Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » PREPPERS, SVIJET U RATU » ANALITIČARI PREDVIĐAJU: Ostalo je još samo 60-90 dana prije nego što nastane kaos na planetu! Da li ste spremni?

ANALITIČARI PREDVIĐAJU: Ostalo je još samo 60-90 dana prije nego što nastane kaos na planetu! Da li ste spremni?

kolaps-katastrofaDr Walker Todd, bivši konzultant u Federalnim rezervama, smatra da američka ekonomija ima još oko 60-90 dana života pošto je dolar na rubu kolapsa

Da je ovo predviđanje došlo od nekog drugog, ono bi se moglo zanemariti, ali u pitanju je dr. Todd koji je 20 godina radio kao ekonomski konzultant u Federalnim rezervama u New Yorku i Clevelandu i čije se mišljenje mora uzeti za ozbiljno.

Predviđanja dr. Todda se u potpunosti slažu s dosadašnjim predviđanjima drugih izvora. Nema sumnje da će događaj pod “lažnom zastavom” biti iskorišten kao izgovor da se uvede vojna uprava. Vojna uprava će zatim omogućiti konfisciranje oružja. Konfisciranje oružja će spriječiti Amerikance da svrgnu državu.

Miniserija “Amerika” na TV ekranima

Mnogi su brzo istaknuli da miniserija Amerika oslikava preuzimanje ove države bez prolijevanja krvi od strane Sovjetskog saveza. Kako sovjeti tamo navode: “Prevrat je upalio zato što ste izgubili državu prije nego što smo mi došli”. Nije isključeno da će tako biti i u pravoj budućnosti.

Kroz seriju izvršnih odredbi, predsjednik Obama je obespravio moć Kongresa. Slično je učinjeno i u miniseriji Amerika.

Senatorica Lindsey Graham poziva na vojnu diktaturu jer predviđa nekakve zloslutne događaje u bližoj budućnosti.

Crvena zora

Hajde da se prisjetimo nekih dokaza od prošle godine poput onih kada je kolona UN vozila uočena kako prenosi nešto na neko nepoznato mjesto. Potpuno je logično da se ova vozila čuvaju za nešto u budućnosti, kao što je recimo scenarij u stilu filma Crvena zora (Red Dawn).

Što se može očekivati ​​u budućnosti?

Amerika će biti oborena na jedan od sljedećih načina:
1) Lažna zastava kao rezultat ekonomskog kolapsa i uništenja dolara,
2) Provedba vojne uprave, možda uz korištenje strane vojske,
3) Potpuni konflikt

Postoje jasni ekonomski, politički i vojni razlozi zašto Rusi žele okupirati Aljasku. Prema različitim izvorima, ruska vojska se pojavila u nekoliko manjih gradova s ​​ruskom manjinom u Aljasci.

U te gradove spadaju gradovi Kečikan, Sitka i Vasila. Također se navodi da su na obali uočene ruske podmornice, te da ruska vozila i vojska već cirkuliraju na Aljasci.

Ovo nije jedino mjesto u Americi gdje je prisutna ruska vojska. Ruski komandosi prolaze i kroz “obuku” u Fort Carsonu, Colorado Springs.

Prema višestrukim izvorima, Rusi su mobilizirali bar dvije divizije za istočni Arktik, nedaleko od Aljaske.

Mnogi Rusi na Aljasci su prerušeni u civile i stanuju u nekoliko zatvorenih vojnih baza na Aljasci ili u napuštenim motelima.

Dalje, nije tajna da neke od ovih snaga surađuju sa DHS (ministarstvom sigurnosti) po pitanju vježbanja otmica utjecajnih političara koji nemaju namjeru surađivati ​​(kao u miniseriji “Amerika”).

Dodatna dokumentacija

Nekoliko je puta spomenuto koliko su Rusiji važni otoci kojoj je Obama poklonio. Dvije od njih sedam su idealna za lansiranje napada na Aljasku. Ostalih pet služe za blokiranje pristupa Američkoj mornarici u i oko Arktika.

Ribari s Aljaske navode da je ruska vojska okupirala jedno od sedam otoka.

Nedavno se na internetu pojavila glasina da je Putin nestao, a jučer su naveli da je umro. Kredibilniji izvori tvrde da se Putin povukao u svoj nuklearni bunker u planini Ural. Ono što ne znamo je da li on samo provodi vježbu ili se sprema nešto stvarno opasno.

Bivši dezerteri Sovjetskog saveza su upozorili SAD

Anatolij Golicin je dezerter KGB-a koji je pobjegao u SAD kako bi upozorio Amerikance o planu Rusije da napadne SAD. Golicin se smatra jednim od prvih koji su otkrili da Rusija planira tako nešto.

Prema riječima Golicina, nakon što se SAD ukloni kao strateška prijetnja, dugoročni plan Rusije jeste povratak Lenjinovog cilja kolektivističkog modela nacija kao korak ka globalnoj vladavini.

Kako bi ispunila svoj cilj, Rusija se mora ujediniti s Kinom i napasti SAD, kako izvana tako i iznutra, navodi Golicin.

Je li dr Todd u pravu? Da li je ostalo još samo 60-90 dana prije nego što nastane kaos? Da li ste spremni? Tko vjeruje neka vjeruje i neka bude spreman, a ostali neka čitaju horoskop.
 
Tko je to Prepper?
 
 
(webtribune,youtube.com/uredio i preveo: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=20327"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: PREPPERS, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , ,