Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Soroševa mašina za revolucije: Tko je na platnim spiskovima u Makedoniji?

Soroševa mašina za revolucije: Tko je na platnim spiskovima u Makedoniji?

makedonija-rat-prosvjedNapetosti između SAD i Rusije rastu sve više, povodom Ukrajine, BRICS-a, sankcija i opkoljavanja od strane NATO-a, a najnovija meta angloameričke destabilizacijske kampanje je Makedonija

George Soros, NATO i elementi “Obojene revolucije” će se pobrinuti da se uništi makedonsku vlast i osigura propast makedonskog naroda uvođenjem zapadne demokracije.

George Soros je najpoznatiji po tome što je financirao takozvanu “Buldožer revoluciju” u Srbiji, kojom je svrgnut predsjednik Slobodan Milošević 2000. godine, zatim po financiranju “Revolucije ruža” u Gruziji 2003. godine, financiranju islamskog pokreta u Turskoj, ali i pokreta Occupy Wall Street u SAD, a svaki od tih događaja je donio samo bijedu i siromaštvo, opravdavajući djelovanje policije protiv građana.

Također, George Soros ima umiješane prste u društvenim nemirima koji se trenutno događaju u SAD od Floride, preko Fergusona, Baltimorea do Clevelanda.

Soros svoje djelovanje skriva iza “ljevičarskih” nevladinih organizacija, koje su u stvari revolucionarne organizacije osmišljene da prate političku agendu, da uvode marionetske režime i služe angloameričkoj oligarhiji.

Njegova poznata organizacija po imenu Open Socety Institute (OSI) je vrlo aktivna u Makedoniji i djeluje sa mnoštvom drugih “građanskih organizacija”, opkoljavajući Makedoniju sa svih strana.

OSI u Makedoniji djeluje već skoro 20 godina, na čelu s Vladimir Milcinom,, bivšim policijskim doslušnikom iz vremena komunizma. Milcin je bio ključan za ocrnjivanje glumca i disidenta Riste Siskova.

Pored OSI, u Makedoniji djeluju još i MoveOn.org, Media Matters, Centar za američki progres itd.

Također, treba istaknuti da su makedonski mediji poput Telma i 24 Vijesti veliki pobornici antivladinih prosvjeda. Obje ove medijske kuće financira Soros.

Zaista, čak je i oporbeni čelnik Zoran Zaev sorošov plaćenik koji je povezan s CIA-om. Čitava njegova stranka Socijaldemokratske unije Makedonije (SDSM) predstavlja sorošovog plaćenika.

Navodi se da stranka SDSM dobija velike količine novca od Nacionalnog demokratskog instituta (NDI), Nacionalnog pokreta za demokraciju (NED), OSI-a i ostalih kako provela revoluciju protiv VMRO-DPMNE stranke Nikole Gruevskog. Također, poznato je da OSI dobiva velike količine novca iz SAD.

Navodi se i da je pomoćnica tajnika za europske i euroazijske poslove, Victoria Nuland, optužena kao suučesnik Zaeva i njegove stranke od strane makedonske obavještajne službe.

Nuland i njezini zavjerenici očito žele iscenirati još jedan prevrat sličnom onom u Kijevu, ali nisu računali na agilnost makedonske policije, koja je u racijama u Skoplju i Velesu konfiscirala 5 laptopa, 3 računala,19 mobitela,100 CD-ova i DVD-a,17 hard diskova i 9 štednih knjižica koje pripadaju nevladinim sorošovim organizacijama. Također se navodi da su bankarski računi zavjerenika puni novca koji je poslala CIA.

Uporaba društvenih medija također nije strana. Organizatori obojenih revolucija su ih koristili u Ukrajini, Tunisu, Egiptu, Gruziji, Kirgistanu, pa čak i Iranu.

Mnogi mediji su spomenuli sudjelovanje organizacije Canvas u makedonskim prosvjedima.

Kako navodi Macedonia Online:

“Članovi Canvas-a nikad više neće moći ući u Rusiju, ali su zato dobrodošli u makedonskoj prijestolnici. OSI i CIA su unajmili Canvas da djeluje u Makedoniji. Canvas je obećao makedonskim studentima da će dvije najbolje ideje za protest nagraditi sa po 1.500 dolara”.

Inače Ujedinjeni Arapski Emirati su imenovali Canvas kao jedinu nemuslimansku terorističku organizaciju u rangu Al Qaedae.

Canvas je postao zloglasan prilikom svrgavanja vlasti 1995. u Srbiji, a kasnije je ponovno unajmljen u Gruziji, Moldaviji, na Maldivima, u Libanonu, Egiptu, Ukrajini itd.

Canvas je također umiješan u smrt ruskog opozicionara Nemcova, a cilj je bio stvaranje destabilizacije i internog konflikta. Međutim, Rusi su prozreli ovaj napad.

Nemiri koji se trenutno odvijaju u Makedoniji i izvode na desetke tisuća Makedonaca na ulice jesu rezultat uspostavljanja zapadnjačke “Obojene revolucije” s ciljem destabilizacije i zbacivanja makedonske vlasti, koja je željela surađivati s Rusijom i izgraditi Balkanski tok kroz svoju državu.

Ova Obojena revolucija, koju su organizirale zapadne vlasti, NATO i Soros nevladine organizacije, ima za cilj ukloniti bilo kakvu prednost koju Rusija ima nad SAD i da potpomogne širenju svjetske hegemonije.

Moramo podržati makedonski narod u borbi protiv revolucije!

Brandon Turbeville (Activist Post)
 
Izvor: Webtribune.rs
priredio: NSP
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=21130"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,