Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » SAD priznala: Džinovski izvanzemaljski skeleti uništeni da bi se sačuvala teorija evolucije – VIDEO

SAD priznala: Džinovski izvanzemaljski skeleti uništeni da bi se sačuvala teorija evolucije – VIDEO

giganti-ljudi-proslost-evolucijaSmithsonian institut je priznao da je uništio na tisuće divovskih ljudskih skeleta početkom 20. stoljeća

Vrhovni sud SAD je primorao ustanovu Smithsonian da objavi tajne dokumente s početka 20. stoljeća koji dokazuju da je ova organizacija bila umiješana u veliko povijesno zataškavanje dokaza o ostacima divovskih ljudi koji su otkriveni diljem Amerike i za koje im je naređeno da ih uništi kako bi se zaštitila mainstream kronologija o ljudskoj evoluciji koja je postojala u to vrijeme.

Navodi o uništenju ovih ostataka potekli su od Američke ustanove za alternativnu arheologiju (AIAA), a Smithsonian Institution ih nije baš dobro podnio, optuživši ustanovu za klevetu i pokušaj uništavanja reputacije institucije stare 168 godina.

Tijekom sudskog postupka Smitsonian institut je priznao postojanje dokumenata koji pokazuju uništavanje desetaka tisuća ljudskih skeleta koji su dostizali visinu od 6 do 12 metara.

Glasnogovornik James Kurvard tvrdi da je to učinjeno jer zvanična arheologija koja je u tom vremenu bila neprikosnovena nije dozvoljavala mijenjanje zvanične teorije.

Prekretnica u sudskom postupku je nastala kada je kao dokaz prikazana butna kost veličine 1,3 metara što je bio neoboriv dokaz istinitosti tvrdnji o uništavanju kostiju gigantskih bića.

Prikazana kost je ostatak koju je sakrio pokojni kustos muzeja sredinom 1930-tih godina. On je na samrti priznao što je urađeno i rekao gdje je sakrio ostatak kostiju pred uništavanje.


Kustos je ostavio i pismo koje sadrži i ovaj dio: “Strašno je što se radi s američkim narodom, kada se krije povijest naših predaka, giganata koji su hodali Zemljom, kao što kaže Biblija i drevni tekstovi.”

Vrhovni sud Amerike je sudski obvezao da Smithsonian institut otvori svoje klasificirane informacije iz tajnih sefova i obznani kako su uništavani dokazi o postojanju divovskih bića čiji su skeleti pronađeni.

Direktor American Institution of Alternative Archeology (AIAA), Hans Gutenberg je izjavio da će to biti epohalni doprinos o istini ljudske evolucije i koji će pomoći da se sazna istina o divovskim bićima koja su živjela na Zemlji.

Vidno zadovoljan odlukom suda on je također izjavio: “Konačno, nakon više od 100 godina laži, istina o našim precima divovima, izaći će u svijet”

Odluka suda obvezuje sve državne organe i sudionike u postupku da s dokumentima izađe u javnost tijekom 2015. godine
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , ,