Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » SAD priznala: D┼żinovski izvanzemaljski skeleti uni┼íteni da bi se sa─Źuvala teorija evolucije – VIDEO

SAD priznala: D┼żinovski izvanzemaljski skeleti uni┼íteni da bi se sa─Źuvala teorija evolucije – VIDEO

giganti-ljudi-proslost-evolucijaSmithsonian institut je priznao da je uni┼ítio na tisu─çe divovskih ljudskih skeleta po─Źetkom 20. stolje─ça

Vrhovni sud SAD je primorao ustanovu Smithsonian da objavi tajne dokumente s po─Źetka 20. stolje─ça koji dokazuju da je ova organizacija bila umije┼íana u veliko povijesno zata┼íkavanje dokaza o ostacima divovskih ljudi koji su otkriveni diljem Amerike i za koje im je nare─Ĺeno da ih uni┼íti kako bi se za┼ítitila mainstream kronologija o ljudskoj evoluciji koja je postojala u to vrijeme.

Navodi o uni┼ítenju ovih ostataka potekli su od Ameri─Źke ustanove za alternativnu arheologiju (AIAA), a Smithsonian Institution ih nije ba┼í dobro podnio, optu┼żiv┼íi ustanovu za klevetu i poku┼íaj uni┼ítavanja reputacije institucije stare 168 godina.

Tijekom sudskog postupka Smitsonian institut je priznao postojanje dokumenata koji pokazuju uništavanje desetaka tisuća ljudskih skeleta koji su dostizali visinu od 6 do 12 metara.

Glasnogovornik James Kurvard tvrdi da je to u─Źinjeno jer zvani─Źna arheologija koja je u tom vremenu bila neprikosnovena nije dozvoljavala mijenjanje zvani─Źne teorije.

Prekretnica u sudskom postupku je nastala kada je kao dokaz prikazana butna kost veli─Źine 1,3 metara ┼íto je bio neoboriv dokaz istinitosti tvrdnji o uni┼ítavanju kostiju gigantskih bi─ça.

Prikazana kost je ostatak koju je sakrio pokojni kustos muzeja sredinom 1930-tih godina. On je na samrti priznao ┼íto je ura─Ĺeno i rekao gdje je sakrio ostatak kostiju pred uni┼ítavanje.


Kustos je ostavio i pismo koje sadr┼żi i ovaj dio: “Stra┼íno je ┼íto se radi s ameri─Źkim narodom, kada se krije povijest na┼íih predaka, giganata koji su hodali Zemljom, kao ┼íto ka┼że Biblija i drevni tekstovi.”

Vrhovni sud Amerike je sudski obvezao da Smithsonian institut otvori svoje klasificirane informacije iz tajnih sefova i obznani kako su uni┼ítavani dokazi o postojanju divovskih bi─ça ─Źiji su skeleti prona─Ĺeni.

Direktor American Institution of Alternative Archeology (AIAA), Hans Gutenberg je izjavio da ─çe to biti epohalni doprinos o istini ljudske evolucije i koji ─çe pomo─çi da se sazna istina o divovskim bi─çima koja su ┼żivjela na Zemlji.

Vidno zadovoljan odlukom suda on je tako─Ĺer izjavio: “Kona─Źno, nakon vi┼íe od 100 godina la┼żi, istina o na┼íim precima divovima, iza─çi ─çe u svijet”

Odluka suda obvezuje sve dr┼żavne organe i sudionike u postupku da s dokumentima iza─Ĺe u javnost tijekom 2015. godine
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , ,