Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » MRZITELJI NECIJEPLJENIH: Raspirivanje straha od ospica u mainstream medijima dosegnulo apsurdnu razinu

MRZITELJI NECIJEPLJENIH: Raspirivanje straha od ospica u mainstream medijima dosegnulo apsurdnu razinu

ospice-vodene-koziceKorporativni medijski stroj je stvarno pokazao svoje prave (zlonamjerne) boje s najnovijim delirijumom izbijanje mikro-epidemije ospica, otvoreno najavljujući svijetu da mrzi osobnu slobodu i individualni izbor, a želi ništa više da državne vlasti za početak krenu sa zaokruživanjem broja i kažnjavanjem onih koji su se odlučili ne cijepiti, kao da su teroristi

Naslovi drekavaca su prepuni poziva na procesuiranje “anti-cjepljenika”, bacanje istih u zatvor, oduzimati im djecu, a drugi građani moraju kroz drakonske poteze izražavati ljutnju, bijes i mržnju prema disidentima službenih rasporeda cijepljenja.

Sljedeći citati su izvučeni iz redovnih medijskih izvora (koje nećemo identificiraju ovdje, možete pretraživati ​ako želite saznati koji su to) predstavljaju samo nekoliko primjera jezive kampanje:

“Cjepiva funkcioniraju samo kao zaštita ako ih gotovo svatko koristi”, tvrdi jedan medij koji je pro-cijepljenja.

“Svakako trebamo Vladu da se ovo pitanje ponovo razmotri”, sugerira drugi medij, pozivajući na više centraliziranu kontrolu nad ljudskim osobnim medicinskim izborom.

“Roditelji koji ne cijepe svoju djecu trebali bi ići u zatvor”, navodi još jedan poremećeni veliki izvor vijesti.

“Cijepljenje se treba vratiti na status kao obvezno”, sugerira drugi.

I dalje i dalje ide propagandni “blic” s jednim nedvosmislenim ciljem na umu: demonizirati svakog tko misli za sebe i provodi neovisna istraživanja o cjepivima, osim sustava. Takvi pojedinci se moraju prikazati s prezirom u medijima gospodara, koji i dalje širie laži o cjepivima da pružaju nenadmašnu zaštitu uz minimalan rizik.

Nema drugog gledištima o cjepivima, čak niti od liječnika, koji bi se priznali kao valjani

Nedostatak informacija iz sfere nacionalnog razgovora o cjepivima i bilo kakvih stavova koji odudaraju od službene priče, koja eskalira zbog medijske histerije – pogonjena strahom preko ospica. Novinari, kolumnisti, liječnici, znanstvenici i drugi, koji se slažu s mitom da su cjepiva sigurna i učinkovita – su jedini koji daju pravo glasa.

Hrabri otpadnici u Americi poput kardiologa dr Jack Wolfsona, istaknutog skeptika cijepljenja, upravo sada doživljavaju bijes medija za svoje nepopularno, ali točno, gledište o cjepivima. Dr. Wolfson priznaje da ubrizgavanje kemikalija u dječja tijela ne pomaže u izbjegavanju bolesti, nego postaje osjetljivije na bolesti.

U Hrvatskoj možemo spomenuti dr. Lidiju Gajski i dr. Srećka Sladoljeva koji su postali ikone pokreta necijepljenja. Na njih se obrušavaju mediji i ostali zaglupljeni građani koji imaju svoju teoriju o cijepljenju.

Nagrađuju se svi “ljudi-ovce” koji slijepo prihvaćaju ono čime ih mediji služe i što se odnosi na izbijanje epidemije ospica, a to je da su – krivi svi necijepljeni ljudi! – Dr. Wolfson kaže da nedostatak kritičkog mišljenja i poštenog upita o povijest cjepiva, uključujući i koje sastojke sadrži cjepivo, je ono što je doista odgovorno za izazivanje pojave bolesti.

“Budi ljut na sebe jer ne otvaraš svoje oči na manipulacije i ispiranje mozga koje su preuzele tvoj mozak”, napisao je dr. Wolfsonu u emailu mrzitelj necjepljenih ljudi, kojeg je citirao u nedavnom intervjuu na NBC Phoenix.

“Vi NIKADA niste pitali liječnika bilo kakva pitanja. Vi NIKADA niste pitali što se nalazi u cjepivima. Vi NIKADA niste naučili o tim benignim infekcijama”, dodao je on, ocrtavajući mnoge stvari prihvaćene u našem društvu kao normalne, a koje su prijetnja javnom zdravlju poput: prehrambene industrije, restorani brze hrane, farmaceutskih tvrtki i zatvorenih umova liječnika koji su uvršteni među njima.

Istina je u tome da su ospice u djetinjstvu vrlo mala prijetnja za ikoga, pogotovo kada dijete dobiva pravilnu prehranu. Infekcija blagim ospicama, vodenim kozicama u djetinjstvu, bitno je za uspostavljanje cjeloživotnog imuniteta na bolesti, nešto što nam cjepivo protiv ospica ne samo da se ne može dati, već spriječiti da se ikada više pojavi.

Što ako je epidemiju ospica, u Hrvatskoj uzrokovalo cjepivo?
 
(preveo:mr.Alfred Bošković,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,