Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » BANKARI NAM TELEVIZIJOM ISPIRU MOZAK: Znanstvenik dokazao kako prave kaos u glavi, novac je iza svega!

BANKARI NAM TELEVIZIJOM ISPIRU MOZAK: Znanstvenik dokazao kako prave kaos u glavi, novac je iza svega!

bankari-manipulacija-TVU donjem dijelu mozga smještene su primitivne mentalne funkcije iz kojih proizlaze naši nagoni. Taj dio mozga nije u mogućnosti raditi razliku između stvarnosti i simulirane stvarnosti koju gledamo na TV

Televizija i radio su pod kontrolom banaka. Kada gledate vijesti vidjet ćete da se mediji bave isključivo posljedicama, nikad uzrokom problema. Također, prostor u njima imaju isključivo osobe koje štite interese banaka i ne dovode u pitanje ispravnost trenutnog procesa stvaranja novca.

Eksperimenti koje je radio Herbert Krugman otkrili su da se moždana aktivnost tijekom gledanja televizije prebacuje s lijeve na desnu polovicu. Lijeva polovica centar je logičkog razmišljanja, ovdje se informacija lomi, razlaže na dijelove i kritički analizira. Desna polovica obrađuje podatke nekritički, “u komadu”, što dovodi do emocionalnih umjesto logičkih odgovora.

Prijelaz s lijeve na desnu stranu mozga uzrokuje stvaranje endorfina, prirodnog opijata, zbog toga je moguće postati ovisan o gledanju televizije. Zato većina ljudi se ne može osloboditi navike gledanja TV. Djeca danas odrastaju gledajući televiziju i do doba adolescencije ta kutija je već zavladala njihovim umom.

Zaglupljivanje predstavlja još jedan “pomak” koji se događa kod gledanja televizije. Aktivnosti u višim dijelovima mozga (moždana kora) slabe, a aktivnosti u donjem dijelu mozga (limbički sustav) se povećavaju.

U donjem dijelu mozga smještene su primitivne mentalne funkcije iz kojih proizlaze naši nagoni. Taj dio mozga nije u mogućnosti raditi razliku između stvarnosti i simulirane stvarnosti koju gledamo na TV-u.

Za limbički sustav ono što gledamo je stvarno. Čak i kada smo svjesni toga da je ono što gledamo “samo film”, podsvjesno toga nismo svjesni. Srce kuca jače, obuzima nas neizvjesnost, uzbuđeni smo ili uznemireni, to su samo neke od promjena u našem tijelu prilikom gledanja TV. Na sličan način, iako znamo da je cilj reklame manipulacija, na podsvjesnoj razini uspijevaju nas uvjeriti da kupimo određeni proizvod ili glasati za određenu stranku.


Limbički sustav pomaže nam u opasnim životnim situacijama jer iz njega proizlaze naše refleksne (instinktivne) reakcije, ali nas također čini osjetljivim na manipulaciju. Manipulatori koriste naše emocije kao konce kojima upravljaju nad nama.

Masovni mediji uvijek štite interese banaka i pokušavaju nas držati u stalnom strahu kako se ne bi otrgnuli njihovoj kontroli. Najvažnije od svega, primjećujete li kako bankari i njihovi političari stalno ponavljaju uvijek iste laži, koje nakon beskonačnog broja ponavljanja postaju istine.

Na taj način manipulator uz pomoć jednostavnog instrumenta, a to je TV, može hipnotizirati milijune. Teoretičar zavjere David Icke ovim riječima opisao je tu vrstu kontrole:

“Najveća vrsta kontrole je kada misliš da si slobodan, iako tobom manipuliraju i upravljaju. Jedna vrsta diktature je kada si u zatvoru, kada možeš vidjeti rešetke i dotakneš ih. Druga je kada sjediš u zatvorskoj ćeliji, ali ne vidiš rešetke i misliš da si slobodan. “

Podsvjesno gledano, kontrola i manipulacija političkim mišljenjem glavno je oružje masona za preuzimanje vlasti nad društvom. Jednom kada kontroliraju političare i ljude, uloge i političke strukture mogu biti promijenjene u skladu s njihovim interesom.

Međutim, ovladavanje nad tijelom ne znači nužno i ovladavanje nad umom. Kako bi proveli svoj plan masoni znaju da moraju preuzeti kontrolu nad našim glavama i na taj način eliminiraju svaku vrstu oporbe njihovoj agendi.

Najveća prijetnja njihovom planu, veća od bilo koje vojske, je prijetnja koju predstavlja slobodan um. Kako bi eliminirali ovu prijetnju i postigli svoj cilj masoni su preuzeli sve masovne medije. Te iste medije koriste kao oružje protiv nas. Putem njih postupno preuzimaju vlast nad umovima nas i naše djece.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(kurir-info)

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , , , , , , , , ,