Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » NAJLJEPŠI DAR U NOVOJ GODINI! Prirodno izbjegnite ili izliječite rak u 2015.

NAJLJEPŠI DAR U NOVOJ GODINI! Prirodno izbjegnite ili izliječite rak u 2015.

nova-godina-zdravlje-rakŠanse su velike da poznajete nekoga tko je imao rak ili je podlegao od raka. Ova destruktivna bolest stalno raste i vjerojatno će zauzeti uskoro prvo mjesto u svijetu kao vodeći uzrok smrti u sljedećih nekoliko godina, s vrlo malo nade da će konvencionalni model liječenja zaustaviti tu plimu

Odbiti, pa čak i pobijediti rak, za to morate imati temeljno razumijevanje stvari koje olakšavaju njegov razvoj, i onih stvari koje zaustavljaju ili preokreću ovaj destruktivni proces, tako da možete napraviti odgovarajuće izmjene koje vam idu u prilog. Ovo zahtijeva kompletnu promjenu načina života, koji možete početi pomoću slijedećihpreporuka u nastavku.

Razumijevanje Raka

U najjednostavnijem smislu, rak/tumor predstavlja ubrzani proces neprimjerenog, nekontroliranog rasta stanica – kaotičnu proces unutar pravila biologije. Kad se ispituju pod mikroskopom, stanice raka su abnormalnog oblika, nedosljedno formirane i neorganizirane, te sadrže abnormalne unutarnje strukture, što je suština biološkog poremećaja.

Rak, unatoč strahu kojeg stvara u ljudima, je prirodni fenomen koji predstavlja odgovor tijela na kontinuirani napad na njegove mehanizme koji balansiraju i regulatoraju brojne čimbenike.

Svaka stanica u tijelu ima sposobnost da se pretvori u kancerogenu, a mnoge to čine na dnevnoj bazi. Normalno, imunološki sustav može zaštititi tijelo od uništavanja zdravih stanica ili ih reprogramirati natrag na normalno funkcioniranje. Međutim, ako je tjelesni obrambeni sustav oštećen, taj proces se ne može dogoditi, što omogućava da se rak etablira.

To je razlog zašto moramo izgraditi imunološki sustav koji će biti tvrd kao stijena, i to je vaš temeljni cilj kada  se želite rješiti ili izbjeći rak.

Stvari koje mogu pospješiti rast raka

Dakle, kada počnete shvaćati da je rak uglavnom problem imunološkog sustava, vaš sljedeći korak je učiniti sve što je u vašoj moći da se eliminiraju one stvari u našem životu koje potiskuju ili uništavaju vaš imunološki sustav.

Ovo su stvari koje moramo izbjegavati:
- X-zrake
– Pretjerano izlaganje ultraljubičastim zrakama
– Kronična izloženost EMF (ekektromagnetskom polju)
– Blizina nadzemnog dalekovoda
– Nuklearno zračenje
– Pesticidi i herbicidi
– Industrijski toksini
– Piće ili kupanje u zagađenoj vodi punoj klora ili fluora
– Pušenje
– Hormonska terapija
– Imunosupresijski lijekovi
– Konzumiranje ozračene hrane i prehrambenih aditiva
– Toksična živa (u zubnim plombama, korijenskim kanalima, kavitacijama, kontaminirani morski plodovi)
– Korištenje lijekova na recept i bez recepta
– Nutritivni nedostaci
– Potrošnja sintetičkih ‘hrane’
– Kronični stres
– Negativne emocije
– Potisnuta funkcija štitnjače
– Crijevna toksičnost
– Paraziti
– Virusne, bakterijske i gljivične infekcije (Candida)
– Blokirani detoksikaciski putevi
– Genetska predispozicija
– Fizičke iritansi (npr. azbest)
– Konzumiranje alkohola
– GMO

Pregled ovog popisa može izazvati očaj zbog činjenice da te stvari izgledaju toliko ukorijenjene u našem svakodnevnom načinu života i nemoguće ih je izbjeći. Međutim, cilj nije savršenstvo, već napredak prema uklanjanju tih faktora, ako želite uvelike povećati šanse za uklanjanjem i izbjegavanjem raka.

Stvari koje mogu usporiti i eliminirati rast raka

Nasuprot tome, stvari koje mogu pomoći odbiti i poništiti rast raka su povezane sa stvaranjem jakog i dobro uravnoteženog imunološkog sustava. Postoji nekoliko čimbenika koje moramo uzeti u obzir, ali visoko na popisu je čista, cjelovita, neobrađena i hranjiva hrana puna antioksidanasa, kao i pozitivan mentalni stav.

Stvari koje treba razmotriti i biti im dosljedan su:
- Češnjak
– Luk
– Kurkuma
– Konoplja
– Morsko povrća
– Alge
– Aloe vera
– Zeljasto povrće
– Tamno, lisnato povrće
– Ljekovite gljive (kao što su reishi i chaga)
– Cat’s Claw, Mačja kandža (šapa)
– Graviola
– Pau D’Arco
– Joga
– Meditacija
– Šetnje prorodom
– Smijeh

Usredotočiti se morate na povrće i voće (sa malo šećera), čistu vodu, adekvatan unos vitamina D, čist zrak i uzemljenje, to također treba uzeti snažno u obzir.

Trebate također uzeti u obzir i druge metode koje su se pokazale obećavajućim, kao što je ulje kanabisa, terapiju kisikom, Gersonova terapija, i “antineoplastonska terapija” koju je razvio dr Stanislaw Burzynski.

Osim ovih pristupa, također je važno imati proaktivan pristup za skeniranje / otkrivanje raka koji ne mora nužno uključivati ​​medicinsku intervenciju (prvih 8 izvora uključuju medicinsku intervenciju), tako da možete prepoznati i poduzeti mjere što brže, ako je potrebno.

Međutim, ako pravilno i minuciozno slijedite ove preporuke, učiniti ćete gotovo sve što je moguće kako bi slomili šansu da se razvije rak u 2015. godini. Zapamtite, uklanjanje ili izbjegavanje raka zahtijeva promjenu načina života, a ne prvu pomoć.
 
 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19619"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,