Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ALARMANTNO, POČELO UBIJANJE? Ubijen Mišakov gost koji je govorio o masovnoj manipulaciji čovječanstva!

ALARMANTNO, POČELO UBIJANJE? Ubijen Mišakov gost koji je govorio o masovnoj manipulaciji čovječanstva!

misak-sasa-markovicPadaju glave zbog istine? Otvoreno govorio o eliti koja vlada i manipulira! Sada je ubijen!

Kako prenose regionalni mediji, Saša Marković u petak je ubijen u automobilu dok se vozio prema obiteljskoj kući u Budvi, a kako se neslužbeno doznaje ubio ga je napadač iz obližnje šume s tri metka.

Službeni detalji ubojstva još uvijek nisu poznati, no zapravo je samo po sebi jasno zašto je ovaj čovjek ubijen. Imperije i elite koje je prozivao očito uzvraćaju udarac, a stradavaju oni koji djeluju otvoreno i s istinom.

Ono što se predstavlja kao liberalno-demokratska filozofija ispod plašta skriva neoimperijalizam i, kako je to autor Saša Marković sročio, dugoročne lance ropstva kao posljedicu liberalnog modela kapitalizma.

Riječ je o crnogorskom politologu, povjesničaru i magistru diplomacije te bivšem političaru Saši Markoviću koji je svoje djelo naslovio ‘Manifest protiv imperija – prilog povijesti američkog neoimperijalizma’.

U njoj se bavio svjetskom politikom 20. stoljeća i ulogom angloameričke elite u njoj koja, pod krinkom humanih i demokratskih vrijednosti, svijetu nameće masovnu medijsku manipulaciju, financijsku alkemiju globalnog dosega, sankcije i neprestane ratove.

Sudjelovao je i u emisiji Krešimira Mišaka “Na rubu znanosti” i kako mnogi vjeruju to je jedan od najboljih gostiju koje je Krešimir Mišak u svom dugogodišnjem radu “raskrinkavanja laži” ugostio. Pogledajte emisiju Krešimira Mišaka i saznajte ono što se očito ne smije znati.
 
Saša Marković, Na rubu znanosti, Manifest protiv imperije

 

 
(dnevno.hr,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,