Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Strogo čuvana tajna vojske SAD: Pronađena civilizacija duboko ispod leda Antarktika

Strogo čuvana tajna vojske SAD: Pronađena civilizacija duboko ispod leda Antarktika

antartik-piramideKalifornijska televizijska ekipa, koja se vodi kao nestala od 2002. godine, ostavila je iza sebe snimak i priču o drevnim ruševinama pronađenim ispod leda na Antarktiku

Pored ove ekipe, misiju je provela i Mornarica SAD. Tako navodi arheolog i avanturist Jonathan Gray iz World Education Research Ltd u najnovijim vijestima o arheologiji.

Glasnogovornik tvrtke je rekao da je svojevremeno “Vlada SAD rekla da će spriječiti emitiranje snimke koji su pronašli članovi Mornarice na Antarktiku, a koji otkriva masovno arheološko nalazište 3.200 metara ispod površine leda”.

“Ekipa Atlantis TV koja je napravila snimku se još uvijek vodi kao nestala”, navodi Gray.

Odvjetnici ekipe su svojevremeno rekli da je tvrtki najvažnija sigurnost ekipe, ali da će se usprotiviti bilo kakvim pokušajima da se cenzurira materijal koji očito zanima javnost.

Ledeni kontinent Antarktika ne pripada nijednoj naciji, istaknuli su oni. “SAD ne posjeduje jurisdikciju na tom prostoru”.

“Snimka je u vlasništvu Atlantis TV”, rekao je glasnogovornik tvrtke. “Mi smo ga snimili, što znači da je naš, a kada nam se snimak vrati, namjeravamo ga emitirti. Kraj priče.”

“Dva člana Mornarice koja su pogledala snimak su opisala njegov sadržaj istraživačima Državne znanstvene zaklade (NSF) kada su se vratili u postaju Amundsen-Scott na južnom polu”, navodi Gray.

Oni su rekli da su prikazane spektakularne ruševine i druge stvari u koje nisu smjeli zalaziti, naveo je istraživač NSF.

Dužnosnici Mornaričkih snaga SAD za ispomoć na Antarktiku su negirali priču i bilo kakav snimak koji je snimila nestala Atlantis TV ekipa.
 

 
Izvori iz Mornarice su rekli da su našli snimak u napuštenoj rupi za opskrbu 160 kilometara zapadno od stanice Vostok.

Mnogi smatraju da se na snimci nalazi izgubljeni grad na Antarktiku.

Tim istraživača je tvrdio da je otkrio tri drevne piramide na ledom prekrivenom kontinentu. Točni detalji su nepotpuni, ali tim je objavio tri intrigantne fotografije svog otkrića.

Međunarodni tim se sastojao od istraživača iz SAD i nekoliko europskih država. Dvije od tri ogromne piramidalne strukture su pronađene oko 15 kilometara u unutrašnjosti, dok se treća nalazi nedaleko od obale, jasno vidljiva iz oceana.

Momčad planirao ekspediciju do jedne od piramida, kako bi se utvrdilo da li su u pitanju prirodne ili umjetne građevine. Posljednji zapisi od strane istraživačkog tima su zabilježeni 29. kolovoza 2012. godine.

Istraživač i arheolog Jonathan Gray navodi da se artefakti koji predstavljaju naprednu drevnu tehnologiju obično suzbijaju zato što se ne slažu s trenutnim akademskim vjerovanjima, pri čemu se dokazi uništavaju ili skrivaju.

On navodi da su države poput Perua, Amerike, Izraela, Novog Zelanda, Francuske i Australije sakrile brojne dokaze.

On je kao primjer naveo sljedeća otkrića:

  • Vrsta stakla iz Egipta i Perua koja se može savijati poput plastike
  • Projektori korišteni u egipatskim hramovima sa simulacijom zvuka
  • Artefakti i građevine ostavljeni na Mjesecu (o kojima postoje zapisi)
  • Satelit “Crni Vitez”
  • Drevni podzemni kompleks otkriven u južnoj Kaliforniji u kojem su pronađene karte zvijezda na aluminijskim pločama
  • Mikrotehnologija pronađena u Rusiji i objekti koji su manji od milimetra
  • Mape drevnog svijeta koje prikazuju Antarktik bez leda

Gray je također napomenuo kako se zvanične teorije ne slažu sa radom Zecharia Sitchina, koji tvrdi da je vanzemaljska rasa, Anunaki, posjetila Zemlju, došavši s planeta Nibiru. Sitchinovi prijevodi sumerskog klinastog pisma se ne poklapaju s ustanovljenim razmišljanjem, kaže Gray.

Jonathan Gray je međunarodni istraživač, arheolog i autor koji je proputovao svijet sakupljajući podatke o drevnim misterijama. U proteklih 37 godina, on je obišao mnoga neistražena mjesta, uključujući dijelove prašuma Amazone. On je također predvodio ekspedicije na dnu mora, ali i u udaljenim planinama i pustinjama diljem svijeta.

Jonathan je tijekom svojih istraživanja naišao na razne artefakte, koji ne bi trebali postojati, ako se pridržavamo onoga što su nas naučili u školi. Što je najčudnije, postoji izvjestan globalni predložak za ove artefakte, što ukazuje na drevnu civilizaciju neviđenih razmjera.

U njegovoj knjizi “Tajne mrtvaca”, zabilježeno je više od tisuću dokaza o nevjerojatnim drevnim tehnologijama, uključujući i dostignuća koja nadilaze današnja ostvarenja.

Na primjer, jeste li znali da su Egipćani bušili granit bušilicama koje su se okretale 500 puta brže od modernih bušilica?

Jeste li znali da su Kinezi u putopisima Sjeverne Amerike iz 2200. godine prije nove ere opisali izlazak sunca nad Velikim kanjonom, crne opale i zlato u Nevadi, ali i foke koje su se brčkale u zaljevu San Francisca?

Sve to i još mnogo više se može pročitati u knjizi “Tajne mrtvaca” Jonathana Graya.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 

 
(vestinet,youtube.com/uredio i preveo:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,