Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » BANKARI NAM TELEVIZIJOM ISPIRU MOZAK: Znanstvenik dokazao kako prave kaos u glavi, novac je iza svega!

BANKARI NAM TELEVIZIJOM ISPIRU MOZAK: Znanstvenik dokazao kako prave kaos u glavi, novac je iza svega!

bankari-manipulacija-TVU donjem dijelu mozga smje┼ítene su primitivne mentalne funkcije iz kojih proizlaze na┼íi nagoni. Taj dio mozga nije u mogu─çnosti raditi razliku izme─Ĺu stvarnosti i simulirane stvarnosti koju gledamo na TV

Televizija i radio su pod kontrolom banaka. Kada gledate vijesti vidjet ─çete da se mediji bave isklju─Źivo posljedicama, nikad uzrokom problema. Tako─Ĺer, prostor u njima imaju isklju─Źivo osobe koje ┼ítite interese banaka i ne dovode u pitanje ispravnost trenutnog procesa stvaranja novca.

Eksperimenti koje je radio Herbert Krugman otkrili su da se mo┼żdana aktivnost tijekom gledanja televizije prebacuje s lijeve na desnu polovicu. Lijeva polovica centar je logi─Źkog razmi┼íljanja, ovdje se informacija lomi, razla┼że na dijelove i kriti─Źki analizira. Desna polovica obra─Ĺuje podatke nekriti─Źki, “u komadu”, ┼íto dovodi do emocionalnih umjesto logi─Źkih odgovora.

Prijelaz s lijeve na desnu stranu mozga uzrokuje stvaranje endorfina, prirodnog opijata, zbog toga je mogu─çe postati ovisan o gledanju televizije. Zato ve─çina ljudi se ne mo┼że osloboditi navike gledanja TV. Djeca danas odrastaju gledaju─çi televiziju i do doba adolescencije ta kutija je ve─ç zavladala njihovim umom.

Zaglupljivanje predstavlja jo┼í jedan “pomak” koji se doga─Ĺa kod gledanja televizije. Aktivnosti u vi┼íim dijelovima mozga (mo┼żdana kora) slabe, a aktivnosti u donjem dijelu mozga (limbi─Źki sustav) se pove─çavaju.

U donjem dijelu mozga smje┼ítene su primitivne mentalne funkcije iz kojih proizlaze na┼íi nagoni. Taj dio mozga nije u mogu─çnosti raditi razliku izme─Ĺu stvarnosti i simulirane stvarnosti koju gledamo na TV-u.

Za limbi─Źki sustav ono ┼íto gledamo je stvarno. ─îak i kada smo svjesni toga da je ono ┼íto gledamo “samo film”, podsvjesno toga nismo svjesni. Srce kuca ja─Źe, obuzima nas neizvjesnost, uzbu─Ĺeni smo ili uznemireni, to su samo neke od promjena u na┼íem tijelu prilikom gledanja TV. Na sli─Źan na─Źin, iako znamo da je cilj reklame manipulacija, na podsvjesnoj razini uspijevaju nas uvjeriti da kupimo odre─Ĺeni proizvod ili glasati za odre─Ĺenu stranku.

Limbi─Źki sustav poma┼że nam u opasnim ┼żivotnim situacijama jer iz njega proizlaze na┼íe refleksne (instinktivne) reakcije, ali nas tako─Ĺer ─Źini osjetljivim na manipulaciju. Manipulatori koriste na┼íe emocije kao konce kojima upravljaju nad nama.

Masovni mediji uvijek ┼ítite interese banaka i poku┼íavaju nas dr┼żati u stalnom strahu kako se ne bi otrgnuli njihovoj kontroli. Najva┼żnije od svega, primje─çujete li kako bankari i njihovi politi─Źari stalno ponavljaju uvijek iste la┼żi, koje nakon beskona─Źnog broja ponavljanja postaju istine.

Na taj na─Źin manipulator uz pomo─ç jednostavnog instrumenta, a to je TV, mo┼że hipnotizirati milijune. Teoreti─Źar zavjere David Icke ovim rije─Źima opisao je tu vrstu kontrole:

“Najve─ça vrsta kontrole je kada misli┼í da si slobodan, iako tobom manipuliraju i upravljaju. Jedna vrsta diktature je kada si u zatvoru, kada mo┼że┼í vidjeti re┼íetke i dotakne┼í ih. Druga je kada sjedi┼í u zatvorskoj ─çeliji, ali ne vidi┼í re┼íetke i misli┼í da si slobodan. “

Podsvjesno gledano, kontrola i manipulacija politi─Źkim mi┼íljenjem glavno je oru┼żje masona za preuzimanje vlasti nad dru┼ítvom. Jednom kada kontroliraju politi─Źare i ljude, uloge i politi─Źke strukture mogu biti promijenjene u skladu s njihovim interesom.

Me─Ĺutim, ovladavanje nad tijelom ne zna─Źi nu┼żno i ovladavanje nad umom. Kako bi proveli svoj plan masoni znaju da moraju preuzeti kontrolu nad na┼íim glavama i na taj na─Źin eliminiraju svaku vrstu oporbe njihovoj agendi.

Najve─ça prijetnja njihovom planu, ve─ça od bilo koje vojske, je prijetnja koju predstavlja slobodan um. Kako bi eliminirali ovu prijetnju i postigli svoj cilj masoni su preuzeli sve masovne medije. Te iste medije koriste kao oru┼żje protiv nas. Putem njih postupno preuzimaju vlast nad umovima nas i na┼íe djece.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(kurir-info)

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , , , , , , , , ,