Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, NOVAC » Benjamin Fulford: Vlada SAD je bankrotirala ali ne objavljuje, priprema se za masovne nemire

Benjamin Fulford: Vlada SAD je bankrotirala ali ne objavljuje, priprema se za masovne nemire

SAD-bankrot-bankeKorporativna vlada SAD u Washingtonu DC nije izvršila isplatu 31. ožujka i dobila je rok do 17. travnja da to učini, ali nije uspjela, navode izvori kineske vlade i CIA-e

Iz toga slijedi da je korporativna vlada SAD bankrotirala. Međutim, vlast u Washingtonu se ne namjerava predati tako lako.

To se može uočiti i u korporativnoj propagandi diljem svijeta i vijestima u kojima se izvještava o susretu MMF-a i Svjetske banke u Washingtonu koji je trajao od 16. do 18. travnja.

U izvještajima za javnost se ne spominje bankrot već da 19 od 20 G20 država zahtijeva od SAD da odustanu od svog veta na Svjetsku banku i MMF. Drugim riječima, čelnici 19 od 20 najvećih ekonomija su javno iskritizirali vladu SAD.

Novi set sastanaka između Društva bijelog zmaja (WDS) i predstavnika kineske komunističke vlasti prošlog tjedna se završio sporazumom kojim će Kina dobiti 20% glasačkog udjela u novom sustavu pod uvjetom da cilj Kine ne bude svjetska hegemonija. Postoji još mnogo stvari o kojima se raspravljalo, a koje se ne mogu još uvijek da se objaviti iz sigurnosnih razloga.

Suština priče jest da su hazarski gangsteri pridobili prava različitih plemićkih obitelji diljem svijeta da iskoriste njihovo zlato za podržavanje financijskih sredstava radi ogromne denominacije. Takav jedan slučaj je spomenuo Lord James of Blackheath 2012. godine.
 

 
Drugim riječima, prosperitet u SAD i Europi nakon rata je plaćen zlatom koje je bespravno dobiveno od drevnih neeuropskih plemićkih obitelji. Ove obitelji su tražile svoje zlato nazad, a upravo nemogućnost vraćanja ovog zlata je dovela do bankrota korporativne vlade 17. travnja.

Europski plemići su se dogovorili sa svojim istočnim kolegama i upravo zato su Engleska, Francuska, Njemačka, Italija, Švicarska itd. ignorirale negodovanje SAD zbog pridruživanja novoj kineskoj Azijskoj banci za infrastrukturna ulaganja.

S obzirom na navedeno, jasno je zašto u SAD dolazi do raznih radikalnih aktivnosti kao što je premještanje zapovjedništva NORAD-a na planinu Cheyenne zbog mogućeg “napada elektromagnetskim pulsom”.

Također su pokrenute spekulacije oko zatvaranja niza Walmart-ovih prodavaonica u SAD koje se nalaze blizu vojnih baza SAD.

Izvori CIA-e navode da se ispod ovih prodavaonica grade podzemni bunkeri u koje će se elita sakriti. Međutim, izvor iz Pentagona kaže da će se Walmart centri pripremati da postanu distribucijski centri za hranu i druge esencijalne namirnice kada dođe do resetiranja bankarskog sustava. Vrijeme će dati pravi odgovor.

Tu je i premještanje Federalnih rezervi iz New Yorka u Chicago. Očito je da nije u pitanju neka obična financijska kriza.

Ipak, nemojte se plašiti, neće biti smaka svijeta. Za 99,99% ljudi ovo će biti vrijeme velikog oslobođenja od dužničkog ropstva i kredita u švicarcima i eurima.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(abovetopsecret.com,webtribune,youtube.com/uredio i preveo:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=20751"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, NOVAC · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,