Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Soro┼íeva ma┼íina za revolucije: Tko je na platnim spiskovima u Makedoniji?

Soroševa mašina za revolucije: Tko je na platnim spiskovima u Makedoniji?

makedonija-rat-prosvjedNapetosti izme─Ĺu SAD i Rusije rastu sve vi┼íe, povodom Ukrajine, BRICS-a, sankcija i opkoljavanja od strane NATO-a, a najnovija meta angloameri─Źke destabilizacijske kampanje je Makedonija

George Soros, NATO i elementi “Obojene revolucije” ─çe se pobrinuti da se uni┼íti makedonsku vlast i osigura propast makedonskog naroda uvo─Ĺenjem zapadne demokracije.

George Soros je najpoznatiji po tome ┼íto je financirao takozvanu “Buldo┼żer revoluciju” u Srbiji, kojom je svrgnut predsjednik Slobodan Milo┼íevi─ç 2000. godine, zatim po financiranju “Revolucije ru┼ża” u Gruziji 2003. godine, financiranju islamskog pokreta u Turskoj, ali i pokreta Occupy Wall Street u SAD, a svaki od tih doga─Ĺaja je donio samo bijedu i siroma┼ítvo, opravdavaju─çi djelovanje policije protiv gra─Ĺana.

Tako─Ĺer, George Soros ima umije┼íane prste u dru┼ítvenim nemirima koji se trenutno doga─Ĺaju u SAD od Floride, preko Fergusona, Baltimorea do Clevelanda.

Soros svoje djelovanje skriva iza “ljevi─Źarskih” nevladinih organizacija, koje su u stvari revolucionarne organizacije osmi┼íljene da prate politi─Źku agendu, da uvode marionetske re┼żime i slu┼że angloameri─Źkoj oligarhiji.

Njegova poznata organizacija po imenu Open Socety Institute (OSI) je vrlo aktivna u Makedoniji i djeluje sa mno┼ítvom drugih “gra─Ĺanskih organizacija”, opkoljavaju─çi Makedoniju sa svih strana.

OSI u Makedoniji djeluje ve─ç skoro 20 godina, na ─Źelu s Vladimir Milcinom,, biv┼íim policijskim doslu┼ínikom iz vremena komunizma. Milcin je bio klju─Źan za ocrnjivanje glumca i disidenta Riste Siskova.

Pored OSI, u Makedoniji djeluju jo┼í i MoveOn.org, Media Matters, Centar za ameri─Źki progres itd.

Tako─Ĺer, treba istaknuti da su makedonski mediji poput Telma i 24 Vijesti veliki pobornici antivladinih prosvjeda. Obje ove medijske ku─çe financira Soros.

Zaista, ─Źak je i oporbeni ─Źelnik Zoran Zaev soro┼íov pla─çenik koji je povezan s CIA-om. ─îitava njegova stranka Socijaldemokratske unije Makedonije (SDSM) predstavlja soro┼íovog pla─çenika.

Navodi se da stranka SDSM dobija velike koli─Źine novca od Nacionalnog demokratskog instituta (NDI), Nacionalnog pokreta za demokraciju (NED), OSI-a i ostalih kako provela revoluciju protiv VMRO-DPMNE stranke Nikole Gruevskog. Tako─Ĺer, poznato je da OSI dobiva velike koli─Źine novca iz SAD.


Navodi se i da je pomo─çnica tajnika za europske i euroazijske poslove, Victoria Nuland, optu┼żena kao suu─Źesnik Zaeva i njegove stranke od strane makedonske obavje┼ítajne slu┼żbe.

Nuland i njezini zavjerenici o─Źito ┼żele iscenirati jo┼í jedan prevrat sli─Źnom onom u Kijevu, ali nisu ra─Źunali na agilnost makedonske policije, koja je u racijama u Skoplju i Velesu konfiscirala 5 laptopa, 3 ra─Źunala,19 mobitela,100 CD-ova i DVD-a,17 hard diskova i 9 ┼ítednih knji┼żica koje pripadaju nevladinim soro┼íovim organizacijama. Tako─Ĺer se navodi da su bankarski ra─Źuni zavjerenika puni novca koji je poslala CIA.

Uporaba dru┼ítvenih medija tako─Ĺer nije strana. Organizatori obojenih revolucija su ih koristili u Ukrajini, Tunisu, Egiptu, Gruziji, Kirgistanu, pa ─Źak i Iranu.

Mnogi mediji su spomenuli sudjelovanje organizacije Canvas u makedonskim prosvjedima.

Kako navodi Macedonia Online:

“─îlanovi Canvas-a nikad vi┼íe ne─çe mo─çi u─çi u Rusiju, ali su zato dobrodo┼íli u makedonskoj prijestolnici. OSI i CIA su unajmili Canvas da djeluje u Makedoniji. Canvas je obe─çao makedonskim studentima da ─çe dvije najbolje ideje za protest nagraditi sa po 1.500 dolara”.

Ina─Źe Ujedinjeni Arapski Emirati su imenovali Canvas kao jedinu nemuslimansku teroristi─Źku organizaciju u rangu Al Qaedae.

Canvas je postao zloglasan prilikom svrgavanja vlasti 1995. u Srbiji, a kasnije je ponovno unajmljen u Gruziji, Moldaviji, na Maldivima, u Libanonu, Egiptu, Ukrajini itd.

Canvas je tako─Ĺer umije┼ían u smrt ruskog opozicionara Nemcova, a cilj je bio stvaranje destabilizacije i internog konflikta. Me─Ĺutim, Rusi su prozreli ovaj napad.

Nemiri koji se trenutno odvijaju u Makedoniji i izvode na desetke tisu─ça Makedonaca na ulice jesu rezultat uspostavljanja zapadnja─Źke “Obojene revolucije” s ciljem destabilizacije i zbacivanja makedonske vlasti, koja je ┼żeljela sura─Ĺivati s Rusijom i izgraditi Balkanski tok kroz svoju dr┼żavu.

Ova Obojena revolucija, koju su organizirale zapadne vlasti, NATO i Soros nevladine organizacije, ima za cilj ukloniti bilo kakvu prednost koju Rusija ima nad SAD i da potpomogne širenju svjetske hegemonije.

Moramo podr┼żati makedonski narod u borbi protiv revolucije!

Brandon Turbeville (Activist Post)
 
Izvor: Webtribune.rs
priredio: NSP
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=21130"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,