Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Dokazano: Potočarka i brokula ubijaju stanice raka za 24 sata!

Dokazano: Potočarka i brokula ubijaju stanice raka za 24 sata!

brokula-potocarkaPotočarka i brokula predstavljaju povrće koje volite jesti, ili uopće ne. Međutim, možda vas nedavne studije uvjere u suprotno, te vam se na tanjuru nađu i ove dvije ljekovite biljke

Dokazano je u nedavnim studijama da potočarka i brokula mogu smanjiti rizik od nekih vrsta raka povećanjem količine antioksidansa putem krvi, navodi healthyfoodhouse.com

Ovo povrće je do sada dobro poznato po svojim antikancerogenim svojstvima. Pokazalo se da ovo zeleno povrće štiti DNK organizma od oštećenja.

Ovo povrće smanjuje rizik od raka debelog crijeva, raka dojke i prostate. Također, ove biljke sadrže glukozinolat, fitokemikalije koje proizvode izotiocijanate, a to je ono što ovom povrću omogućuje da djeluje antikancerogeno.

Spojevi koje se nalaze u potočarki su u stanju ugasiti signal koji tumor šalje tkivu u tijelu i tako sprečiti rast tumora.

Povrće koje ubija stanice raka roku od 24 sata

O ljekovitosti potočarke i brokule znalo se i prije. Bilo je čak i više nedavnih studija koje su jasno stavile do znanja da kada se ovo povrće žvače, stvaraju se spojevi i enzimi i proizvodi se fenetil-izotiocijanat (PEITC).

Veća količina ovih spojeva može izliječiti rak.

Kemotrapija ne liječi rak, ona samo oslobađa od simptoma raka. Matične stanice raka ostaju žive. To je razlog zašto rak može vratiti prekovremeno.

Otkriveno je da se matične stanice raka mogu izliječiti fenetil-izotiocijanatom u roku od 24 sata. Zbog toga, možda ćete poželjeti konzumirati brokulu i potočarku.

Potrudite se da vaše tijelo dobiva ove hranjive tvari jer mu je to potrebno!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,