Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » MEDICINSKA POLICIJSKA DR┼ŻAVA: Osnovni pojmovi u rje─Źniku medicinskog zlostavljanja

MEDICINSKA POLICIJSKA DR┼ŻAVA: Osnovni pojmovi u rje─Źniku medicinskog zlostavljanja

medicinski-izbor-fasizamNevjerojatno, ali ameri─Źki predsjedni─Źki kandidati iz Demokratske stranke otvoreno sugeriraju da bi svi roditelji diljem Amerike trebali biti uhi─çeni i optu┼żeni za zlo─Źine ako ne dopuste da se njihova djeca cijepe sa otrovnim kemikalijama kao ┼íto su ┼żiva, aluminij, MSG i formaldehid (svi kao poznati neurotoksini koji se nalaze u cjepivima)

Najja─Źi republikanski kandidati, s druge strane, ispravno isti─Źu da Amerika nije diktatura i da gra─Ĺani jo┼í uvijek imaju pravo na medicinski izbor. Rand Paul, posebice, i dalje pravilno podr┼żava medicinski izbor iako on i dalje zastupa cjepiva u na─Źelu.

Za─Źu─Ĺuju─çe je da je ─Źak i pitanje o tome ho─çe li gra─Ĺani Amerike posjedovati svoja tijela. Javnozdravstvene kontradikcije iz Washingtonu su dosegli razinu ludila koje nitko nije mogao zamisliti, i to samo godinu dana. Na primjer, Bijela ku─ça i CDC i inzistiraju na tome da lije─Źnici i medicinske sestre koje su izravno bile izlo┼żeni virusu ebole, ne bi trebali biti u karanteni. No, posve zdrava djeca koja nemaju simptome bilo koje bolesti, moraju biti u karanteni, ako nikada nisu bila cijepljena.

U ono bizarnom svijetu trebaju li zdrava djeca biti u karanteni, a medicinske sestre izlo┼żene ebole ne trebaju? ─îudan svijet znanosti voodoo cjepiva je to, naravno.

“Voodoo znanost o cjepivima” je samo jedan od mnogih novih izraza koje ─çete morati znati kako razgovor dobio smisao. Evo jo┼í nekoliko zna─Źajnih pojmova u rje─Źniku nove medicine:

Osnovni pojmovi medicinske policijske dr┼żave

Medicinska Otmica – Kad bolnice otimaju djecu za profit daju─çi dijagnozu koja zahtijeva skupi tijek lije─Źenja. Ako roditelji pitaju za drugo medicinsko mi┼íljenje ili odbiju primiti preporu─Źeno lije─Źenje, lije─Źnici zovu provedbu zakona i roditeljima se oduzima skrbni┼ítvo nad djetetom, te im se prijeti uhi─çenjem ako ometaju provedbu medicinskog plana. Pove─çanje u─Źestalosti lije─Źni─Źkih otmica u Americi se navodi na web stranici www.MedicalKidnap.com

Zakon ┼áutnje – kada bolnice otimaju djecu za profit, lokalni sudovi se ─Źesto koriste kroz izdavanje naloga za ┼íutnju koji poku┼íavaju sprije─Źiti roditelje da razgovaraju s novinarima. Tu se posti┼że cilj sprije─Źavanja da javnost slu┼ía istinu o medicinskim otmicama.

Potresni Dje─Źji Sindrom – dijagnoza se ─Źesto dodjeljuje djetetu koje je o┼íte─çeno cjepivima. Budu─çi da se medicinski establi┼íment nikada ne mo┼że kriviti za ┼ítetinost cjepiva, sve ┼ítete koje uzrokuju cjepiva moraju se prenijeti na roditelje. Izraz “Potresni Dje─Źji Sindrom” se ─Źesto poziva, ÔÇőda bi ÔÇőproveo i ostvario upravo to. Zna─Źi, roditelji se moraju okriviti na kraju za sve, iako je dijete oboljelo od strane unesenog cjepiva.

Nasilje Cjepljenja – Odnosi se na biolo┼íko nasilje nad djecom od strane proizvo─Ĺa─Źa cjepiva, koji su u vi┼íe navrata bili uhva─çeni u po─Źinjenju znanstvene prijevare, la┼żiranja rezultata cjepiva, eksperimentiranja cjepiva na djeci u zemljama tre─çeg svijeta i jo┼í mnogo toga.

Medicinsko Zlostavljanje – termin koji se koristi od strane lije─Źnika kako bi u┼íutkali roditelje koji postavljaju previ┼íe medicinskih pitanja poput: “Da li cjepiva protiv gripe jo┼í uvijek sadr┼że ┼żivu?” (Da, oni ─Źine). Pod medicinskom policijskom dr┼żavom u Americi danas, lije─Źnici su postali netolerantni medicinski izvr┼íitelji koji prozivaju roditelje da mogu biti uhi─çeni, a njihova djeca zarobljena od strane dr┼żavnih vlasti. Sama zazivanje “medicinskog zlostavljanja” je sve ┼íto je potrebno, ─Źak i ako je u potpunosti izmi┼íljeo. Pod medicinskom policijskom dr┼żavom, roditelji su du┼żni POKORAVATI SE (OBEY), a ne postavljati pitanja.

Medicinski Fa┼íizam – sustav medicine u kojem dominiraju tajni dogovori izme─Ĺu korporacije i dr┼żave. Ogledalo politi─Źkog fa┼íizma koji provodi spajanje korporacija i dr┼żava u svrhu vr┼íenja totalitarne kontrolu nad stanovni┼ítvom. Medicinski Fa┼íizam je danas de facto stanje medicine u Americi, danas. Prema medicinskom fa┼íizmu, medicinski otmica se opra┼íta i dopu┼íta se od strane dr┼żave, Vlade i korporativno-financiranih trolova – “znanstvenika” korumpiranih industrija.

Kemijsko Zlostavljanje Djece – opisuje realnost zlostavljanja djece od strane medicinske i farmaceutske industrije, koji vide djecu kako profitne centre radije nego svjesna pojedina─Źna bi─ça. Velika Pharma iskori┼ítava djecu za profit kroz psihijatrijske lijekove i masovne lijekove za djecu kroz kemikalije koje mijenjaju mozak koje se nalaze u njima. Industrija cjepiva ima profit od objavljivanja da cjepiva ne ┼ítite od izbijanja bolesti (u zadnje vrijeme su priznali da cjepiva ne djeluju), onda okrivljuju izbijanje epidemije zbog nedostatka cjepiva.

Voodoo Znanost Cijepljenja – opisuje deluziju grupnog razmi┼íljanja na kojima se temelji suvremena propaganda cijepljenja. Kod Voodoo Znanosti Cijepljenja, svi dokazi da cjepiva ne djeluju ili bi mogla uzrokovati ┼ítetu, automatski su cenzurirana. Svi zvi┼żda─Źi unutar industrije cjepiva (ili ─Źak CDC), koji poku┼íavaju iza─çi u javnost sa znanstvenim prijevarama, su u┼íutkani i zastra┼íivani. Sva cjepiva, po defaultu, navodno su “sigurna i u─Źinkovita”, ─Źak i kada su njihove deklaracijske liste jasno ─Źesto ka┼żu da nisu napravljene nikakva klini─Źka ispitivanja.

Karantena – taktika kori┼ítena od strane vlade da bi izolirala “nepo┼żeljne” iz dru┼ítva, bez obzira na to nose li oni nekakvu zaraznu bolest. Ameri─Źka vlada sada ka┼że da medicinske sestre koje su izravno izlo┼żene pacijentima oboljelima od ebole u Africi nikada ne bi trebale biti u karanteni, ali djeca koja su zdrava, ali ne cijepljena, bi uvijek trebala biti u karanteni. Vlada, drugim rije─Źima smatra da je zdravo dijete koje nije cijepljeno je vi┼íe nego opasno za medicinsku sestru koja nosi ebolu.

Medicinski Ni┼ían – Izraz je skovan na NaturalNews.com, a opisuje stvarni temelj medicinske policijske dr┼żave: oru┼żje u ÔÇőÔÇőlice dok vlada tra┼żi tvoju uskla─Ĺenost i pokornost. Kad medicina mora prisiljavati populaciju preko ni┼íana, onda postaje sprdnja samog prvog medicinskog zakona koji stoji: “Prvo, ne nauditi nikome”. Svaki sustav medicine koji mora koristiti oru┼żane vladine agente kako bi se postigla uskla─Ĺenost i pokora, nema sustav medicine uop─çe … to je brutalna tiranija koja se provodi pod la┼żnom parolom “javnog zdravlja”.

Slobodni Izbor – pojam koji je prihva─çen od strane prista┼ía prava na poba─Źaj za ┼żene, dok se istovremeno suprotnostavlja istim onim ljudima, kada je rije─Ź o medicinskom izboru za djecu. Gotovo svi politi─Źki demokrati u Americi trenuta─Źno vjerujemo da je ┼żenski izbor da zavr┼íi ┼żivot nero─Ĺenog djeteta, ali istovremeno se dr┼że kontradiktornog uvjerenja da ┼żene ne trebaju imati uop─çe izbor o tome ho─çe li cijepiti svoju djecu sa otrovnom ┼żivom i drugim kemikalijama koja se nalaze u cjepivima. “Slobodni Izbor” se selektivno primijenjuje, drugim rije─Źima. Maj─Źin izbor zavr┼íava kada se dijete rodi, i u tom trenutku dr┼żava postaje roditelj i stoga diktira sve zdravstvene odluke koje utje─Źu na va┼íe dijete.

Sigurno i U─Źinkovito – junk znanost mantra se beskrajno ponavlja u medijima, koja zapravo opisuje cjepiva koja su ┼ítetna, imaju nuspojave i ─Źesto ne funkcioniraju. Cjepiva koja uzrokuju same bolesti tvrde kako sprje─Źavaju – ili otvoreno priznaju da iza njih ne stoje nikakva klini─Źka ispitivanja – samouvjereno su opisana kao “sigurna i u─Źinkovita” – potpunim nedokazanim lije─Źnicima, promotorima lijekova i medijskim glupanima kojima je nare─Ĺeno da pro─Źitaju tekst o cjepivu sa blesimetra ili ─çe izgubiti svoja radna mjesta. Sve zdravstvene vijesti su u cijelosti su isplanirane za potporu industriji cjepiva, dok se cenzuriraju stvarni doga─Ĺaji u kojima su djece se o┼íte─çena od strane cjepiva.

Imunitet Stada – pogre┼ína teorija koja tvrdi da sva djeca moraju biti cijepljena kako bi bilo koje dijete u odre─Ĺenoj skupini bilo sigurno od bolesti. “Imunitet Stada” ne prepoznaje sljede─çu logi─Źnu kontradikciju: Ako cjepiva stvaraju imunitet, onda se cijepljena djeca nemaju uop─çe ─Źega bojati od necijepljene djece. Nekako, pozivaju─çi se na izraz “Imunitet Stada” mi bi rekli da necijepljena djeca magi─Źno izazvaju da cijepljena djeca retroaktivno gube za┼ítitu koju su im dala cjepiva.

To iracionalno razmi┼íljanje je tako─Ĺer dio “Voodoo Znanost Cijepljenja”, gore spomenutog.

Skeptici Cijepljenja – ljudi koji su skepti─Źni u svezi la┼żnih tvrdnji, la┼żnih istra┼żivanja, otrovnih sastojaka i iskrivljene propagande industrije cjepiva. ─îlanovi znanstvene zajednice koja dominira zapadnim medijima danas tvrde da su “skeptici”, kada je rije─Ź o homeopatiji ili vitaminima, ali skepticizam nije dopu┼íten kada su u pitanju psihijatrijski lijekovi, cjepiva, statinski lijekovi ili bilo koji lijek koji generira dobit preko industrije raka. Svi konvencionalni “skeptici” su zapravo naivne lude, kada je u pitanju kriti─Źko razmi┼íljanje o cjepivima, psihijatrijskim lijekovima ili kemoterapiji.

Pro-cjepivo – termin koji se koristi za osobu koja slijepo prihva─ça “grupno razmi┼íljanje” cjepiva voodoo znanosti; naime, da su sva cjepiva “sigurna i u─Źinkovita”, ─Źak i kada je te┼íko znanost jasno dokazati da ona to nisu.

Drugi va┼żan atribut “pro-cjepivo” osobe je njihovo uvjerenje da su sva cjepiva posve sigurna bez obzira na kemikalije ili te┼íke metale koje sadr┼że. ┼Żiva u ribama je toksi─Źna za tijelo, svi to znaju, ali “pro-cjepivo” negiratelji┬á tvrde da ┼żiva koja se ubrizgava u obliku cjepiva – se ─Źarolijom pretvara u “sigurnu ┼żivu”.

Nemojte bitI robovi madicinske policijske dr┼żava, i razmi┼íljajte svojim glavama, te prenosite istinu dalje.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

RAZVOJ DRU┼áTVA: Da li smo do┼íli do to─Źke bez povratka?
Kako izgleda mozak na halucinogenim gljivama?

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama