Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » MEDICINSKA POLICIJSKA DRŽAVA: Osnovni pojmovi u rječniku medicinskog zlostavljanja

MEDICINSKA POLICIJSKA DRŽAVA: Osnovni pojmovi u rječniku medicinskog zlostavljanja

medicinski-izbor-fasizamNevjerojatno, ali američki predsjednički kandidati iz Demokratske stranke otvoreno sugeriraju da bi svi roditelji diljem Amerike trebali biti uhićeni i optuženi za zločine ako ne dopuste da se njihova djeca cijepe sa otrovnim kemikalijama kao što su živa, aluminij, MSG i formaldehid (svi kao poznati neurotoksini koji se nalaze u cjepivima)

Najjači republikanski kandidati, s druge strane, ispravno ističu da Amerika nije diktatura i da građani još uvijek imaju pravo na medicinski izbor. Rand Paul, posebice, i dalje pravilno podržava medicinski izbor iako on i dalje zastupa cjepiva u načelu.

Začuđujuće je da je čak i pitanje o tome hoće li građani Amerike posjedovati svoja tijela. Javnozdravstvene kontradikcije iz Washingtonu su dosegli razinu ludila koje nitko nije mogao zamisliti, i to samo godinu dana. Na primjer, Bijela kuća i CDC i inzistiraju na tome da liječnici i medicinske sestre koje su izravno bile izloženi virusu ebole, ne bi trebali biti u karanteni. No, posve zdrava djeca koja nemaju simptome bilo koje bolesti, moraju biti u karanteni, ako nikada nisu bila cijepljena.

U ono bizarnom svijetu trebaju li zdrava djeca biti u karanteni, a medicinske sestre izložene ebole ne trebaju? Čudan svijet znanosti voodoo cjepiva je to, naravno.

“Voodoo znanost o cjepivima” je samo jedan od mnogih novih izraza koje ćete morati znati kako razgovor dobio smisao. Evo još nekoliko značajnih pojmova u rječniku nove medicine:

Osnovni pojmovi medicinske policijske države

Medicinska Otmica – Kad bolnice otimaju djecu za profit dajući dijagnozu koja zahtijeva skupi tijek liječenja. Ako roditelji pitaju za drugo medicinsko mišljenje ili odbiju primiti preporučeno liječenje, liječnici zovu provedbu zakona i roditeljima se oduzima skrbništvo nad djetetom, te im se prijeti uhićenjem ako ometaju provedbu medicinskog plana. Povećanje učestalosti liječničkih otmica u Americi se navodi na web stranici www.MedicalKidnap.com

Zakon Šutnje – kada bolnice otimaju djecu za profit, lokalni sudovi se često koriste kroz izdavanje naloga za šutnju koji pokušavaju spriječiti roditelje da razgovaraju s novinarima. Tu se postiže cilj spriječavanja da javnost sluša istinu o medicinskim otmicama.

Potresni Dječji Sindrom – dijagnoza se često dodjeljuje djetetu koje je oštećeno cjepivima. Budući da se medicinski establišment nikada ne može kriviti za štetinost cjepiva, sve štete koje uzrokuju cjepiva moraju se prenijeti na roditelje. Izraz “Potresni Dječji Sindrom” se često poziva, ​da bi ​proveo i ostvario upravo to. Znači, roditelji se moraju okriviti na kraju za sve, iako je dijete oboljelo od strane unesenog cjepiva.

Nasilje Cjepljenja – Odnosi se na biološko nasilje nad djecom od strane proizvođača cjepiva, koji su u više navrata bili uhvaćeni u počinjenju znanstvene prijevare, lažiranja rezultata cjepiva, eksperimentiranja cjepiva na djeci u zemljama trećeg svijeta i još mnogo toga.

Medicinsko Zlostavljanje – termin koji se koristi od strane liječnika kako bi ušutkali roditelje koji postavljaju previše medicinskih pitanja poput: “Da li cjepiva protiv gripe još uvijek sadrže živu?” (Da, oni čine). Pod medicinskom policijskom državom u Americi danas, liječnici su postali netolerantni medicinski izvršitelji koji prozivaju roditelje da mogu biti uhićeni, a njihova djeca zarobljena od strane državnih vlasti. Sama zazivanje “medicinskog zlostavljanja” je sve što je potrebno, čak i ako je u potpunosti izmišljeo. Pod medicinskom policijskom državom, roditelji su dužni POKORAVATI SE (OBEY), a ne postavljati pitanja.

Medicinski Fašizam – sustav medicine u kojem dominiraju tajni dogovori između korporacije i države. Ogledalo političkog fašizma koji provodi spajanje korporacija i država u svrhu vršenja totalitarne kontrolu nad stanovništvom. Medicinski Fašizam je danas de facto stanje medicine u Americi, danas. Prema medicinskom fašizmu, medicinski otmica se oprašta i dopušta se od strane države, Vlade i korporativno-financiranih trolova – “znanstvenika” korumpiranih industrija.

Kemijsko Zlostavljanje Djece – opisuje realnost zlostavljanja djece od strane medicinske i farmaceutske industrije, koji vide djecu kako profitne centre radije nego svjesna pojedinačna bića. Velika Pharma iskorištava djecu za profit kroz psihijatrijske lijekove i masovne lijekove za djecu kroz kemikalije koje mijenjaju mozak koje se nalaze u njima. Industrija cjepiva ima profit od objavljivanja da cjepiva ne štite od izbijanja bolesti (u zadnje vrijeme su priznali da cjepiva ne djeluju), onda okrivljuju izbijanje epidemije zbog nedostatka cjepiva.

Voodoo Znanost Cijepljenja – opisuje deluziju grupnog razmišljanja na kojima se temelji suvremena propaganda cijepljenja. Kod Voodoo Znanosti Cijepljenja, svi dokazi da cjepiva ne djeluju ili bi mogla uzrokovati štetu, automatski su cenzurirana. Svi zviždači unutar industrije cjepiva (ili čak CDC), koji pokušavaju izaći u javnost sa znanstvenim prijevarama, su ušutkani i zastrašivani. Sva cjepiva, po defaultu, navodno su “sigurna i učinkovita”, čak i kada su njihove deklaracijske liste jasno često kažu da nisu napravljene nikakva klinička ispitivanja.

Karantena – taktika korištena od strane vlade da bi izolirala “nepoželjne” iz društva, bez obzira na to nose li oni nekakvu zaraznu bolest. Američka vlada sada kaže da medicinske sestre koje su izravno izložene pacijentima oboljelima od ebole u Africi nikada ne bi trebale biti u karanteni, ali djeca koja su zdrava, ali ne cijepljena, bi uvijek trebala biti u karanteni. Vlada, drugim riječima smatra da je zdravo dijete koje nije cijepljeno je više nego opasno za medicinsku sestru koja nosi ebolu.

Medicinski Nišan – Izraz je skovan na NaturalNews.com, a opisuje stvarni temelj medicinske policijske države: oružje u ​​lice dok vlada traži tvoju usklađenost i pokornost. Kad medicina mora prisiljavati populaciju preko nišana, onda postaje sprdnja samog prvog medicinskog zakona koji stoji: “Prvo, ne nauditi nikome”. Svaki sustav medicine koji mora koristiti oružane vladine agente kako bi se postigla usklađenost i pokora, nema sustav medicine uopće … to je brutalna tiranija koja se provodi pod lažnom parolom “javnog zdravlja”.

Slobodni Izbor – pojam koji je prihvaćen od strane pristaša prava na pobačaj za žene, dok se istovremeno suprotnostavlja istim onim ljudima, kada je riječ o medicinskom izboru za djecu. Gotovo svi politički demokrati u Americi trenutačno vjerujemo da je ženski izbor da završi život nerođenog djeteta, ali istovremeno se drže kontradiktornog uvjerenja da žene ne trebaju imati uopće izbor o tome hoće li cijepiti svoju djecu sa otrovnom živom i drugim kemikalijama koja se nalaze u cjepivima. “Slobodni Izbor” se selektivno primijenjuje, drugim riječima. Majčin izbor završava kada se dijete rodi, i u tom trenutku država postaje roditelj i stoga diktira sve zdravstvene odluke koje utječu na vaše dijete.

Sigurno i Učinkovito – junk znanost mantra se beskrajno ponavlja u medijima, koja zapravo opisuje cjepiva koja su štetna, imaju nuspojave i često ne funkcioniraju. Cjepiva koja uzrokuju same bolesti tvrde kako sprječavaju – ili otvoreno priznaju da iza njih ne stoje nikakva klinička ispitivanja – samouvjereno su opisana kao “sigurna i učinkovita” – potpunim nedokazanim liječnicima, promotorima lijekova i medijskim glupanima kojima je naređeno da pročitaju tekst o cjepivu sa blesimetra ili će izgubiti svoja radna mjesta. Sve zdravstvene vijesti su u cijelosti su isplanirane za potporu industriji cjepiva, dok se cenzuriraju stvarni događaji u kojima su djece se oštećena od strane cjepiva.

Imunitet Stada – pogrešna teorija koja tvrdi da sva djeca moraju biti cijepljena kako bi bilo koje dijete u određenoj skupini bilo sigurno od bolesti. “Imunitet Stada” ne prepoznaje sljedeću logičnu kontradikciju: Ako cjepiva stvaraju imunitet, onda se cijepljena djeca nemaju uopće čega bojati od necijepljene djece. Nekako, pozivajući se na izraz “Imunitet Stada” mi bi rekli da necijepljena djeca magično izazvaju da cijepljena djeca retroaktivno gube zaštitu koju su im dala cjepiva.

To iracionalno razmišljanje je također dio “Voodoo Znanost Cijepljenja”, gore spomenutog.

Skeptici Cijepljenja – ljudi koji su skeptični u svezi lažnih tvrdnji, lažnih istraživanja, otrovnih sastojaka i iskrivljene propagande industrije cjepiva. Članovi znanstvene zajednice koja dominira zapadnim medijima danas tvrde da su “skeptici”, kada je riječ o homeopatiji ili vitaminima, ali skepticizam nije dopušten kada su u pitanju psihijatrijski lijekovi, cjepiva, statinski lijekovi ili bilo koji lijek koji generira dobit preko industrije raka. Svi konvencionalni “skeptici” su zapravo naivne lude, kada je u pitanju kritičko razmišljanje o cjepivima, psihijatrijskim lijekovima ili kemoterapiji.

Pro-cjepivo – termin koji se koristi za osobu koja slijepo prihvaća “grupno razmišljanje” cjepiva voodoo znanosti; naime, da su sva cjepiva “sigurna i učinkovita”, čak i kada je teško znanost jasno dokazati da ona to nisu.

Drugi važan atribut “pro-cjepivo” osobe je njihovo uvjerenje da su sva cjepiva posve sigurna bez obzira na kemikalije ili teške metale koje sadrže. Živa u ribama je toksična za tijelo, svi to znaju, ali “pro-cjepivo” negiratelji  tvrde da živa koja se ubrizgava u obliku cjepiva – se čarolijom pretvara u “sigurnu živu”.

Nemojte bitI robovi madicinske policijske država, i razmišljajte svojim glavama, te prenosite istinu dalje.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,