Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » TJERA JEZU U KOSTI: HAARP uzrokuje tajanstveni zvuk kojem se ne može ući u trag, a koji čuje dva do deset posto stanovnika?

TJERA JEZU U KOSTI: HAARP uzrokuje tajanstveni zvuk kojem se ne može ući u trag, a koji čuje dva do deset posto stanovnika?

HAARP-zvukoviPrvi ovakav nepoznat zvuk zabilježen je u Ukrajini 2011. godine

U zadnje vrijeme na internetu sve češće možemo pronaći snimke koje se bave čudnim zvukovima koji se pojavljuju iznad površine zemlje. Zahvaljujući YouTubeu, javnost se više upoznaje s neobičnim stvarima. Naime, za neke snimke je očito da su prevara, ali ove druge tjeraju jezu u kosti. Većina snimki ostaje nerazjašnjena i ostavlja ogroman upitnik iznad glava.

Odakle dolaze ti zvuci i jesu li uopće sa naše planete? Naizgled, ovi zvukovi kao da dolaze sa neba. Jeste li znali da ovi zvukovi znaju biti toliko glasni da pokrenu i alarme na automobilima? Zvukovi se pojavljuju od Europe do Kanade.

Prvi ovakav nepoznat zvuk zabilježen je u Ukrajini 2011. godine… A nakon toga pojavilo se nebrojeno mnogo snimki koje svjedoče ovoj nerazjašnjenoj pojavi. Zvuk je nadasve čudan, djeluje tupo, metalno, čak i vibrirajuće. Je li moguće da se to čuje pomicanje tektonskih ploča ili pojedina događanja koja se odvijaju u samoj Zemljinoj jezgri.

Jedan od svjedoka ove neobične situacije, objasnio ju je ovako: Probudila me čudna buka oko 2:30 jučer, pošao sam do prozora da vidim mogu li naći nešto što proizvodi tu buku, bila je toliko glasna da su mi prozori vibrirali. Primijetio sam svijetlo na nebu koje se micalo i pulsiralo, pa sam zgrabio kameru i uspio snimiti nekoliko fotografija.

Nisam siguran je li svijetlo proizvodilo zvuk ali čuo sam za čudne zvukove diljem svijeta putem interneta i šokiran sam da se to dogodilo baš ovdje, mislio sam da je riječ o prijevari. Zvuk su čuli i moji susjedi a lokalna policija zaprimila je gomile poziva od ljudi u tom dijelu grada koji su također čuli zvukove, većinom starijih ljudi, i mnogi su bili zaprepašteni. Zvuk je nestao za otprilike 10 minuta.

No, moguće je kako ih uzrokuje HAARP koji proučava gornji sloj atmosfere – ionosferu. Pojedini znanstvenici tvrde kako je ta buka elektromagnetska buka koja se emitira iz aurora i radijacijskih pojaseva.

No, geoznanstvenik David Deming sa Sveučilišta Oklahoma je pisao o fenomenu koji je nazvao ”The Hum” – ”tajanstven zvuk kojemu se ne može ući u trag, a koji čuje dva do deset posto stanovnika na pojedinim mjestima u svijetu”. Naveo je kako je moguće da izvori ove buke uključuju “telefonske antene i zrakopllove kojima upravlja američka mornarica koja komunicira s podmornicama.

NASA je navela kako Zemlja ima svoje ”prirodne emisije radio-valova”. Sve to zvuči divno i krasno. No, zašto ti zvukovi nisu zabilježeni nikada prije nego su se počeli pojavljivati zadnjih par godina? Pogledajte video i recite nam, što mislite da je uzrok ovome?
 

 

 
(dnevno.hr,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , ,