼íto su ozbiljne vremenske neprilike pogodile Teksas i Oklahomu, uzrokuju─çi poplave, uni┼ítenje i smrt

Iako su se meteorolozi potrudili da pru┼że znanstveno obja┼ínjenje za ove oblake, njihov izgled je pokrenuo teorije zavjere o NLO-ima, kemijskim tragovima i vremenskim manipulacijama od strane NORAD-a i HAARP-a, navodi inquisitr.com

Meteorolozi navode da su oblaci u obliku le─çe ─Źesti u planinskim regijama, ali rijetki u ravnicama. Upravo zato je pojavljivanje ovih oblaka u ravnici izazvalo toliku pomamu na dru┼ítvenim medijima.

Korisnik Facebooka je dao komentar na slike oblaka koje je objavio voditelj vremenske prognoze na kanalu ktulu-TV, Mike Collier, napisavši:

“Da vi ovo niste objavili, pomislio bih da je slika foto┼íopirana”.

Oblaci u obliku le─çe se tipi─Źno formiraju kada jaki vjetrovi ponesu kapi ki┼íe uz strminu planinskih formacija ili drugih topografskih prepreka. Kapi se kondenziraju u oblake kako se pomi─Źu prema gore stvaraju─çi oblake koji podsje─çaju na lete─çe tanjure.

Me─Ĺutim, meteorolozi su objasnili da je u Teksasu do njihovog formiranja do┼ílo zbog toga ┼íto su jaki vjetrovi pogurali hladan vla┼żan zrak prema gore, koji je formirao oblake.

Unato─Ź znanstvenom obja┼ínjenju, neki lovci na NLO-e su nastavili inzistirati da su u pitanju “skriveni” lete─çi tanjuri, dok su drugi pokrenuli teorije zavjere o kemijskim tragovima, HAARP-u, NORAD-u i drugim manipulacijama vremenskim prilikama.

“Ovo je klasi─Źna manipulacija vremenskim prilikama, a ima za cilj da zavara glupavu masu. Nemojte vi┼íe biti glupi!”, pi┼íe u jednom komentaru.

HAARP je akronim za program koji u prijevodu s engleskog zna─Źi Program aktivnog auroralnog istra┼żivanja visoke frekvencije, a financira ga vojska SAD u suradnji s nekim sveu─Źili┼ítima i Agencijom za napredne istra┼żiva─Źke projekte obrane (DARPA).

Zvani─Źan cilj programa je prou─Źavanje potencijalne tehnologije za ja─Źanje ionosfere u radio komunikaciji i pri pra─çenju.

Ipak, projekt je postao tema raznih teorija zavjere u kojima se navodi da on provodi eksperimente manipulacije vremena dizajnirane da izazovu prirodne katastrofe poput poplava, suša, uragana i potresa.

Teoreti─Źari zavjera krive HAARP za sve vrste prirodnih katastrofa koje se de┼íavaju diljem svijeta, no oni sigurno pu┼íu na hladno jer su se uvjerili u mo─ç izuma za promjenu vremenskih prilika.

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
Izvor: Webtribune.rs
priredio: NSP
 
 
PRETHODNI ─îLANAK
Share

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,