Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » Resetiranje u tijeku, onda dolazi oluja i sasvim novi svjetski poredak

Resetiranje u tijeku, onda dolazi oluja i sasvim novi svjetski poredak

putin-zlato-dolarBliži se resetiranje svjetskog financijskog tržišta bez presedana, a ako ste obraćali pozornost, znaci vam sigurno nisu promakli

Zapravo, mega-investicijski fondovi, vlasti i središnje banke tajno kupuju i čuvaju fizičko zlato, iščekujući događaj nakon kojeg će dolar postati bezvrijedan i nakon kojeg će se pojaviti nova svjetska valuta.

Međutim, prije nego što može doći do resetiranja, strani vjerovnici se prvo moraju riješiti svog duga u dolarima, a upravo to se i događa, čemu svjedoči nedavni rast dolara.

Kada se to završi, uslijediti će kolaps dolara, stoga se moramo pripremiti za potpuno financijsko, ekonomsko i monetarno prestrojavanje.

Najsigurniji znak da dolazi do resetiranja financija jest taj što središnje banke kupuju zlato, umjesto da ga prodaju kao što su to do sada radile. One sigurno znaju nešto što javnost ne zna čim prikupljaju ovaj plemeniti metal.

Vrlo je moguće da će se pojaviti jedna sasvim nova valuta koja ne mora obavezno biti podržana zlatom, već se može iskoristiti i SDR (Specijalna prava izvlačenja) mehanizam.

Kada dođe do resetiranja, zlato će nekontrolirano rasti, dok će dolar recipročno opadati.


Pošto se cijena zlata suzbija kako bi se vladama i središnjim bankama omogućilo da do njega jeftino dolaze, smatra se da je sada najbolje ulagati u rudarsku industriju i kupovati rudnike širom svijeta.

Dok zapadni mainstream mediji uvjeravaju javnost da je rast dolara dokaz gospodarskog oporavka, jasno je da se događa upravo suprotno.

Razlog porasta jeste masovno rješavanje američkih dugova, pošto privatni investitori i vlasti diljem svijeta znaju da se dolaru bliži kraj. Za masovno konvertiranje američkih dugova u lokalne, potrebna je velika potražnja za dolarom.

Kada se svijet riješi američkog dolara, on će doživjeti kolaps i to će biti početak resetiranja.

Iako se sve poprilično zataškava, mnogi utjecajni igrači znaju točno što se događa i čine sve kako bi uspjeli preživjeti nadolazeće financijsko resetiranje:

Ako je vjerovati znakovima, nedavni porast dolara će biti kratkog vijeka. Kada se vlade i središnje banke riješe dolara, oslobodit će se ekonomska, financijska i monetarna oluja koja će utjecati na svjetski poredak.

Teško je predvidjeti posljedice, ali s obzirom na to da izvjesni entiteti kupuju zlato kao da im život ovisi o tome, lako možemo očekivati ​​cijenu od 175 dolara po gramu zlata.
 
(webtribune.rs/uredio i preveo:nsp)

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , , , ,